Scorp1on 8 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 kiedy demo? Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 na psn juz lezy...na xbl nie sprawdzalem...kierka to lekka kapa,spodziewalem sie czegos lepszego..takie 6,5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 wiem, wiem, ale sprawdzilbym bym z checia Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Fana gra , grafa też jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 po paru dniach grania stwierdzam ze gra jest ewidentnie dla fanow hill30 mimo ze pierwsza czesc mi sie baaardzo podobala to tutaj kilka dni i gra poszla do wymiany...gra na 6,5/10 jak dla mnie po zagraniu kilku godzin (wbrew pozorom multi mi sie bardziej podobalo niz single!) Cytuj Odnośnik do komentarza
artur z londynu 0 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Oki. Gierka skonczona 2 razy - na casual i veteran. Smiesza mnie osiagniecia online za 0 pkt. Nic to. Mi sie podoba - czuc wojne pelna geba - nie jest tak intensywna jak CoD ale gra sie bardzo milo. Grafa nie jest mistrzostwem swiata ale nie o to tutaj chodzi. Konczy sie z napislem: ciag dalszy nastapi - i ja kupie ten ciag dalszy.Jako ze tlo historyczne jest takie a nie inne i daty dobiegaja juz do maja 1945 to nastepna gra bedzie sie dziala w ardenach ( tak mysle ) . Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 7 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) Dzisiaj mam wolne od swojej lepszej połówki więc uzbrojony w Thompsona ... no tak na serio w tvpake Laysów i w kilka kubków gorącego Nesquika ruszyłem na trzygodzinną wojenną sesje Siadając do tej gry trzeba zapomnieć o Call of Duty bo porównywając te dwie gry to tak jak porównywać Burnouta do PGRa niby ten sam gatunek a jednak dwa zupełnie różne . W CoD rozwalasz legiony wrogów , setki idziesz jak burza w okół dzieje się wszystko tam walną atomówke , gdzieś indziej spadnie helikopter. BiA tego niema... tu zdobyty każdy metr i zabicie czterech Niemców to wielki sukces i masa satysfakcji . Odnośnie grafiki i tego narzekania przypominają mi teksty pececiaży typu : " nie po to wyłożyłem na kompa tyle hajsu żeby teraz grać w gry z przeciętną grafą " teraz wystarczy zamienić " kompa " na " HD TV i konsole " . Kilka gier zamydliło wam oczy panowie . BiA ma porządną grafikę , bez szału co prawda ale napewno nie odpycha od grania . Mogli trochę przyłożyć się do twarzy postaci i tekstur reszta jest ok . Za to wojenny feeling i realizm czuć tak , że można go kroić nożem . Ja wracam przed konsole o/ ocena wstępna : 8 i czy tylko mi achievementy lecą jak szalone ? jestem w 5 misji i juz mam 210 GS Edytowane 7 Października 2008 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
artur z londynu 0 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 i czy tylko mi achievementy lecą jak szalone ? jestem w 5 misji i juz mam 210 GS Calkiem mozliwe - ja po drugim przejsciu mam juz 900 GS Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
McDriv3r 0 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Jedna rzecz mnie najbardziej fustruje a mianowicie jak zginie caly oddzial to w nastepnej misji nagle wszyscy zyja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) Bo nie ginął tylko są ranni. Edytowane 9 Października 2008 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Tak samo było już w poprzednich częściach - w nowej misji kompani zawsze "ożywali". Gdyby było inaczej, podstawa BiA czyli taktyczne zarządzanie oddziałami ległaby w gruzach i większość gry pokonywalibyśmy sami... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 W dzisiejszym Dzienniku, w dodatku 'nowa Kultura' jest recka Brothers in Arms: HH. Konkluzja ? Najlepsza część serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 No to lecę kupić... Jak "Dziennik" poleca, to nie ma zmiłuj... (btw - ciekawe, czy recenzent grał w ogóle w poprzednie części...) Cytuj Odnośnik do komentarza
iwanek 0 Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Nie rozumiem, dlaczego wiele osób tej gry nie docenia - według mnie jest niesamowita i faktycznie tak, jak R. Pitchford obiecał, dostaliśmy grę ze wspaniałym klimatem. Dlaczego wolę tą grę bardziej od np CoD? Bo jest prawdziwa, cod to typowa nawalanka, a ja mimo wszystko wolę pomyśleć tutaj nie da się iść "na pałę" środkiem ulicy, bo po chwili musisz wczytać grę od ostatniego checkpointa. Jak dla mnie ta gra to 9/10 i polecam ją każdemu, kto grał w poprzednie odsłony i każdemu, kto lubi taktyczne fpsy...tyle z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Wczoraj ściągnąłem demko i katowałem je bitą godzinę. Grafika nie jest rewelacyjna, ale bardzo dobra jak najbardziej. Świetny patent ze zwolnieniem czasu i piękne zbliżenie na Head'a lub wybuch granatu (fajnie typowi rączkę oderwało) świetny klimat, czuć, że można kombinować. Nie idzie biec na rambo bo po kilku kulach pada się na pysk i jest load last checkpoint. Jestem zadowolony i raczej łyknę pełną jak stanieje. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
kant1983pl 7 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Wczoraj ściągnąłem demo. Gra nie jest bez wątpienia najładniejszym fps jakiego widziałem, ale ma w sobie to coś-klimat. Wrażenia mam pozytywne, ale niestety-ze względu na wysyp hitów sprawdzę pełną wersję dopiera jak stanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) Gra zaliczona , nie będę się rozpisywał bo mi się niechce Ogólnie grafika niezachwyca ale też nie odpycha więc można śmiało ocenić ją na 7 , dźwięk też nie porywa raz , że muzyka jest taka se to w dodatku krew zalewa od słuchania w kółko tych samych tekstów kompanów dosłownie jest ich kilka , ale za to klimat tego konfliktu urywa łeb - walka o każdy metr terenu , grad kul z MG , rajdy do najbliższej osłony, poprostu czuć brud wojny. Niestety ostatnia misja jest słaba , nudna i prosta ( ani razu mnie nie zabili ) , szkoda bo liczyłem na tak wielkie emocje jak w tytułowej Hell's Highway . Świetnym pomysłem jest też wojenna trauma Bakera -ma zwidy , widzi duchy zabitych kumpli , słyszy głosy Jak ktoś tak jak ja lubi i jeszcze go nie męczą drugowojenne FPSy gra na bank się spodoba .Następna część będzie w... plusy : - realny konflikt - brutalna i smutna opowieść - wciąga - prawie 700 GS za pierwszym przejściem minusy: - słaba oprawa A/V - finałowa misja bez ikry - fizyka ocena : 7+ Edytowane 14 Października 2008 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
buzra102 0 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 BiA:HH dostałem tydzień temu z PlayAsia i obecnie jestem w 8 misji. Własną ocenę wystawię po ukończeniu tytułu. Chciałbym zwrócić uwagę na pewien fakt, o którym nie wspominano wcześniej. Finalna wersja gry nie zawiera kilku elementów, pokazywanych w trailerach. Pamiętacie 20 min filmik prezentujący misję w Eindhoven (początek w sklepie z zabawkami, który zostaje ostrzelany przez moździerze). Ta misja nie znalazła się w pełnej wersji BiA:HH. Nie można się również czołgać, ani nie ma efektu przesuwania broni, podczas obrotu wokół własnej osi. W pierwszym trailerze realistycznie wyglądał rzut granatem przez Baker'a (dłoń -> pasek na klatce piersiowej -> zerwanie granatu -> wyrwanie zawleczki -> rzut). W finalnej wersji jest gorzej. Drużyna z CKM nie rozkłada podstawki pod karabin. Do tej pory nie spotkałem się także z motywem "dramatycznej" śmierci kolegi z oddziału, który podczas walki ginie i wpada w nasze ramiona (również w pierwszym trailerze). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 No to lecę kupić... Jak "Dziennik" poleca, to nie ma zmiłuj... (btw - ciekawe, czy recenzent grał w ogóle w poprzednie części...) Po cóż ten sarkazm ? Napisałem informacyjnie, a od recenzenta prasy specjalistycznej powinienem się spodziewać raczej polemiki z recką ogólnopolskiego Dziennika, a nie: to nie ma zmiłuj. Wielkie dzięki za taką opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Gra jest mocno srednia ale przyjemnie sie w nia gra. Na zapowiedziach wygladala super i gdyby wyszla z rok temu prezentowala by wyzszy poziom graficzny ktory jak na UE3 jest niski. Gameplay tez nie jest rewolucyjny - doszedl cover system w ktorym lepiej sie celuje niz z iron sight'a. Dobra giera ale za niskie pieniadze tylko - ja dam jej 7 z duzym minusem jako ocene koncowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
foxdie 0 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Ta gra jest za(pipi)ist, ale na multiplayerze kapa.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 DZIŚ MOŻNA ODBLOKOWAĆ OSIĄGNIĘCIE REMEMBER SEPTEMBER '44 Jak ktoś zapomni to czeka rok ew. niech sie modli by strefy czasowe były łaskawe i się zmieścił w 17 września Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi