Scorp1on 8 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 http://www.gametrailers.com/player/40243.html na plus brutalnosc, destrukcja ale mechanizm gry mi sie od pierwszej czesci nie podobal, celuje w glowe, czekam pare sek a gdy strzele to i tak go nie trafiam... widzieli , wiadomo cos o premierze dema? Cytuj Odnośnik do komentarza
buzra102 0 Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Mam nadzieję, że gra zaprezentuje świetny klimat operacji Market Garden oraz walk spadochroniarzy. Liczę również na realizm pola walki i obrażeń (urwane kończyny itp). Nie sądzę, aby tytuł pokazał jakieś fajerwerki graficzne (dwa lata temu pierwsze trailery naprawdę zrobiły na mnie ogromne wrażenie). Zamówię BiA:HH na PlayAsia (chyba RegionFree) w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Recka na TX. Ocena 8.1 . Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 http://www.gamerankings.com/htmlpages2/930277.asp srednio gra dostaje 7-9 Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 (edytowane) Po obczajeniu kilku(nastu ) filmików na IGN chyba, mocno napaliłem się na tą grę. Grałem w 1ke na Xboxa 1 i bardzo mi się podobał ten tytuł. Bardziej niż CODy i Medale... Na pewno kupię ją za jakiś czas.. A jak wygląda sprawa z multi i co-opem? Występuje coś takiego ? Bardzo marzy mi się co-op dla 2-4 Graczy na hardcorowym poziomie trudności, gdzie naprawdę trzeba by było ratować się wzajemnie z opresji i sadzić helmutom widowiskowe headshoty Edytowane 26 Września 2008 przez KIELiCH Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Brak co-opa, zarowno online jak offline Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Napisz ktoś kto grał coś więcej o gierce. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Brak co-opa, zarowno online jak offline No to niestety trochę studzi mój zapał...Bez grania ocena o oczko niżej... Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Napisz ktoś kto grał coś więcej o gierce. wczoraj pogralem troszke jako ze nie moglem na live wbic Klimat z poprzednich czesci utrzymany, graficznie nie jest zle ale tez nie ma rewelacji (Holandia jest na razie pikna ale etap w szpitalu w nocy jakos mi nie przypadl do gustu) co do zapowiadanej krwistosci...hmmm na razie jakos mi sie nikt specjalnie nie rozpadl natomiast w koncu poprawili celowanie (jak kogos mam na celowniku i strzele to w koncu pada a nie tak jak pierwszej czesci) ai przeciwnikow...gram na vet i nie jest za trudno (jeden team napitala jak glupi drugi obchodzi i po problememie) Mapka terenu mi sie podoba bardziej niz w poprzedniej czesci (bardziej czytelna) Ciezko mi cos wiecej powiedziec po 2 misjach (no i jeszcze SW Unleashed czeka do przejscia) ale po paru godzinach grania gra na 8 jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 IGN dal 5.0 za oprawe graficzna. Liczylem naprawde na mocny tytul, a recenzje jakos na to nie wskazuja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Oprawa rzeczywiscie kiepska. Przed premiera na filmikach wygladalo to lepiej. AI wrogow w miare ok, potrafia naprawde dlugo sie chowac za zasłoną i celnie strzelaja. Cieszy latwosc kierowania druzyna. Dobrze rzucony granat rozrywa przeciwnikow na kawaleczki Jak dla mnie gierka na 7+. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) Właśnie ciebie Daniel miałem na myśli , bo widziałem że grałeś. Cóż tak to jest że prawie wszystkie gry przed premierą są gorącymi hiciorami , a później wychodzą średniaki. Gre napewno kiedyś sprawdze , gdyż kręcą mnie te klimaty. Edytowane 28 Września 2008 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Panowie klimat KLIMAT ! oprawa to sprawa drugorzędna . Gra musi poczekać do przyszłego tygodnia . Narazie chce skończyć Pure Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 IGN dal 5.0 za oprawe graficzna. Liczylem naprawde na mocny tytul, a recenzje jakos na to nie wskazuja. gra jesli chodzi o grafike jest strasznie nierowna....momentami tekstury tak strasza ze mam wrazenie ze to tylko takie doczytywanie jak ME bedzie ale nic sie nie zmienia i okazuje sie ze tak ma byc Jednak jesli chodzi o sam klimat.....wow tak jak w jedynce mimo ze gramy na malych obszarach, malymi grupkami to czuc ta wojenna zawieruche, np gniazdo mg na wierzy my szarzujemy przez pole co chwila sie oslaniajac to za murkiem, to za jakims traktorem...kuzwa miodzik...naprawde gra warta uwagi.. PS Do osób co patrzą tylko na oceny z serwisów nie bierzcie tej gry bo dostaje tylko w granicach 77.6% a to bardzo slaby wynik ; Tak swoją drogą jak Crysis moze mieć srednią 91% to to znaczy ze jest prawie doskonały.....(prawie robi wielką różnice) Cytuj Odnośnik do komentarza
BBGodzilla 1 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Ja mam mieszane uczucia bo większość gry jest wysokiej jakości a detale wyglądają jakby robili je po pijaku. No cóż ale gra jest naprawdę godna uwagi - może nie tak dobra jak CoD ale warta swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 na pudelko jest tylko 1 gracz offline? Szkoda ze nie dali coopa dla 2 plajerow na live/split (glownie split ) i kazdy by kierowal swoim odzialem bo w grze widzialem w jakiejs misji na filmiku ze byly 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
LESZEKCHPL 0 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Mam pytanie do tych co grali, jak jest z ciałami zabitych czy znikają ,nic mnie bardziej w strzelaninach nie denerwuje jak wyparowujące trupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
hansatan 0 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Mam pytanie do tych co grali, jak jest z ciałami zabitych czy znikają ,nic mnie bardziej w strzelaninach nie denerwuje jak wyparowujące trupy. Największe zmartwienie XXI w. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 (edytowane) Wczesniej w BF BC Soniakowi przeszkadzalo ze wystrzelone luski nie laduja na ziemi. Innemu ze brakuje dziur w scianach a trzeciemu brak sladow po trafieniach. Zapewnie fajne te elementy sa przez pierwsze godziny gry potem nikt na nie nie zwraca uwagi. Byl w Vegas 2 taki bug dzieki ktoremu mozna bylo nabic sobie duzo expa ze spawnujacego gunnera lecz gdy zrobila sie duza licza cial to gra potwornie zaczela rwac az do paru klatek, by przywrocic "normalna" predkosc gry trzeba bylo cofnac sie kawalek mapy Edytowane 28 Września 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 W ile da radę zaliczyć grę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Kolega korsarz przybył do mnie ze swoim klockiem i sprawdziłem tę gierkę. Za dużo cinematicsów - kota dostawałem od tego na początku gry. Chcę już grać, a tu kolejny film.... Zbyt rzucający się w oczy depth of field - przesadzili z natłokiem tego efektu Fizyka to jakaś porażka, przynajmniej na początku. Jakoś na samiutkim początku rozwaliłem granatem barykadę z worków wypełnionych piaskiem, ale jak przyszło do poważnej walki, to wszystko było ze stali :o Nawet siano. No sorry, no bonus, to już nie ta generacja. Przynajmniej krzesełka się ciekawie rozpadają Ale całościowo gra ma bardzo dobry klimat i się przyjemnie gra. Chociaż grafika nie zachwyca - jak to gra na UE3 nie pochodząca od Epic Cytuj Odnośnik do komentarza
qazar 0 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Brzydka grafika, daremna fizyka, za długie filmiki, nie ciekawe sterowanie cholera sporo minusów w tej grze, jestem w 3 misji i grywalność mimo wad daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 To tych scenek nie da sie omijac mimo gdy juz je raz obejrzelismy? Takie cos bylo w COD3 co mocno wkurzalo... Chcesz pograc to pierw musisz posluchac 4 min brefingu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 IGN dal 5.0 za oprawe graficzna. Liczylem naprawde na mocny tytul, a recenzje jakos na to nie wskazuja. gra jesli chodzi o grafike jest strasznie nierowna....momentami tekstury tak strasza ze mam wrazenie ze to tylko takie doczytywanie jak ME bedzie ale nic sie nie zmienia i okazuje sie ze tak ma byc Jednak jesli chodzi o sam klimat.....wow tak jak w jedynce mimo ze gramy na malych obszarach, malymi grupkami to czuc ta wojenna zawieruche, np gniazdo mg na wierzy my szarzujemy przez pole co chwila sie oslaniajac to za murkiem, to za jakims traktorem...kuzwa miodzik...naprawde gra warta uwagi.. PS Do osób co patrzą tylko na oceny z serwisów nie bierzcie tej gry bo dostaje tylko w granicach 77.6% a to bardzo slaby wynik ; Tak swoją drogą jak Crysis moze mieć srednią 91% to to znaczy ze jest prawie doskonały.....(prawie robi wielką różnice) o dżizas Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 (edytowane) PS Do osób co patrzą tylko na oceny z serwisów nie bierzcie tej gry bo dostaje tylko w granicach 77.6% a to bardzo slaby wynik ; Oj Danielu, bo się pogniewamy Edytowane 28 Września 2008 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi