Opublikowano 21 grudnia 200816 l jak dla mnie?: LG-Dyskwalifikacja na starcie.. Miałem w salonie 32G5000 pochodził 3 miesiące i matryca padła(czarne pasy na ekranie..) Niby fajny design ale to tylko pozory z przody fajnie z tyłu klapa plastik jak w klapie od kibla..jakość telewizorów lg z dolnej półki pozostawia wiele do życzenia.. jak dla mnie z telewizorów ze średniej półki to tylko: Samsung,Panasonic,Sony,JVC,Toshiba9jedna wada- XF,ZV awaryjne jak ch**).Później z lcd tylko KURO.
Opublikowano 21 grudnia 200816 l kuro to plazma, dopisze chyba bo nie jestem pewien. sonemu, samsungowi, toshibie i sharpowi mozna zaufac, co nie znaczy ze sie wcale nie psują bo psuja sie ale napewno nie tam jak inny naprawde tanie lcd.
Opublikowano 21 grudnia 200816 l jak dla mnie?: LG-Dyskwalifikacja na starcie.. Miałem w salonie 32G5000 pochodził 3 miesiące i matryca padła(czarne pasy na ekranie..) Niby fajny design ale to tylko pozory z przody fajnie z tyłu klapa plastik jak w klapie od kibla..jakość telewizorów lg z dolnej półki pozostawia wiele do życzenia.. jak dla mnie z telewizorów ze średniej półki to tylko: Samsung,Panasonic,Sony,JVC,Toshiba9jedna wada- XF,ZV awaryjne jak ch**).Później z lcd tylko KURO. Ja bym nie dyskwalifikował od razu wszystkich telewizorów tej marki. Sam posiadam 32lg5700 (co prawda od kilku dni) i jestem baaaardzo zadowolony z jakości obrazu (zarówno sdtv (wiadomo, że nie należy spodziewać się cudów), dvd i x0).Wszystko zależy od tego, jaką serię lcd bierzemy pod uwagę.
Opublikowano 21 grudnia 200816 l KURO LCD miały premierę dość niedawno, PIONEER od razu zdementował plotki że produkcja PLASM zostanie zakończona, nadal koncern bedzie specjalizował sie w produkcji telewizorów plazmowych . PIONEER KRL-32V KURO 32" CENA: 5000zł +/- Cena z kosmosu ale warto.. Edytowane 21 grudnia 200816 l przez zwierzakX360
Opublikowano 21 grudnia 200816 l KURO LCD miały premierę dość niedawno, PIONEER od razu zdementował plotki że produkcja PLASM zostanie zakończona, nadal koncern bedzie specjalizował sie w produkcji telewizorów plazmowych . PIONEER KRL-32V KURO 32" CENA: 5000zł +/- Cena z kosmosu ale warto.. dzieki za ostrzezenie, bede omijał z daleka
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Nie wiem co tak naprawdę mają te Kuro lepszego, widziałem w sklepie i ciemna była zarówno czerń jak i ogólnie obraz, pewnie kwestia ustawień, ale mimo wszystko nieprzekonywająco to wyglądało.
Opublikowano 21 grudnia 200816 l nie smużą, czerń jest bardziej czarna,jakość wykonania- to już nie zwykły plastik ja w lcd za 3k.. gdyby kosztował 3-3,5k kupił bym bez wahania.nWo co będziesz omijał z daleka? Edytowane 21 grudnia 200816 l przez zwierzakX360
Opublikowano 21 grudnia 200816 l Jak ktoś ma zamiar kupować LCD z wyższej półki to tylko LOEWE. Jakość zarówno obrazu jak i wykonania zaspokoi wymagania każdego. Cena oczywiście adekwatna do jakości
Opublikowano 22 grudnia 200816 l Miał ktoś z was styczność z Sharpem 37 XL8? jak tak to prosiłbym o jakieś opinie
Opublikowano 24 grudnia 200816 l Witam czy do 2000zł SAMSUNG LE-32A551 będzie dobrym wyborem ? Sluzyc bedzie tylko do grania na ps3 pozdrawiam
Opublikowano 24 grudnia 200816 l Mi sie zdaje czy go za 1300 dalo wyrwac niedawno i jeszcze pewnie nadal da rade. Jak masz 2k do wydania ,to napewno znajdziesz cos lepszego, tylko zalezy ile cali chcesz i czy masz uprzedzenia co do firm.
Opublikowano 24 grudnia 200816 l slyszalem bardzo pozytywne opinie o tym tv i do 2k to chyba najlepszy wybor ale chcialem jeszcze was zapytac moze znacie cos lepszego no i ten samsung na allegro chodzi po 1900-2000
Opublikowano 24 grudnia 200816 l Co myślicie o Samsungu LE32A456? Bez Full HD, 3xHDMI, czas reakcji: 8ms, 1366x768p
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Sony KDL - 32XBR6 jest dostepny w Polsce? Czytalem na teamxbox, ze to swietny tv. Jak z cenami?
Opublikowano 27 grudnia 200816 l A ja mam pytanko czy lepiej wziasc SAMSUNG LE32A551 czy moze jednak SONY KDL-32S4000 roznica miedzy nimi to 150zl > samsung drozszy
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Jak dla mnie Samsung lepszy jets full hd i jak dla mnie ma lepszy Design ale oba tv są z tej samej półki..
Opublikowano 27 grudnia 200816 l co mozecie mi powiedziec o tym monitorze? http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/69350/ chce go do laptopa i w przyszlosci do zydboksa, czy wielkosc dobra to zlukam w sklepie, ale chce wiedziec jak to jest z samsungiem, i czy warto w to wchodzic. alternatywe mam taka ze kupie 22 cale benq t2200hd, lub iiyame e2208. z gory dzieki za wszelka pomoc i wskazowki
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Wydaje mi sie, ze lepiej dorzucic 1k zl i kupic Samsunga LE32A551. 22 cale to naprawde malo. A za 1,8 zeta masz 32 calowego Samsunga full HD, ktory swietnie nada sie do gier i do ciagniecia obrazu z kompa. Edytowane 27 grudnia 200816 l przez Gość
Opublikowano 27 grudnia 200816 l bardzo zabawny jestes, po pierwsze nie chce tvhd, po drugie w linku jest 24 calowy, po trzecie nie dorzuce zadnego tysiaka,po czwarte pytalem sie o te monitory a nie zadne inne, po piate naucz sie czytac, po szoste idz do pracy. czekam na wypowiedz kogos kto ma cos madrego do powiedzenia, i nie bije dziewczyny :closedeyes:
Opublikowano 27 grudnia 200816 l Ogolnie kupowac monitor, do czegos innego niz do kompa (pisales ze w przyszlosci tez do 360) jest slabe. A z opinii wynika ze ten Samsung jako urzadzenie wyswietlajace obraz z kompa jest swietny... wiec sie nie czepiaj. No i raz mi sie zdarzylo, po pijaku i to szarpanie bylo!