Opublikowano 24 października 201212 l niestety jest slabo, straszne nudy ;/ kawalek nr 3 jedynie w całkiem ok
Opublikowano 24 października 201212 l Ano, słabo. Mi robią pierwsze dwa kawałki plus bleeding the pigs i all is found in time mają dobre momenty. Najbardziej męczy to że tylko Von Till drze jape, szkoda że nie ma jazdy na dwa, nawet trzy wokale gdzieniegdzie [na przemian ze Scottem i Edwardsonem, jak w Falling Unknown].
Opublikowano 1 listopada 201212 l ISIS Temporal (2012) 1. Threshold of Transformation (Demo) (9:38) 2. Ghost Key (Alternate Demo Version) (8:34)3. Wills Dissolve (Alternate Demo Version) (6:56)4. Carry (Demo) (6:30)5. False Light (Demo) (7:44)6. Grey Divide (Demo) (16:34)7. Streetcleaner (5:44)8. Hand of Doom (8:38)9. Not in Rivers, But in Drops (Melvins/Lustmord Remix) (5:30)10. Holy Tears (Thomas Dimuzio Remix) (12:14)11. Temporal (2:03)12. Way Through Woven Branches (6:24)13. Pliable Foe (7:44)14. 20 Minutes / 40 Years (Acoustic Version) (7:41) http://www12.zippysh...31481/file.html http://rusfolder.com/33397056 W sumie nic takiego nowego. Demówki słabe, remixy już były na singlach, kowery na epkach/splitach, niektóre z tych kawałków były jako bonusy w japońskich wersjach albumów. Jedyne nowości to Temporal, czyli zwykłe pitu pitu i najlepsze z tego wszystkiego, Grey Divide, które nigdy się chyba nie ukazało nigdzie a jest dobre. Edytowane 2 listopada 201212 l przez koval
Opublikowano 11 lutego 201510 l Liczę że poprzednia to wypadek przy pracy. Sonic geometry? Trochę pierd.olnięcia pomieszanego z techno jak w corrections house i będzie dobrze. Scott wygląda jak je.bany św. Mikołaj. xd
Opublikowano 21 kwietnia 20168 l AMENRA ALIVE 01. Dying Of The Light 02. Wear My Crown 03. To Go On. And Live With Out 04. Parabol (Originally Performed By Tool) 05. Buiten Datum (With Sofie Verdoodt) 06. The Longest Night 07. September (With Sofie Verdoodt) 08. Aorte 09. Razoreater 10. Het Dorp (Originally Performed By Zjef Vanuytsel) 110 mb, 320 kpbs http://rusfolder.com/44943540 http://turbobit.net/7n4djfdh9gwu.html "zapis akustycznych koncertów z ubiegłego roku"
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee caaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnn yyyyyyyyyyyyyyyooooooooouuuuuuuuuuuuuu seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee the suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn buuuurninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnng jesli nie jest w tym stylu to dajcie znac minęło 4 lata, wychodzi kolejna płyta we wrzesniu, tytuł "fires within fires" Edytowane 1 sierpnia 20168 l przez puszkin
Opublikowano 1 sierpnia 20168 l na razie brzmi zbyt podobnie do poprzedniej więc bez podjarki, I gdzie jest znowu Kelly,wziął sobie wolne od wokali?
Opublikowano 3 września 20168 l Neurosis byli bogami gatunku czy tylko taki tytuł przylgnął do nich na forum pe?
Opublikowano 3 września 20168 l souls at zero ? nic ważniejszego w tej szufladce nie odnotowałem. chociaz mój cichy faworyt to The Great Misanthrope czechów.
Opublikowano 3 września 20168 l Zawsze się waham między Souls at Zero a Through the Silver in Blood i nie wiem
Opublikowano 3 września 20168 l slucham od czasu do czasu tej plyty Times of Grace, zwłaszcza The Last You''ll Know i wychodzi na to, że będę musiał parę razy przesłuchać żeby dotarł do mnie geniusz tej grupy.
Opublikowano 3 września 20168 l pamiętam jeden kawałek który przetrzepał mi ostro głowę, do dzisiaj mam ciary, prawdziwa perła the other side of the sky The night comes like a sighthe day cuts like drugseither way you look at itwe’re okDead from the startin a hospital bedjust say it to me one more timeyou’re okohh god!its happened againTake the lifein front of meBetween the ground and the skyI felt erased
Opublikowano 3 września 20168 l slucham od czasu do czasu tej plyty Times of Grace, zwłaszcza The Last You''ll Know i wychodzi na to, że będę musiał parę razy przesłuchać żeby dotarł do mnie geniusz tej grupy. pamiętaj podczłowieczku że Tribes of Neurot wydali Grace do puszczenia równo z times of grace.
Opublikowano 3 września 20168 l Pamiętam jak się spuszczałeś nad tym TOSotS, specjalnie ściągałem z prędkością 54 KB/s, bo już miałem wykorzystane 15 GB transferu w Neostradzie (to byli czasy). Żałowałem każdego kilobajta, straszna nuda. Ale później sobie puszczę, może będzie lepsze.