Vril_Dox 153 Opublikowano 13 lutego 2008 Opublikowano 13 lutego 2008 czy ta cisza naprawde oznacza ze nikt nie ukonczyl tej gry na 100%? ja naprawde nie wiem na czym zrobic te 5%...."pomocy" A czy przeszedłeś wyścigi UFRA ? Cytuj
Grzesiek 4 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Czy masz we wszystkich możliwych częściach poszczególnych firm 100 punktów oraz samych marek samochodów chodzi mi o tzw. manufacturer points. Bo nie wiem czy wiesz ale za niektóre odblokowują się dodatkowe konkurencje możliwe że ci tego brakuje.Ewentualnie zobacz to http://www.gamefaqs.com/console/ps3/code/932650.html czy masz wszystkie pluginsy. Cytuj
Yuki 3 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 (edytowane) UFRA nie daja juz % w glownym trybie gry, to tylko dodatkowe wyscigi ktore przeszedlem i przechodzi sie je dla samej satysfakcji...no i wynikow w necie nadal brakuje tych (pipi)ych 5%....a nie ma juz nic do zrobienia Edytowane 9 kwietnia 2008 przez Yuki Cytuj
Grzesiek 4 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 powiem ci tak ja osobiście mam w grze 100 % i tak jak mówie ostatnie procenty zdobyłem na wyścigach meeting i tu nazwa odpowiedniej marki wyścigi te odkrywają się jak masz daną marką samochodu 50 % manufacturer points.Najlepiej zrób po 100 % wszystkim markami samochodów i wszystkie nazwy części na 100 pts. Ja ma wszystkiego po sto z cześci tuningowych jedynie mam 2 marki niedokończone i 2 marki powyżej 50 pkt i mam 100 % gry skończonej i jakis tam medal z tego.Na bank odkryje ci się to czego ci brakuje jak będziesz miał te punkty tak jak mówie. Cytuj
Sialala 0 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 da sie grac w RR7 na G25? pamietam, jak gralem na automatach w pierwsze RidgeRacery i w sumie pojezdzilbym na kolku - teraz pytanie, czy sie da, bo gre sprzedalem jakis czas temu Cytuj
nWo 1 Opublikowano 18 maja 2008 Opublikowano 18 maja 2008 wczoraj dostałem grę, dziś zagrałem od 7 do 10, oczywiście żadnej trasy nie znam ale wszystko wygrywam, standard w tej grze. czuje ze właśnie tak przygotowuje człowieka na to co sie będzie działo później. czy ktoś kiedyś zrobił grę idealną ?? tak namco, revolution totalnie im sie nie udał ale już od rage racer wszystko wróciło do normy. Cytuj
Ilona1973 6 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 Ja jestem laikiem jeśli chodzi o samochodówki. Nie miałam problemów by kończyć w RR7 wyścigi na 1 miejscu.Nie musiałam się specjalnie starać. Strasznie byłam tym faktem zażenowana i odstawiłam ten tytuł. Kiedyś uwielbiałam tą grę ale to było jeszcze na PSone... wczoraj dostałem grę, dziś zagrałem od 7 do 10, Właśnie dlatego musiałam Ci to sprzedać nWo Cytuj
nWo 1 Opublikowano 19 maja 2008 Opublikowano 19 maja 2008 nie powinnaś być zażenowana lecz przeciwnie, a ja wiedziałem ze żarty sie skończą po przekroczeniu połowy gry, idealne przejechanie trasy nie gwarantuje wygranej, teraz zaczynam kombinować gdzie tu użyć TURBO, i jaką linią jechać żeby blokować oponentów 8) ..... stary dobry rr powrócił tyle ze w kosmicznej grafice dzięki Ilonka nawet GTA4 nie chce mi sie grać, szarpnę sie nawet na zremiksowane stare kawałki z wcześniejszych rr, w pstore za cały pakiet 60pln .... czemu nie Cytuj
f5k 1 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Mam zapytanie: Czy do RR7 sie pojawił jakiś patch dodający możliwość wibracji dla Dual Shock 3, bo chce kupić tą gre ale wyścigi bez wibracji to trcohe bieda. Prosze o odpowiedź i dzieki z góry. ^_^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi