Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Raczej wątpie. Gra zaczęła się sprzedawać dopiero jak jej cena osiągnęła wartość 89 zł. Czyli na mój rozum dostali po kieszeni i musieli się jakoś ratować obniżając cenę.

• Odpowiedzi 273
  • Wyświetleń 92,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wiecie że powstawał Rayman 4?         Miał ponoć przenieść niektóre poziomy z jedynki, z tym że teraz byłyby w 3D. Szkoda, chciałbym jeszcze jednego Raya w 3D

• Dzisiaj zrobiłem 1000/1000GS w Raymanie Origins. Genialna platformówka - zaraz z Mario Galaxy najlepsza przedstawicielka tego gatunku w ciągu ostatnich lat.

• Dark Archon
    Dark Archon

Zmonotowałem właśnie recenzję Raymana. Jeśli jakiś fan klasycznych platformówek jeszcze zastanawia się "czy warto", niech przestanie i kupuje. Dawno się tak dobrze nie bawiłem, a grafika i dźwięk miaż

Opublikowano

Czy ja wiem. Gra miała początkowo być sprzedawana w cyfrowej dystrybucji, więc bardziej obniżyli z zawyżonej ceny do oryginalnie planowanej :P

Opublikowano

HAHA, Rayman Origins 2 już się robi. Ubisoft podał informację (cytat):

“The sequel to Rayman Origins will feature brand new settings: legendary worlds filled with castles, vampires, ghosts, Greek Gods, or dragons”

8t8GU.jpg

hDtv5.jpg

mJnUY.jpg

Sequel do najlepszego tytuły tamtego roku? O tak, bierzcie moje pieniądze.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Byłbym pod wrażeniem, zwłaszcza jeśli znowu dadzą Ancelowi.

Opublikowano

Zajebisty news, oby tak samo długa i wymagająca (do zebrania wszystkiego) jak RO.

Opublikowano

Rayman Origins 2

FOR

THE

MOTHER

FUCKING

WIN

Dostajesz plusa za tą wiadomość. Ahhh, ale jestem szczęśliwy :D

Jak dwójeczka się lepiej sprzeda, to może w końcu zdecydują się na pełnoprawnego Raymana 4. <marzyciel>

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Jakość tych zdjęć jest słaba, ale nie wydaje wam się, że tym razem gra jest w tak zwanym 2,5d? Spójrzcie na drugie zdjęcie :(.

Opublikowano

No postacie wydają się być modelami 3d - reszta tła jak w jedynce.

Zresztą wystarczy na smoka spojrzeć, widać że przylatuje z wewnątrz :P

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

AWESOOOOOOOOME :D

Choć po tych obrazkach czuć jakby to był zbiór minigierek. Takie tam przeczucie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jakość tych zdjęć jest słaba, ale nie wydaje wam się, że tym razem gra jest w tak zwanym 2,5d? Spójrzcie na drugie zdjęcie :(.

W RO też były takie fragmenty gdy postać przeskakiwała w głąb levelu.

Opublikowano

“The sequel to Rayman Origins will feature brand new settings: legendary worlds filled with castles, vampires, ghosts, Greek Gods, or dragons”

8t8GU.jpg

hDtv5.jpg

mJnUY.jpg

:wub: miłe zaskoczenie że będzie kontynuacja najlepszej platformówki x/ps, tylko niech teraz dadzą co-op online

Opublikowano

fap fap fap. Byle był tylko zakichany co-op online i day one zakup pewny. Moja gra roku 2011 doczekała się kontynuacji i dalej ....fap fap fap

Opublikowano

Gaf podaje:

""It had video showing a darker, almost watercolour art style that's not as saturated as the first game, and it seems to use more 3D models on a 2D plane (they still look kind of 2D, but for example there was a bit where a big-ass dragon came up from the background and it was definitely a polygonal model.)"

Opublikowano

8t8GU.jpg

hDtv5.jpg

mJnUY.jpg

Te screeny to z Rayman Legends na WiiU

http://www.gamekult.com/actu/rayman-legends-premiere-video-wii-u-A101141.html

Opublikowano

Napis "WiiU exclusive content" na szczęście zdaje się potwierdzać też inne wersje.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

Ja to chcę :woot:

Opublikowano

Ja to chcę :woot:

Mam to samo. :D

Za(pipi)iście to wszystko wygląda. Szykuje się niesamowita platformówka i oby wyszła na PS3.

Opublikowano

Ubi komentuje:

"An internal video showing images of Rayman Origins’ sequel has leaked over the Internet,” said the firm. “This video was intended as a purely internal demonstrative video, and in NO way represents the final game, the final console or their features."

http://www.giantbomb.com/news/ubisoft-would-rather-you-didnt-see-this-rayman-legends-internal-demonstration-video-updated/4111/

Opublikowano

1000 GS wbite.

Gra jest świetna, długa, ładna.... no wzorowy platformer. Ode mnie dyszka, nie mam się do czego przyczepić.

Czasówki są banalne, 4/5 plansz zaliczyłem za pierwszym razem z 10-20 sekundami w zapasie do pucharka. Reszta to plansze pod wodą, w których nie da się za bardzo skracać drogi, więc czasami musiałem powtórzyć 2 czy 3 razy i jakieś pojedyncze wyjątki, które sprawiły lekki problem rozwiązany po 3-4 próbach. Trudny był jedynie ostatni świat, ten dodatkowy był łatwiejszy, 3-4 próby na checkpoint i poszło.

Pościg za skrzynkami również banalny - pierwsze 5 za pierwszym razem, reszta po max 10 próbach(ostatnia padła po 5). Ogólnie poziom trudności jest niski, za wyjątkiem ostatniego świata, który przy maksowaniu daje w kość.

Donkey Kong ogólnie lepszy jest. Lepszy level desing, większa różnorodność no i jest o wiele trudniejsza. TAM to dopiero jest hardcor przy maksowaniu, Rayman przy tym to pikuś.

Czekam na Legends :D

Opublikowano

Rayman 2 moim zdaniem jest gorszy od Raymana 1.

Albo od Raymana 3.

Opublikowano

Rayman 2 moim zdaniem jest lepszy od Raymana 1.

Albo od Raymana 3.

fixd