Di 839 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 (edytowane) Rayman Origins w wakacje i na płycie :smile: http://www.ppe.pl/news-7394-Czy_pamietacie_jeszcze_Rayman_Origins.html EDIT: Jednak pod koniec roku (Boże Narodzenie). Edytowane 7 maja 2011 przez Di Cytuj
philipo 149 Opublikowano 7 maja 2011 Opublikowano 7 maja 2011 Fajnie, że nie skasowali tego projektu Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 24 czerwca 2011 Opublikowano 24 czerwca 2011 Szkoda tylko, że gra będzie 2D, Rayman wyglądać będzie jak niewyżyty erotoman, a Globox jak jakiś debil. Ale jeśli będę mógł to i tak zagram, jako fan Raymana ;P Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 24 czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 czerwca 2011 Globox jak jakiś debil. Nie widze w tym nic odskakującego od poprzednich części ? Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 27 czerwca 2011 Opublikowano 27 czerwca 2011 Globox jak jakiś debil. Nie widze w tym nic odskakującego od poprzednich części ? Kiedyś: Teraz: Rzeczywiście, nie ma tu nic odskakującego <_< Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7vkykYZMJFk&feature=player_embedded Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 (edytowane) Demko nowego Raymana zadebiutuje już podczas nadchodzącej aktualizacji Live/PSN. Dostaniemy 3 plansze, każda w innej scenerii. http://www.eurogamer...-date-announced P.S. Jakby ktoś zapomniał to premiera gry nastąpi 25 listopada. Edytowane 4 listopada 2011 przez MBeniek Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 No Rayman to dla mnie ostatnia gra w tym roku, która biorę na premierę. Chyba, że demo mnie jakoś mocno odrzuci ale raczej nie sądzę. Ciekawe czy będą jakieś poziomy trudności z myślą o wyjadaczach platformówek no i aby nie kończyła si po 3-4 h ostrego ciorania. Cytuj
kotlet_schabowy 2 689 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Wygląda to świetnie, no i wreszcie jakaś normalna platformówka na PS3. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 (edytowane) Recenzja od Gamezilli: Rayman przywraca wiarę w mocno zakurzony gatunek platformerów 2D i przypomina nam, dlaczego tak naprawdę kochamy gry wideo. http://gamezilla.kom...-rayman-origins Ocena wraz z plusami/minusami: Ocena: 9/10 Plusy: + fenomenalna oprawa 2D + staroszkolny gameplay + ilość i jakość leveli + świetna w singlu, bardzo dobra na multi Minusy: - multiplayer niewymagający kooperacji Edytowane 7 listopada 2011 przez MBeniek Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Nintendo Power napisalo ze ta gra jest lepsza od Mario Nie moge sie doczekac, w koncu nie odgrzewany kotlet (im looking at you, fkin Super Mario Bros Wii) tylko zupelnie nowa gra na epickiego coopa! Fuck yeah! Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 Akurat do co opa to ona nie jest bardzo stworzona i bardzo się z tego cieszę A takie teksty mnie mega budują: "Jeżeli zdecydujesz się na taki styl grania, Rayman Origins zafunduje Ci kilkadziesiąt godzin przed telewizorem. Dużo, ale nawet "przebiegnięcie" przez grę zabiera dobre kilkanaście godzin. I to "naście" bliżej 19, niż 11. Jak na dzisiejsze standardy i gatunek jaki reprezentuje Rayman, jest to rewelacyjny wynik." Jak ogólnie mam w (pipi)e wyniki sprzedaży, tak teraz bardzo bym chciał aby sprzedał się świetnie to jest szansa na odrodzenie AAA platformówek. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 no to zajebiście jak gra jest na kilkanaście-kilkadziesiąt godzin, wątpię w dobrą sprzedaż, to byłby mega hit w cyfrowej dystrybucji tak jak początkowo planowano, a tak gra przepadnie pomiędzy premierami bf, cod, skyrim, halo, AC, itd. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 No ja swoją kopię biorę na premierę. Polecam to innym Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 listopada 2011 Opublikowano 7 listopada 2011 no to zajebiście jak gra jest na kilkanaście-kilkadziesiąt godzin, wątpię w dobrą sprzedaż, to byłby mega hit w cyfrowej dystrybucji tak jak początkowo planowano, a tak gra przepadnie pomiędzy premierami bf, cod, skyrim, halo, AC, itd. Moim zdaniem, dobrze, że jednak wydali w pudełkowej edycji. Bo wcześniej faktycznie planowali wydać w cyfrowej dystrybucji ale dodatkowo jeszcze w formie epizodów, czyli nie dość, że nie wiadomo na jaki okres czasu by się to rozciągnęło, to jeszcze pewnie za wszystko zapłacilibyśmy więcej niż za jedną grę na premierę. A pewnie gra i tak za jakiś czas trafi na PSN/XBLA (ale jako całość, nie podzielona na epizody). Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Zagrałem w demo i wiem, że będę kupować tą grę na premierę tym bardziej,że gwarantuje ona rozgrywkę na 20h. To jest hołd złożony klasycznej szkole platformerów 2d reprezentowanych kiedyś przez takie tytuły jak Alladyn, Super Frog, Zool czy Heart of Darkness. Totalny must have dla wszystkich co tęsknią za tym gatunkiem gier. 1 Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Jest demo na EU czy narazie tylko na NA/US? Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Na EU jest, tylko znajdziesz je przez wyszukiwarkę. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) Gra jest świetna, prawdziwa stara szkoła platformówek, piękna grafika 2D, fajne animacje, tytuł obowiązkowy Widać że gra dla starych wyjadaczy bo ginie/spada się często, szkoda że tak małe zainteresowanie nowym Raymanem jest ;/ aha demo na XBL ma 350MB i jest w PL wersji Edytowane 9 listopada 2011 przez Daddy Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 mnie ta gra zabiła....demko chyba 5 razy ukończyłem....arcydzieło...czuje się jakbym miał Amige na nowo w domu. Szukam kogoś z paragonem bo gra jest w dystrybucji Cenegi więc będzie do wyrwania za -50% Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 odezwij sie do mnie na gg kolego mam parę na stanie Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 mnie ta gra zabiła....demko chyba 5 razy ukończyłem....arcydzieło...czuje się jakbym miał Amige na nowo w domu. Szukam kogoś z paragonem bo gra jest w dystrybucji Cenegi więc będzie do wyrwania za -50% Gra jest chyba w dystrybucji Ubi Polska ? Czy nie ma takiego organu ? Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Zniżka dotyczy zakupu gier dystrybuowanych w Polsce przez firmy Cenega lub Ubisoft na PS3, PSP lub Xbox360 w sklepie internetowym Muve.pl. Kod nalicza zniżkę od ceny sugerowanej podanej w sklepie Muve.pl. Kod nie obejmuje gier z wyprzedaży oraz Edycji Kolekcjonerskich. Kod jest przyznawany dla jednego użytkownika. Próby skorzystania z kodu przez inną osobę będą skutkowały zablokowaniem wysyłki towaru ze sklepu oraz usunięciem konta w Kompanii Graczy. 1 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) o ja to muszę odwołać preorder z ultimy thx !!!!!!!!!! edit: ty ale ja mam takie coś w regulaminie: * Zniżka dotyczy zakupu gier dystrybuowanych w Polsce przez firmy Cenega na PS3, PSP lub Xbox360 w sklepie internetowym Muve.pl. Kod nalicza zniżkę od ceny sugerowanej podanej w sklepie Muve.pl. Kod nie obejmuje gier z wyprzedaży oraz Edycji Kolekcjonerskich. Kod jest przyznawany dla jednego użytkownika. Próby skorzystania z kodu przez inną osobę będą skutkowały zablokowaniem wysyłki towaru ze sklepu oraz usunięciem konta w Kompanii Graczy. ocb ? http://www.konsole.cenega.pl/ Edytowane 9 listopada 2011 przez balon1984 Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 wejdź na stronę cenegi....oni ją dystrybuują w polsce... http://www.cenega.pl/playstation-3/zrecznosciowe/rayman-origins/1545 Ubi jest tylko wydawcą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi