Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zniżki na gry (od jakiegoś czasu) dotyczą tylko i wyłącznie gier wydawanych przez Cenegę (już bez gier od UBI). Czyli na Raymana w Muve.pl zniżka nie zadziała. Nie wprowadzajcie zamieszania.

Opublikowano

O chorobcia, po demku nie mam już wątpliwości, że nowy Rayman będzie niezłym kozakiem. Konkurencji praktycznie brak, a jeśli faktycznie będzie to około 15 (powiedzmy) godzin grania to.... mniam :)

• Plusik 1
Opublikowano

są już pierwsze recenzje i wszyscy się zachwycają. Długa i zachwycająca gra rodem z ery 16bitowej w oprawie godnej bajek.

Nawet 9.5 od IGN

Opublikowano (edytowane)

Demko swietne, gralem wczoraj ! Wlasnie takich gier najbardziej teraz brakuje, bardzo lubie klasyczne platformery 2D.

Mialem okazje pograc w nowego Raymana na tegorocznym Gamescom i juz tam gra zrobila na mnie duze wrazenie, jest bajecznie kolorowa i bardzo fajnie zrobiona, do tego przyjemnie sie gra w CooPa. :)

Edytowane przez saptis
Opublikowano

co tam jest trudnego? (pipi)sz pierw pod wodą korytarzami wymijając rybki, potem przez moment biegniesz po rozpadających się skałach(koniecznie trzymając r2), potem znowu fragment pod wodą i koniec demka :D

Opublikowano

No panowie do brać ładnie, zróbmy dobry wynik to może dadzą zielone światło dla Beyond good & evil.

Ja już zamówiłem swój preoreder, a ty ? :)

Opublikowano (edytowane)

Szkoda tylko, ze hamburgery dostana gre juz w ten piatek, a my musimy czekac do 25-go.... ehhhh. Przeciez Ubisoft jest przez przypadek czyli europejski, wiec powinnismy dostac gre wczesniej, a oni powinni czekac. :D

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Rayman będzie dziś do kupienia na storze polskim i europejskich....a Ci jak na złość tydzień temu zablokowali możliwość składek :(

Opublikowano

Frajdy jest co niemiara jeżeli gra się z kimś ;) Narazie wydaje mi się, że strasznie szybko przechodzę te plansze.. Tylko, żeby zrobić je na 100% to trochę trzeba się pobawić ;)

Mimo wszystko polecam naprawdę wszystkim - Czuć klimat LBP, Crasha, Loco Roco.