ubol 59 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 (edytowane) LoK: Soul Reaver Edytowane 1 listopada 2010 przez ubol Cytuj
kami30004 2 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Jak powyżej, jest to mój pierwszy kontakt z tą serią. Dodatkowo Spyro 2 po raz drugi Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 po raz nasty ff9 potem zabieram się za klasykę ff7(również po raz nasty...) Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Persona 2: Innocent Sin (english patch) Cytuj
Iron 18 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Ha a ja znalazłem w starych zakurzonych płytach Parasite Eve i odgrzewam w przerwach obiadowych Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Spyro the dragon :potter: Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 21 listopada 2010 Opublikowano 21 listopada 2010 Historia kiedy Nanaki dowiaduje się, że jego ojcem jest Seto jest zawsze genialna i chwyta mnie za serducho... Bawimy się teraz w FF7 jak można wywnioskować Jesteś szybki jak błyskawica w przechodzeniu gier. Może zamienimy się czasem, brakuje mi swobodnego grania jak kiedyś By nie off top.... zamierzam pykać w AC3 Electrosphere. Genialna grafika i grywalność pełna miodu. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 Po ośmiomiesięcznym maratonie (sporo przerw na pisanie pracy licencjackiej na wrzesień ) w końcu ukończyłem FF6 i co mogę powiedzieć: jak dla mnie najlepszy Fajnal. Teraz zacząłem główkować w Riven: Sequel to Myst - kocham te klimaty. 1 Cytuj
White 23 Opublikowano 27 listopada 2010 Opublikowano 27 listopada 2010 (edytowane) By nie off top.... zamierzam pykać w AC3 Electrosphere. Genialna grafika i grywalność pełna miodu. Osobiście wolałem Eagle One: Harrier Attack. Polecam jak już ukończysz AC3. Ja sobie gram w Tomb Raidera 2. Ahhh ten klimat. Najlepsza IMO obok "czwórki" część serii. Edytowane 27 listopada 2010 przez White Cytuj
Kudzu Kaszub 3 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Wczoraj wkońcu uruchomiłem mojego szaraka. Był już jako eksponat od 5 lat. Pierwsze co odpaliłem to Tenchu i jego drugą część. Aktualnie gram w Dino Crisis Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 Ja się zabieram za Castlevania: Symphony of the Night.... Nie gralem nigdy wcześniej w zadną Castlevanie więc nie mg rozkminic tej gry narazie xD. Ale z czasem się uda.. Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 castelvania jest mega miodna , ja ukończyłem SOTN i COTM, polecam, ja natomiast gram w C-12 i Wild Arms 2 Cytuj
shy4 53 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 ja muszę wrócić do porzuconego Vandal Hearts II....ale tak sie zdarzyło że zajumali mi auto jak zacząłem grać więc wszelkie kłopoty z tym związane skutecznie mnie od gry odciagneły i jakoś tak nie mam czasu i ochoty znowu zacząć.. Cytuj
ExGamer 0 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 A ja T'ai Fu Wrath of the Tiger. Jedna z najbardziej niedocenionych gier na PSXa Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Kurde muszę wziąć się w końcu za Tony Hawka 2 i skończyć tą grę raz na zawsze. Zostały mi tylko 4 niebieskie triki do odkrycia i zdobędę Privat Carera [chyba tak się zwie ta postać]. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 ExGamer pamiętam to z dema, jak pełna wersja? daje rade? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 GTA i GTA 2 naprawdę zajebiście się pogrywa nieśmiertelne pozycję Cytuj
ExGamer 0 Opublikowano 28 grudnia 2010 Opublikowano 28 grudnia 2010 (edytowane) Dzisiaj Astérix. Klasyk... shy4jeszcze się pytasz. Pewnie że daje radę. Wkrótce ruszy ŚwiatPSX TV to zobaczysz wideo recenzję :]. Narazie jest tylko wstępny projekt poradnika, bo mało ludzi jest grtą zainteresowanych. Krótka recenzja mojego autorstwa (link podaję w celach informacyjnych) http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=4034. Edytowane 28 grudnia 2010 przez ExGamer Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 Ponieważ spaliło się PS2 (z wiadomych przyczyn) oraz padło PS3 (z przyczyn niezrozumianych) zacząłem pogrywać w Tomb Raidera 2. 12 lat temu, gdy nie było internetu a znalezienie opisu wiązało się z poświęceniem zbyt dużej ilości czasu (jestem leniwy), zaciąłem się w pewnym miejscu i zupełnie zniechęciłem się do dalszej gry. Teraz, gdy wróciłem do tego miejsca, rozwiązanie zagadki zajęło mi niecałe 5 minut. Samo dotarcie do tego momentu gry zabrało mi znacznie mniej czasu niż przed 12 laty. Zupełnie inne myślenie i podejście do gry. Jest to dowód na to, że to nie gry są coraz prostsze tylko gracze są coraz efektywniejsi w ich przechodzeniu. Cytuj
ExGamer 0 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Wątpię. Zagadki w TR są proste dosyć. Kilka było trudniejszych - zgadzam sie, ale nie aż tak. A poza tym istnieje możliwość że podobną zagadkę wykorzystano już w innej grze, którą przeszedłeś i dlatego tak szybko ci poszło. Po Asterixie przyszła kolej na Drivera 2. Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 30 grudnia 2010 Opublikowano 30 grudnia 2010 Historia kiedy Nanaki dowiaduje się, że jego ojcem jest Seto jest zawsze genialna i chwyta mnie za serducho... Bawimy się teraz w FF7 jak można wywnioskować Jesteś szybki jak błyskawica w przechodzeniu gier. Może zamienimy się czasem, brakuje mi swobodnego grania jak kiedyś By nie off top.... zamierzam pykać w AC3 Electrosphere. Genialna grafika i grywalność pełna miodu. Nie do końca. Szybko przeleciałem Spyro i kontynuowałem historię w FF7. Teraz znowu zapierdziel na uczelni, a cżłowieka ciągnie aby przyciąć sobie w coś. Żeby nie było OT: oglądam filmiki z różnych gier z PSX'a na YT :potter: Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 powrót do CTR na zmianę z trzecim Crashem Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 Egypt 2: Helipolis Prophecy - wiem, mam problem ze sobą i za dużo wolnego czasu Cytuj
ExGamer 0 Opublikowano 25 marca 2011 Opublikowano 25 marca 2011 Wróciłem do klasyki... Alundra i Cool Boarders 4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi