PRQc 705 Opublikowano 30 marca 2011 Opublikowano 30 marca 2011 dotarł dziś mi Alien Trilogy i na razie wypas Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Opublikowano 6 kwietnia 2011 Po trochu mecze vagrant story, front mission 3, legend of mana i parasite eve 2 Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 Nadrabiam erpegowe zaległości - obecnie Final Fantasy IX, a w kolejce już stoją Legend of Mana i Xenogears. Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 7 kwietnia 2011 Opublikowano 7 kwietnia 2011 (edytowane) a ja skończyłem niedawno Wild Arms 2, zajęło mi to 3 miesiące więc bardzo dobre tempo jak na mnie:), polecam Edytowane 7 kwietnia 2011 przez Ofeck Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Ja po czterech latach doszedlem na 4cd legend of dragoon wiec nie jest zle ;d Cytuj
ExGamer 0 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 Jako że wyszła łatka polonizacyjna do Xenogears, to postanowiłem, ją przetestować. Powrót do klasyki na PSXie. ;D Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 8 kwietnia 2011 Opublikowano 8 kwietnia 2011 no mój rekord to 9 miesięcy Dragon Quest 8, teraz FF X od 2 lat mecze ale tylko w święta Bożego Narodzenia, bo wtedy mam dostęp do ps2 Cytuj
Josh the Boy 24 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Opublikowano 9 kwietnia 2011 Skończyłem FFIX - cholernie wysoka półka wśród japońskich erpegów, chociaż przyznam, że jednak taka siódemka i ósemka bardziej mi się spodobały. Rewelacyjna oprawa wizualna, która nawet dziś potrafi zrobić wrażenie (obok Dino Crisis 2 zdecydowanie najładniejsze prerenderowane lokacje na psx'ie), poruszająca jak zawsze muzyka Nobuo Uematsu, przyjemny system i fabułka. Z drugiej strony nieco chybiony motyw zdobywania skillów czy ograniczona mapa świata na czwartym dysku (połowa lokacji zwyczajnie niedostępna), także baśniowa otoczka, design postaci i mało charyzmatyczni bedgajowie niespecjalnie przypadły mi do gustu. Koniec końców i tak grało się w to 10x lepiej niż w trzynastkę. Cytuj
Prahas 1 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Opublikowano 10 kwietnia 2011 Ja aktualnie w nic ale moja dziewucha gra w "Next Tetris" niby nic gdyby nie fakt że gra w to już 3 lata , mam swoje tytuły w które mieszałem bez opamiętania na PSX ale ona bije mnie na głowę Cytuj
Masny 343 Opublikowano 18 kwietnia 2011 Opublikowano 18 kwietnia 2011 (edytowane) Zadziwiajce, ostatnio bardziej niz Gran Turismo 5, Uncharted 2, Tekken 6 itd. wciagnela mnie... ToCA World Touring Cars :> Pisk opon jest mega wkurzajacy, ale ile miodu... i wspomnien. Genialna gra. Zniszczenia ma lepsze niz większość dzisiejszych scigalek Edytowane 18 kwietnia 2011 przez łosion Cytuj
Kraton 0 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Crash Team Racing - krótko i na temat , nadal się sprawdza na imprezkach . Cytuj
upek10 3 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Niema to jak wwf smackdown 2 know your role. Dwa dni temu zacząłem tryb SEASON. Idzie mi dobrze w dążeniu do odblokowania Stonecold'a Steve'a Austin'a. Najlepszego wrestlera wcześniej i teraz. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 28 czerwca 2011 Opublikowano 28 czerwca 2011 Ostatnio do łask powrócił kultowy CTR z racji zawodów rozgrywanych online. Cytuj
pab28 0 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Ha jeszcze gracie ? Ja ogrywam teraz Jackie Chan Stuntmaster ależ etap z pociągami jest flustrujący Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Ha jeszcze gracie ? Ja ogrywam teraz Jackie Chan Stuntmaster ależ etap z pociągami jest flustrujący Znam ten ból, Jackiego wymasterowałem swego czasu, a obecnie zaliczam kolejną z przygodówek Cryo (i chyba najlepszą) wydanych na szaraka, czyli Atlantis: The Lost Tales. Cytuj
KrzysiekMaster 1 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Ja gram caly czas w harvest moon back to nature odkąd udalo sie kupic na allegro.genialny tytul kto gral ten wie. Cytuj
Raziel81 20 Opublikowano 20 lipca 2011 Opublikowano 20 lipca 2011 Aktualnie męczę 4 dysk Fear Effect, dorosły klimat i ciekawe łamigłówki. Szkoda, że seria odeszła w zapomnienie... Cytuj
davidk3 12 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 ja od kilku lat ( z przerwami ) męczę NFS 3 i NFS4 kapitalny klimat starych lat. Poza tym okazyjnie driver1 i 2. Czasem silent hill i RE2 Cytuj
Kitty 152 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 U mnie Final Fantasy 6 - jakoś nigdy nie mogłam się przełamać i jej przejść - tym razem daję tej części szansę . Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Po skończeniu bardzo dobrego Atlantis miałem ochotę na więcej przygodówkowych klimatów i skosztowałem Amerzone:The Explorer's Legacy - smakowało jeszcze lepiej niż Atlantyda. Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Cisnę Chrono Crossa, a po nim zabieram się (po raz kolejny) za Vagrant Story.Trzeba pozaliczać klasyki. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 (edytowane) ciwa22, dzięki za przypomnienie o Amerzone! Właśnie się zagrywam, a że uwielbiam Atlantis to od razu musiałem obadać. Oprócz tego powtórka z pierwszego MGSa i Tomb Raider 3. Edytowane 22 sierpnia 2011 przez K@t 1 Cytuj
Iron 18 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 FF Tactics ( od czasu do czasu) i Vagrant Story ( farma broni z D. i katowanie rangi na kukłach) ale ost. znalazłem płytę z Hoshigami którą myślałem, że dawno temu złamałem ... i dylemat czy znowu szarpać sobie nerwy ... Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 (edytowane) ciwa22, dzięki za przypomnienie o Amerzone! Właśnie się zagrywam, a że uwielbiam Atlantis to od razu musiałem obadać. Oprócz tego powtórka z pierwszego MGSa i Tomb Raider 3. Mnie teraz ostro na przygodówki wzięło, aktualnie na tapecie Necronomicon - fajny, mroczny klimat (czasami ten mrok jest nawet zbyt dosłownie potraktowany) i dość ciekawa fabuła (polecam obczajać nocną porą), ale Amerzone ( w którym wprost się zakochałem) oraz Atlantis chyba nieco lepsze od Świtu Ciemności. Edytowane 13 sierpnia 2012 przez ciwa22 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi