K@t 116 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Necronomicon to gra studia odpowiedzialnego z obydwie Dracule. Nie grałem w żadną, ale czytałem, że są raczej średnie. No niemniej miło wrócić do starszych, klasycznych przygodówek, szkoda tylko, że po jednej ma się ochotę na jeszcze więcej Ok, kończę offtop. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 drugie podejście do Vandal Hearts II teraz nie dam za wygraną i skończę Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Resident Evil: Director's Cut. Mały hardcore. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 11 września 2011 Opublikowano 11 września 2011 Aktualnie pykam w Guilty Gear - chciałem zapoznać się z serią przede wszystkim pod kątem fabularnym. Cytuj
proogresywny 0 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 ano Chrono Cross i Fajnal Ósmy Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 dojrzalem do zaczecia przygody z Xenogears, mam ambitny plan ukończenia wszystkich najlepszych rpg z psx, w sumie został jeszcze FF8, Legend of mana, Legend of dragoon, Suikoden 2 i reszta chyba zaliczona Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Dzisiaj poraz enty zacząłem Hogs of War. Kapitalna gierka pod każdym względem, szkoda jedynie że nie zrobili kontynuacji. Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 wkurza mnie te xenogears, non stóp jałowe monotonne gadki, mało akcji, wiem że to jrpg ale bez przesady, żeby czytać minimum godzinne dialogi z przerwą na zwiedzanie wiosek i walki w jaskiniach, spodziewałem się czegoś bardziej emocjonujacego Cytuj
K@t 116 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Korzystając z uprzejmości PSStore - Silent Hill, znowu. Mimo że grałem w to już tyle razy, to wrażenia za każdym razem identyczne. Gra zabija w każdym aspekcie. Szczerze - nawet graficznym, gdyby nie beznadziejne modele postaci. Wygląd środowiska, szczegóły (np deszcz zostawiający mokre ślady na betonie i piasku), po prostu pełen podziw dla tego, co Konami zdołało zrobić w 99 roku. 1 Cytuj
dark gamer 3 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 (edytowane) Ja ostatnio dla przypomnienia grałem sobie w Oddworld:Abe`s Oddysee i Exoddus,a także Heart of Darkness i ja się pytam,dlaczego kur$# już nie robią takich gier? Edytowane 17 listopada 2011 przez dark gamer Cytuj
shy4 53 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 ja nadal walczę z Vandal Hearts II powoli to idzie Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 11 grudnia 2011 Opublikowano 11 grudnia 2011 A ja się pochwalę że aktualnie cisnę w Vagrant Story i z progresem nie jest tragicznie . Jakoś tam do przodu fabuła idzie. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 24 grudnia 2011 Opublikowano 24 grudnia 2011 Fatal Fury: Dominated Mind - za(pipi)iście dopieszczona wersja Real Bout: Special, która pojawiła się na psxa (sporo animowanych wstawek i rozbudowany wątek fabularny + druga płytka z dodatkami dla fanów) - tak, to jest to, co maniacy FF lubią najsympatyczniej Cytuj
Juventusek 3 Opublikowano 25 grudnia 2011 Opublikowano 25 grudnia 2011 potwierdzam, ten RE1 DC jest naprawde hardcorowy, dziś ukończyłem MGS i twierdzę że to najpiękniejsza gra akcji wszechczasów, może technicznie się postarzała ale taki błachy i pusty CoD się chowa i nie daje nawet kszty przyjemnosci po okresie z MGS...pewnie mnie rozumiecie, gdzie te ambitne gry... teraz zabieram się za RE2 i FF VII Cytuj
Grez 33 Opublikowano 21 stycznia 2012 Opublikowano 21 stycznia 2012 ostatnio wpadło mi w łapki FF VIII niestety konsola wiekowa i nie była ostatnio używana toteż nie zauważyłem, że laser/naped nie działa dobrze, z tego powodu płytki dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo potrafią się wczytywać teraz nie pozostaje mi nic innego jak zregenerować/wymienić wadliwy podzespół i idpalić ponownie moją najwspanialszą grę Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Dzisiaj zagrałem w Resident Evil ,gra już trochę archaiczna,ale nadrabia klimatem i nawet dziś potrafi przestraszyć,tak się kiedyś robiło Surival Horrory ,nie to co dziś. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Ja tak samo mecze obecnie RE (DC) ale cos mi nie idzie ;D Cytuj
SiN87 0 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 Ja gram w Final Fantasy VII ogólnie przechodze ją po raz trzeci Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 22 lutego 2012 Opublikowano 22 lutego 2012 CTR na singlu! Powaga, nigdy nie miałem okazji pociupać w ten sposób, zawsze w grę wchodził multi, ale bawię się przednio. Jak zrobi się 100%- ewentualnie się nie wkuźwi- to odpalam Soul Edge'a i robię Edge Master Mode na 100% Cytuj
Krychuone 14 Opublikowano 26 lutego 2012 Opublikowano 26 lutego 2012 Od wczoraj gram w pierwsze Gran Turismo, licencje pozdawane, GTO '92 TT zrobione na maksa i nabijam kase na kolejne autka 8) Nie ma to jak stare dobre GT, grafika nie odrzuca pomimo, że ostatnio ukończyłem NFS na X360, a model jazdy wciąż przyjemnie daje radę. Cytuj
Onikage98 3 Opublikowano 27 marca 2012 Opublikowano 27 marca 2012 odswiezam sobie wszystkie czesci Tenchu ta gra jest super pod wzgledem klimatu jedynka jest najlepsza, ma najfajniejsze kolorki i jest taka fajna surowa Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Vagrant Story - w czasach gdy gra miała swoją premierę nawet o niej wiedziałem, szkoda. Muzyka miażdży, gameplay miażdży,fabuła miażdż, grafika miażdży(paleta kolorów, design). 10/10 Colin - stare dobre czasy, nadal fajnie się śmiga. Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 29 marca 2012 Opublikowano 29 marca 2012 Soul Blade,po tych wszystkich latach nadal bardzo fajnie się gra,jedynie co mnie raziło to dość słabo wykonane areny,a raczej brak elementów wokół nich,to już niestety rzuca się w oczy.No i ta muzyka ,zaraz po Tekkenie 3 najlepsza bijatyka na PSXa. Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Właśnie przelazłem na 100% THPS 2 po nie wiemilu latach. Zrobiłem wkońcu wszystkie GAPy. Odkryłem ostatnią postać,oraz filmik jak twórcy gry robią triki. Ta gra jest nieśmiertelna. Po 2min już załapalemtaki wkręt jak za małolata. Teraz pozostało mi czekać na wersję HD :-) PSX not dead 1 Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 28 lipca 2012 Opublikowano 28 lipca 2012 Po raz czwarty przechodze Final Fantasy VII. Po 7mce biare sie po raz kolejny za VIII i IX. Jedyne czego brakuje tej czesci to sterowania analogiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi