Opublikowano 9 lutego 201411 l Nie chce mi sie jakoś bo nie wiem jak odblokowac, skonczyłem LeonA i ClaireB. I narazie starczy, teraz koncze medievil2 , genialna jest
Opublikowano 9 lutego 201411 l Lepsza od jedynki? W dwójke nigdy nie miałem okazji pograć. Moim zdaniem nie...ale w dwójce jest całkiem spoko motyw z podróżami w czasie i kilka spoko nowych broni. Ogólnie warto ograć...jedynie etap gdzie trzeba walczyć na ringu na pięści jest moim zdaniem mega irytujący i słaby.
Opublikowano 10 lutego 201411 l Lepsza od jedynki? W dwójke nigdy nie miałem okazji pograć. Taka jedynka po mocnym tuningu. A mi sie etap walki jeden na jeden podobał. Bo trzeba było rozegrac to taktycznie nie na chama Jest też o wieeeele trudniejsza niz jedynka. Np, dzięki temu że nie odnawiają sie fontanny z życiem jak powtarzamy etap
Opublikowano 11 lutego 201411 l W grandie zaczalem grac bo nigdy w to nie gralem. Czuc moc, klimat i buta w ryja. "Kiedys to byly gierki".
Opublikowano 12 lutego 201411 l Niebywałe uczucie jest konczyc teraz gry których nie udało sie w czasach bezstroskiej małoletności. Do RE2 dołączył wczoraj Medievil2 Teraz musze upolowac spyro albo gexa. Mam chcice na stare dobre platformery
Opublikowano 6 marca 201411 l Adventures of Alundra - zaskoczyło mnie jak dobry to klon Zeldy, ciekawe umiejętności i spory świat. Bardzo spoko tytuł w ładnej oprawie. No i przede wszystkim nie, aż tak bajkowy jak Zeldzia
Opublikowano 12 marca 201411 l ja dorwalem za bezcen fear effect 1 na 4 plytach. niedlugo zasiadam. rozgladam sie za kupnem nfs road challenge i nfs porsche unleashed chce je obie przejsc . (sentyment ze starych lat)
Opublikowano 12 marca 201411 l Mam oba te NFSy, wersje premierowe na PSX. Kiedyś ogrywałem je namiętnie na kompie i niestety wersje na PSX są gorsze, wizualnie i gameplayowo.
Opublikowano 15 marca 201411 l wygrzebale drivera 1 i crasha 3. crash na 95% musze go dobic jeszcze troche. driver bedzie skonczony drugi raz.. 10lat temu go przeszedlem i pamietam ostatnia misje chyba 40razy gralem. sprawdze czy po 10latach lepiej mi pojdzie
Opublikowano 16 marca 201411 l To fakt, tak samo resident i medievil. Oba przeszedłem w poprzednim miesiącu
Opublikowano 17 marca 201411 l Ja od jakiegos czasu ogrywam pierwsze Spyro, udalo mi sie kupic za bezcen w idealnym stanie.Wczoraj nie wiedzialem w co mam grac bo na regale zebrala sie juz masa konkretnych tytulow i na swoja kolej czekaja nie zaczete nawet Tomb Raider 2013, Metal Gear Rising i The Walking Dead (wszystkie gry na plytach, zadne tam "Plusy"), poza tym zaczete juz Super Mario 3D Land i Donkey Kong Country Tropical Freeze. Ja jednak postanowilem odpalic ponownie starego, dobrego Spyro, ktory wciagnal mnie na calego i kontynuowac rozpoczeta jakis czas temu rozgrywke - kapitalna gra, teraz juz takich nie robia - moglbym w to gac godzinami, to jedna z najlepszych gier gatunku !Gram na PS3 z wlaczona funkcja polepszania grafiki, troche widac piksele, ale obraz jest bardzo czysty, grafika wcale mnie nie odstrasza - gra wyglada bardzo ladnie, oryginalnie i co najwazniejsze nadaje jej to odpowiedniego klimatu. Co najwazniejsze gra jest naprawde dluga, rozbudowana i ma bardzo fajna, wpadajaca w ucho muzyczke. W levelach czesto trzeba konkretnie poszukac poukrywanych diamentow - lubie miec 100%, wiec zagladam w kazdy zakamarek dodatkowo podziwiajac grafike i design leveli. Edytowane 17 marca 201411 l przez saptis
Opublikowano 17 marca 201411 l myslalem ostatnio o spyro zeby zakupic . ja kupilem medievil2 za bezcen . driver poezja sama w sobie.ja coraz czesciej mysle ze mam ps3 zeby grac w gry z ps1 hehe. i jeszcze mecze FUTURE COP LAPD .gra poezja a tak malo osob ja zna/gralo/gra
Opublikowano 17 marca 201411 l Ja grałem cały czas w ten tryb dla dwóch graczy versus, co się budynki zajmowało
Opublikowano 17 marca 201411 l ja drugi raz skończyłem medievila,świetna gra,a muzyka przy ostatniej walce to majstersztyk <3
Opublikowano 21 marca 201411 l ja zawsze chcialem miec z kim zagrac w future cop lapd bo sky captain przechodzilem nawet na hardzie 10lvl na wszystkich poziomach bez trudnosci. i chcialem zagrac z godnym przeciwnikiem ale brat mlodszy nie byl zbyt dobry. gra poezja
Opublikowano 6 kwietnia 201410 l Zacząłem dziś Metal Gear Solid, miałem kiedyś jedno podejście, ale w tamtych czasach za dużo dobrych jrpg było do ogrania. W(pipi)ia mnie kabel od pada, musze konsole na podłodze stawiać żeby się (pipi)nąć na kanapie ;/