ciwa22 856 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Tombik Jedyneczka to jedno z gamingowych dzieł sztuki. Ten klimat i design lokacji - potęga!!! Lowciam bardzo mocno - Tobi się spisał (później wszystko poszło w cycki i go pogonili). Edytowane 31 Grudnia 2015 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
_White_ 79 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wszystkie Tomb Raidery od 1 do Last Revelation na psx to świetne gry, którym pod względem klimatu chyba już nigdy żaden Tomb Raider nie dorówna. Pamiętacie tą niepowtarzalną atmosferę osamotnienia i tajemniczości? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ja nie potrafiłem przejść trójki Bez opisu sie nie dało. Jedynka dość liniowa, ale trojka za skomplikowana. Ukończyłem z cheatami, dziś pewnie musiałbym wydać kasę na dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
nieobchodzimnieto 482 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dziś byłaby złota nić jak w fable wskazujaca drogę Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Tomb Raider 4 The Last Revelation ze starej gwardii był najtrudniejszy dla mnie i też najlepszy. W piątce już znowu obniżyli poziom albo grając w IV nabrałem wprawy. Druga generacja Tomb Raiderów z PS2 to praktycznie samograje na nowym silniku graficznym i już nie są tak samo wymagające jak pierwsze pięć gier z PSX'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Pamietam na psx ze w TR1 lara miała tójkątne cyce a w TR2 juz zaokrąglone. Ja wczoraj wlaczylem Silent Hill. Ku.rwa, po dojsciu do szkoły gra naprawde dalej ma mega klimat a fabula mocno wciaga. Dzisiaj wieczorkiem znowu przysiąde 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Przyznać mi się kto ani razu nie stanął placami do ściany i nie manipulował kamerą? ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wszystkie Tomb Raidery od 1 do Last Revelation na psx to świetne gry, którym pod względem klimatu chyba już nigdy żaden Tomb Raider nie dorówna. Pamiętacie tą niepowtarzalną atmosferę osamotnienia i tajemniczości? Pamiętam bardzo dobrze, każdą część w sumie. Frajda niesamowita i to bez dzisiejszych ułatwień Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Najlepsze w tych pierwszych grach jest samotne rozkminianie lokacji. Wtedy nie było YT, a jedyne walk-through można czasami znaleźć w gazetach growych opisujących levele, no i te obrazki pokazujące gdzie skoczyć itp. No nic, ehhhhh wracam ogrywać Koloseum. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez u55r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Pamietam jak musialem zamowic archiwalne nr psx extreme z opisem sh xD teraz jak narazie wszystkie zagadki rozkminilem sam ale wtedy za małolata wiadomo, no i angielski nie taki jak teraz i przy takim pianinku ni ch.uja nie szlo dojsc o co kaman. Złote czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Od nowego roku wystartowałem z Resident Evil 3. Miał być do przejścia na spokojnie a skończyło się na tym, że poszedł cały jednego dnia. Teraz tylko Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Tez taki krótki jak RE2? Chyba z 5h mi zajął. Za dzieciaka wydawał sie dłuzszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Bo też biegało się z kluczami po każdych drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Nom, i zagadki "logiczne" sprawialy czasem problemy xD A teraz sie idzie jak przecinak. Tak samo w SH mam na liczniku 2h a juz jestem po pierwszej wizycie w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Tez taki krótki jak RE2? Chyba z 5h mi zajął. Za dzieciaka wydawał sie dłuzszy Jak dla mnie krótszy. Za czasów PSX'a jak dobrze spiąłem dupę to poniżej 2h dał się przejść, gdzieś nawet mam stare foto z tym wyczynem. Za pierwszym przejściem jak się wyliczało szpulki do maszyny i naboje + zagadki to i 20 godzin dało radę przekroczyć. To były czasy. Daj dziś komuś grę w której można zrobić save tylko 15 razy. Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Yeah Bunny Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 A teraz sie narzeka ze gry krótkie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Lol SH pękł w 3h. Kurde ale ta gra jest swietna, jak teraz jako dorosły ją przeszedłem to nie wiem czy nie stawiac jej na rowni z SH2. Naprawde genialny. Sprzedąłbym matke za remake pierwszej czesci. Tyle ze musieliby dorzucic drugie tyle gry zeby to jakos wyszło xD Esencja survival horror. Szkoda ze juz nie robia gier ktore trzymaja w napieciu cały czas. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Teraz wciskasz galke i podswietla wazne punkty plus te do celu :-/ Kiedys odpaliles TR i obsrany bo nie wiadomo gdzie isc. xD Ostatnio z kumplem robimy retro wspominki. Polecial RE2 i granie bez trzymanki na luzie. Jakis mnie dorwal licker i leb sciety. Moja mina po tym jak sie kapnalem ze za pol sekundy nie ma sejwpointa to yeblismy gromkim smiechem xD no ale to bylo po Jacku Danielsie wiec mozna wybaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja na święta trochę pograłem z siorami. Kur.wa, kiedyś graliśmy wszyscy, a teraz tylko mi zostało. No, ale 30-letnia siora dalej pamiętała ciosy Leiem PS2 mam od roku, włączyłem jej Burnouta, to mówiła, że grafika nie taka ładna jak na "dwójce". Czaję się na nówkę slimkę i specjalne urządzenie co pozwoli mi komfortowo grać na mojej plazmie, a nie że jeżdżę do rodziców i tam czasem pyknę. Oprócz Burnouta pograliśmy w CTR - ta gra się nie starzeje, to wiadomo. Na koniec włączyłem sobie niedocenionego pltaformera (w PE chyba 5+) - Ape Escape. Grając w powyższe gry czułem zaje.bisty relaks, zero inwigilacji, online, friendów, trofeów, patchy. Tylko ja, konsola i gra PS. Do kolekcji TOP10 PSXa, brakuje mi jeszcze pierwszego Odworlda i Crasha. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ja na święta trochę pograłem z siorami. Kur.wa, kiedyś graliśmy wszyscy, a teraz tylko mi zostało. No, ale 30-letnia siora dalej pamiętała ciosy Leiem PS2 mam od roku, włączyłem jej Burnouta, to mówiła, że grafika nie taka ładna jak na "dwójce". Czaję się na nówkę slimkę i specjalne urządzenie co pozwoli mi komfortowo grać na mojej plazmie, a nie że jeżdżę do rodziców i tam czasem pyknę. Oprócz Burnouta pograliśmy w CTR - ta gra się nie starzeje, to wiadomo. Na koniec włączyłem sobie niedocenionego pltaformera (w PE chyba 5+) - Ape Escape. Grając w powyższe gry czułem zaje.bisty relaks, zero inwigilacji, online, friendów, trofeów, patchy. Tylko ja, konsola i gra PS. Do kolekcji TOP10 PSXa, brakuje mi jeszcze pierwszego Odworlda i Crasha. Dobrze powiedziane. Widzę, że Twoja pierwsza gra na PSXa obecna w zestawieniu i ta okładka od TTT to było granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Masz na myśli Porsche Challenge? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Dokładnie, ładnie zachowaną sztukę masz. Ciężko o ten rodzaj pudełka na podmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Niestety, to nie moja wersja z 1998 roku. Oryginał miałem w platynie i sprzedałem za 10 złotych kumpeli, parę lat temu. Potem chciałem to odkupić, to jej koleś zgubił, czy coś No i kupiłem tą wersję z foty, faktycznie pudełko różni się od późniejszych - myślałem na początku, że jakiś wałek, ale faktycznie pierwsze gry z PSXa miały inne pudełka. Za gierkę chyba dałem 20 złotych. Jeszcze ten Crash Bandicoot za mną chodzi, ale trochę szkoda wywalać mi ~200zł na gierkę Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Nie no bez przesady crashe kolo stowy chodza jeszcze. Za 200 to mozna harvest moon wyrwac ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Za 100 to ja kupiłem tarzana w folii xD szkoda że po francusku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi