Skocz do zawartości

Co teraz męczysz na PSX`ie

Featured Replies

Opublikowano

Command & Conquer a dokładniej płytka z misjami NOD. Myślałem, że będzie dużo ciężej bez myszki, ale jest lux :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 663
  • Wyświetleń 169,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przed zakupem pierwszego PSX'a też kupowałem wszystkie komiksy jakie wychodziły w kiosku, od 1991 gdzieś do 1995, później przestałem bo sprzedałem swoją kolekcję i za kasę kupiłem konsolę. Ale zanim t

• O A Ja gram teraz w Colin McRae Rally 2.0, wersja Europejska. Zaliczam trasy Peugeotem 206 WRC bo to moje ulubione auto.        Po kilku tygodniach nieudanych prób, nares

• Robiłem porządki w kablach, podłączyłem konsolę do testów i tak jakoś zacząłem grać

Opublikowano

Cisnę w MDK. Gierka prawie 20 lat, a design i pomysły do tej pory genialne. Choć to po winno być oczywiste skoro SHINY robiło tą gierkę to nie mogło być inaczej. Praktycznie wszystko co wypuściła ta firma to złoto :banderas:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znacie taką gre krazy ivan? właśnie przeszedłem pierwszy poziom jutro zaczynam następne :)

Opublikowano

Mega giera, moja pierwsza na psxa... Te filmiki...ten klimat...akcent...no i plansze, 3d, wszędzie można pójść:)

Opublikowano

Da się ustawić logo przed uruchomieniem gry na epsxe?

Opublikowano

Da się. Jest w opcjach emulatora.

Opublikowano

No właśnie patrzyłem i chyba w tych nowszych wersjach nie ma, a kiedys gdzieś widziałem opcje quick boot?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja z obydwiema grami mam kiepskie wspomnienia. Trilogy wciągnął mocno, ale na szóstym levelu skończyła mi się amunicja i nie mogłem przebić się dalej, a Resurrection zmiażdżył klimatem, a potem nie mogłem ustrzelić typa czającego się za beczką ( w innych fpsach na padzie spokojnie dawałem radę z celowaniem).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam sobie MediEvil (do którego mam wielki sentyment) i tak jak gra nadal broni sie pod wzgledem dizajnu,muzyki i klimatu w stylu Burtona to gejmplejowo jest niestety prawie nie grywalna.

Tragiczna walka, kamera i Sir Dan, który reaguje w ch.uj gorzej niz Geralt w W3 bez pacza zabierają dużo przyjemności, ale jak już jestem gdzies w polowie to nie chce jej porzucać.

P.S. Mam problem, żeby popchnac gierke dalej, a mianowicie czy te wszystkie (pipi)y zbierane po drodze sa  koniecznie potrzebne, żeby ukonczyc

enchanted forrest?, bo nie mam wszystkich i po poziomie inside asylum średnio jest z dostępem do następnych leveli.

Opublikowano

PWLiUPL.jpg

Robiłem porządki w kablach, podłączyłem konsolę do testów i tak jakoś zacząłem grać :D

Opublikowano

to zawsze sie tak kończy :) 

ostatnio tak wsiąkłem przy wipeoucie 2097 ;) 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

znacie może jakieś ciekawe gry akcji ? Takie w którym się strzela mniej znane ale lubiane?

W czasach psxa łatwo by było zdobyć gierki chodzi o wymienianie tytułów a teraz trzeba coś w internecie poszukać .. nie chcę pomieszane z rpg!

Edytowane przez Sleeper

Opublikowano

Loaded

Re-loaded.

Wymiatały ...

Opublikowano

sory że to powiem,ale same cienizny znacie stronke jak gametrade? tam dużo znalazłem interesujących tytułów

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakoś nabrała mnie ochota na Medal Of Honor, nigdy w to porządnie nie zagrałem i bardziej miałem mgliste wspomnienia z dzieciństwa. Nie ma to jak oberwać z panzerschrecka po mordzie, ale poszło teraz leci Underground :)

Opublikowano

Underground świetna gierka, pamiętam jak się jarałem czytając reckę w PSX E po kilka razy :D No i multi z bratem na podzielonym ekranie był ok, dużo śmiechu było.

Opublikowano

Mam zamiar ukończyć g-police shadow master i toca

Polecam gierki :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wipeout 3 . Gameplay no i ten soundtrack wiecznie żywy.

Opublikowano

Pierwszy raz w życiu mam zamiar ukończyć Final Fantasy VIII i tym razem mam nadzieje, ze wszystko skończy sie happy endem i jednak przejdę do końca ta świetna gierkę. Kiedyś próbowałem w 2002 i nic z tego. Później na emulatorze chyba w 2009 i tez ledwo co zacząłem dwie godzinki i zaniechałem. Teraz po latach startuje znowu..ja zwykle jestem na pierwszej płycie ale już około 6 godzin gry za mną wiec świetlana przyszłość ;)

• 3 tygodnie później...