DaBig 1 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Nie pamiętam dokładnie nazwy tej planszy, ale to druga plansza w lokacji Venice. Do tej pory nie używałem ”Y” (szybki zwrot do tyłu), ale teraz, to wciskam go na zmianę Tak jak pozostałe rodzaje rozgrywek udaje mi się na insane zrobić (po wielu próbach) tak tą, z ostrzeliwaniem się z tyłu i z przodu męcze się nadal. Dzięki Bogu, że goście pojawiają się zawsze w tych samych miejscach i powiedzmy do 15 gości można zapamiętać, gdzie i kiedy się wychylą... ale jak klientów wywala się ok. 100. Masakra. Po takiej rozgrywce, zdobycie achiva, to seryjnie wielka frajda. Wczoraj siedziałem do 4 rano i robiłem tego achiva z maxymalnym combosem. Doszedlem do x14 i... bach! Zaciukałem uciekającego pajaca, wskoczyło x15 i w nogi do wyjścia. ”Achievement unlocked”, aż podskoczyłem na fotelu klaszcząc w ręce z radości :( A powiedzcie mi, co to są te ”gunplaye” ? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Gunplay to czysty fun, wybierasz lokację, tryb gry, broń początkową i ruszasz w tango - możesz ustawić kolejkę plansz jak to nazwali twórcy "straight from the pub" Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 No nie, załamka. Zrobiłem całą Venice na "insane" i nie dostałem za to achiva. Może dlatego, że to robiłem na "single event", a to trzeba na turnamencie. Nie wiecie? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 turnieje chłopie, rób turnieje aby mieć acziwy za nie Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 (edytowane) A w tym acziwie o co chodzi? "Finish a Tournament on any difficulty with all 8 characters." Skończyłem grę z odblokowanymi wszystkimi charakterami i teraz muszę przejść 8 x turnament każdą inną postacią, czy na jedną lokację inna osoba? Np. Stillmill - Killen; Venice - Nemo; Prison - Adjo itd... Edytowane 21 marca 2008 przez DaBig Cytuj
Dante 433 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 tournament osobą {tzn 6 eventów po sobie np Wenecja/ osoba na lokację) I wpada. ps. chce ktoś pograć online bo mam pecha i wpadam zawsze na 2 wyjadaczy najlepszych (wg listy) i trochę frajda z multi ucieka Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 "Finish a Tournament on any difficulty with all 8 characters." - jeden turniej to jedna miejscówka czyli jak sam napisałeś DaBig każdy turniej innym hipkiem rób Dante, chętnie Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 dostęp do statystyk z multi na GameStrata http://www.gamestrata.com/ fpytke Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 WTF !!! Jak to możliwe? Takie staty? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 mnie nie pytaj, faktem jest że to działa (wczoraj ruszyło, z singla to nawet wykresy masz) Cytuj
Paczok 1 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Mam pytanko na czym polega Rico Slay , bo chce zrobic achiva show-off i nie zalicza mi tego aworda jesli ktos wie to prosze o pomoc Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 śmierć od rykoszetu, wal po barierkach lub stalowych listwach przy ścianach Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 Mogę grę tanio wyrwać. Warto? Jak się trzyma po tych latach? Rozumiem że to taki arcade, faktycznie ma taki segowy klimat? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 17 września 2012 Opublikowano 17 września 2012 na XBL jest, co do gry to pamiętam jak odpaliłem to te 3-4 lata temu (?) to już wtedy było dla mnie słabe, komu innemu może się podobać, arcade w segowych klimatach. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 20 września 2012 Opublikowano 20 września 2012 Ja grałem też jakoś po premierze i jak dla mnie dobra zabawa, szczególnie jak by grę wyrwać za takie grosze, jak teraz chodzi. Zaliczyłem raz i już nie wróciłem, chociaż teraz tak myślę, czy sobie gdzieś tanio nie wyszukać, bo całkiem przyjemnie się strzela. Ogółem - za jakieś 20-30zł warto. 1 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 Strzela się fajnie. Gra ma mocny arcade'owy klimat (strzelanie po muliplierach, ikonkach z ammo, szybka akcja [najlepiej one shot - one kill] i zbieranie czasu). O ile pamiętam kilka trybów rozgrywki daje pare godzin dobrej rozgrywki, jednak gra jest kurevsko trudna do zmasterowania. Mnie się dosyć szybko znudziła, ale dawałem jej kilka podejść. Średniak, jednak jak za grosze, myślę że warto spróbować. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 21 września 2012 Opublikowano 21 września 2012 lubię takie arcade'owe, bezrefleksyjne strzelanie z multiplierami i i zbieraniem czasu także za 30 zł warto spróbować Dzięki za opinie. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 mam, gram i o ku.rwa ta gra jest truuudnaa. Pierwszej planszy nie mogę przejść, potrzebuję dyscypliny Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 mam, gram i o ku.rwa ta gra jest truuudnaa. Pierwszej planszy nie mogę przejść, potrzebuję dyscypliny xD Chyba specjalnie się pogrążasz Figaro. Do tej pory myślałem, że ta gra nie wyszła na ps3, może spróbuję. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 29 września 2012 Opublikowano 29 września 2012 No zobaczymy jak zagrasz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi