Gość MasterShake Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 odświeżę sobie suchara ;]. No nazywanie tej gry po demie kupą jest przegięciem, przecież aż takie złe nie było. Dzisiaj w końcu pobawię się w pełną wersję, słuchaweczki + browarki i już. W demie motyw z korytarzem był kozacki, nie wiem co wam się nie podobało. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 (edytowane) Gra jest dobra , ŚWIETNY engine i bdb konwersja ( - jak sądzę/dedukuję/wnioskuję , bo w wersję na PC nie grałem ) . 2 rzeczy bardzo wkurzają : - ( z czasem ) monotonia wynikająca z powtarzalności leveli - w końcu trzeba grać ( im dalej i wyższy poziom trudności , tym "bardziej" trzeba ) , czyli rozwalać przeciwników cały czas na spowolnieniu animacji , czyli w praktyce na włączonym tipsie - co , jak dla mnie , jest CAŁKOWITYM nieporozumieniem . Moja ocena : 7- ( czyli dobra ) Edytowane 2 lipca 2008 przez Paweł Dziuba Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 po dłuższej sesyjce - klimat świetny, grafika jakaś dziwna, walka jw. - zwolnienie - melee i tak w kółko. Spodziewalem się wiecej Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Dla mnie grafa jest świetna - choć faktycznie dziwnie dziwna ; mogłaby być bardziej realistyczna - tzn. czasami taka nie jest . Niby jest możliwość sporej rozwałki , ale poza szybami ( i - czasami - dechami ) jest ona wizualna . Świetny engine , ale niektóre ( istotne ! ) elementy ( wymiana ognia ) źle zbilansowane i/lub nie do końca przemyślane . Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 1. silnik byl dobry 3 lata temu teraz jest straszne ubogi, jedyny wiekszy plus to gra swiatel 2. czesty drop animacji ale to wybaczam - port z PC na start konsoli 3. nuda, ciagle ci sami przeciwnicy (no w sumie to zolnierze ale przydalo by sie wiecej niz Heavy Trooper, Mech, Niewidzialni, zwykli) 4. wcale nie straszy 6-/10 Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 4. wcale nie straszy imo bardzo, no i tak wlasciwie oprocz condemned nie ma niestety konkurencji poki co. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 watpie, co cie tak przestraszylo? Ja pamietam pare lat temu gdy pojawil sie Doom3 to dopiero sie balem, nawet balem sie wlaczyc gre a tutaj light - idziesz, jakis halul, klony, idziesz, Alma (jak pamietam), idziesz, postacie w slow mo ktore po jakims czasie "sie sypia", idziesz, klony,itp. Na PC gralem w to na sluchawkach i moze raz czy 2 razy sie zdygalem Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 no nie wiem, po prostu jak gram po ciemku z sluchawkami to jakos idzie sie wczuc Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 (edytowane) 1. silnik byl dobry 3 lata temu teraz jest straszne ubogi, jedyny wiekszy plus to gra swiatel 2. czesty drop animacji ale to wybaczam - port z PC na start konsoli 3. nuda, ciagle ci sami przeciwnicy (no w sumie to zolnierze ale przydalo by sie wiecej niz Heavy Trooper, Mech, Niewidzialni, zwykli) 4. wcale nie straszy 6-/10 1 . Ale czy naprawdę inne tytułe na X360 ( COD 3/4 , Halo 3 - w te grałem ) oferują coś istotnie lepszego w silniku gry ; bo np. pojazdy to głównie przyjęta koncepcja , a nie możliwości silnika . 2. Mogłoby być płynniej , ale tylko ciut . 3 . Dla mnie bardzo irytujący i bezsensowni byli niewidzialni ; co do monotoni przy wymianie ognia , to dla mnie wynikała ona głównie z powtarzalnych lokacji : tylko b. małe , małe i średnie pomieszczenia + korytarze . 4 . Potrafi przestraszyć - to zależy od człowieka i okoliczności . 5 . "Doom" straszył , ale konstrukcja ( nie design , czy grafika ) lokacji była tragiczna i przez to rozgrywka była bardzo kiepska ; dla mnie gra na 7- ( czyli dobra , taka na 1 raz ) . Edytowane 2 lipca 2008 przez Paweł Dziuba Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 1. tak, nie jest tutaj tak ubogo, ale to i tak 3 letnia gra , kiedys moze bylo czyms dzisiaj jest slabo 3. oni sa najfajniejsi 5. a czegos chciales tam? To byla baza kosmiczna Cytuj
orion50 632 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 będę miał tą grę, weźcie mnie nie załamujcie. spodziewam się dobrego, klimatycznego shootera right ? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 po 3 rozdziałach mam tej gry dosyć. Każdy level wygląda tak samo, gra jest schematyczna do bólu a klimat po prostu zabito nudą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi