Kotu 0 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Opublikowano 19 kwietnia 2008 Hmm...temat sie zakurzyl bo i gra juz stara ale...Kupilem Ja ostatnio i mam malego zonka bo w misji ,,Generala Maczka'' pod koniec w czasie filmiku gra sie zawiesza i dalej nic nie da sie zrobic <_< 3 razy probowalem i ta sama akcja,wiec gra idzie do oddania... Plus to duza zadyma-interakcja z otoczeniem itp.,minusy to mnostwo bugow graficznych... Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Hmm...temat sie zakurzyl bo i gra juz stara ale...Kupilem Ja ostatnio i mam malego zonka bo w misji ,,Generala Maczka'' pod koniec w czasie filmiku gra sie zawiesza i dalej nic nie da sie zrobic <_< 3 razy probowalem i ta sama akcja,wiec gra idzie do oddania... Plus to duza zadyma-interakcja z otoczeniem itp.,minusy to mnostwo bugow graficznych... Kto Ci to wcisnął?? Kup COD 4! Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 20 kwietnia 2008 Opublikowano 20 kwietnia 2008 (edytowane) Grałem na x360 to jakos bugów nie doswiadczyłem. Incoqnitos COD3 jest także bardzo dobry wiec nie gadaj bzdur. A moze ma juz COD4 i chciał zagrac w cos innego? Nie wiem jak teraz jest z multi bo sprzedałem w koncówce tamtego roku, ale jest wypaśne! Edytowane 20 kwietnia 2008 przez Brolly PL Cytuj
BQG 0 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 mam takie pytanko czy mozna do ps3 podpiac klawe i myche i na takim zestawie pykac w coda czy trzeba sie meczyc na padzie ??? na padzie gra moze byc przyjemniejsza niz na klawiaturze bo to, ze pad jest mniej dokladny i bardziej wymagajacy tylko uatrakcyjnia rozgrywke ;] nie, nie mozna grac na k+m. Można, tylko że trzeba sobie kupić specjalną przejściówkę. Strasznie lipne są te serwery, ciągle wyskakuje jakiś błąd: - nie można się połączyć ze wszystkimi graczami - gra (serwer) nie istnieje; itd. Cytuj
Trawis12 2 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 gdzie można kupić jeszcze calla 3 na ps3? Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Na allegro jest kilka sztuk http://allegro.pl/listing/search.php?category=28388&sg=0&string=call+of+duty+3 Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 gdzie można kupić jeszcze calla 3 na ps3? Zdecydowanie nie polecam CoD3 na PS3. Słaby port, mnóstwo bugów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi