Opublikowano 19 kwietnia 200816 l Hmm...temat sie zakurzyl bo i gra juz stara ale...Kupilem Ja ostatnio i mam malego zonka bo w misji ,,Generala Maczka'' pod koniec w czasie filmiku gra sie zawiesza i dalej nic nie da sie zrobic <_< 3 razy probowalem i ta sama akcja,wiec gra idzie do oddania... Plus to duza zadyma-interakcja z otoczeniem itp.,minusy to mnostwo bugow graficznych...
Opublikowano 20 kwietnia 200816 l Hmm...temat sie zakurzyl bo i gra juz stara ale...Kupilem Ja ostatnio i mam malego zonka bo w misji ,,Generala Maczka'' pod koniec w czasie filmiku gra sie zawiesza i dalej nic nie da sie zrobic <_< 3 razy probowalem i ta sama akcja,wiec gra idzie do oddania... Plus to duza zadyma-interakcja z otoczeniem itp.,minusy to mnostwo bugow graficznych... Kto Ci to wcisnął?? Kup COD 4!
Opublikowano 20 kwietnia 200816 l Grałem na x360 to jakos bugów nie doswiadczyłem. Incoqnitos COD3 jest także bardzo dobry wiec nie gadaj bzdur. A moze ma juz COD4 i chciał zagrac w cos innego? Nie wiem jak teraz jest z multi bo sprzedałem w koncówce tamtego roku, ale jest wypaśne! Edytowane 20 kwietnia 200816 l przez Brolly PL
Opublikowano 17 czerwca 200816 l mam takie pytanko czy mozna do ps3 podpiac klawe i myche i na takim zestawie pykac w coda czy trzeba sie meczyc na padzie ??? na padzie gra moze byc przyjemniejsza niz na klawiaturze bo to, ze pad jest mniej dokladny i bardziej wymagajacy tylko uatrakcyjnia rozgrywke ;] nie, nie mozna grac na k+m. Można, tylko że trzeba sobie kupić specjalną przejściówkę. Strasznie lipne są te serwery, ciągle wyskakuje jakiś błąd: - nie można się połączyć ze wszystkimi graczami - gra (serwer) nie istnieje; itd.
Opublikowano 11 kwietnia 201014 l Na allegro jest kilka sztuk http://allegro.pl/listing/search.php?category=28388&sg=0&string=call+of+duty+3
Opublikowano 11 kwietnia 201014 l gdzie można kupić jeszcze calla 3 na ps3? Zdecydowanie nie polecam CoD3 na PS3. Słaby port, mnóstwo bugów.