Enkidou 300 Opublikowano 12 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2008 Obszerny materiał o FFXIII w kolejnym numerze Famitsu PS3: http://www.enterbrain.co.jp/jp/p_catalog/b...577-4066-2.html W sprzedaży od 25 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza
AumaanAnubis 1 Opublikowano 12 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2008 Podoba mi sie pomysl "versus XIII".Moze byc ciekawie.... Wiadomo juz jakie beda"summony" i jak sie beda nazywac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 12 stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2008 Potwierdzone: Shiva, Ifrit Niepotwierdzone: Carbuncle, Siren Na razie nie wiadomo jak będą się nazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
AumaanAnubis 1 Opublikowano 13 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2008 A co bohaterow to ta laseczka to bedzie w versus XIII czy w normalnej?I wiadomo juz cos o innych bohaterach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 13 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2008 Lightning (ta laseczka ) będzie w XIII. Cytuj Odnośnik do komentarza
AumaanAnubis 1 Opublikowano 13 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2008 Lightning?Tak sie bedzie ona zwac?Hmmm....troche....glupio jak na moj gust:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 13 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2008 Mi się wydaje, że to tylko pseudonim Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 13 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2008 Lightning?Tak sie bedzie ona zwac?Hmmm....troche....glupio jak na moj gust:) Brzmi tak samo mądrze jak Cloud i Squall. Cytuj Odnośnik do komentarza
AumaanAnubis 1 Opublikowano 13 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2008 Lightning?Tak sie bedzie ona zwac?Hmmm....troche....glupio jak na moj gust:) Brzmi tak samo mądrze jak Cloud i Squall. Cloud i Squall jeszcze moga byc ale Lightning dla laseczki:)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 14 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2008 Piorun.Chmura,Wszask -każde śmieszne Choć akurat Lightning najbardziej pasuje do pseudonimu Mogą się nawet jeszcze bardziej głupio nazywać grunt by XIII był naprawdę porządnym Finalem z świetną fabułą,światem,systemem.Oby nie skupiali się tylko na oprawie i dopracowali każdy element.JA do XIII podchodzę ostrożnie-shiva-motor mnie do takiego stanu doprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 14 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2008 Strzelam, ze S-E ma już w planach produkcje zabawek-transformerów Shiva itd xD Cytuj Odnośnik do komentarza
AumaanAnubis 1 Opublikowano 14 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2008 no widzialem to shiva-motor....mam nadzieje ze zrezygnuja z tego pomyslu(no chyba ze niebedzie taki glupi jak sie wydaje). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 14 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2008 Na bank nie zrezygnują bo nawet niektórym to się spodobało-wiadomo w dzisiejszych chorych czasach liczy się tylko grafika i efektowność i niestety wielu ocenia gry na podstawie tylko tego.Finale czesto balansowały na granicy kiczu ale zazwyczaj im to dobrze wychodziło i nie raziło to graczy,mam nadzieję ,że Shiva-motor też będzie mieć jakieś konkretne zastosowanie i w praniu wyjdzie przyjemnie Jedno czego po XIII jestem pewien to oprawa-po prostu na 100% zgniecie wszystko i wszystkich w ziemie Cytuj Odnośnik do komentarza
AumaanAnubis 1 Opublikowano 14 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2008 wiecie cos o walce?jak to bedzie z nia w tej czesci?bo na filmach wyglada na siekanine.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 14 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2008 ma być efektowna,graficznie i stylowo przypominać tą z filmu FFVII(w tym FFXIII versus to niby się wzrują nawet na walkach z filmu),jak zobaczysz system to w ogóle zadasz sobie pytanie czy to dalej final ale mimo tego mają być elementy w walkach nierozłącznie związane z serią od lat Czyli ogólniki same - ma być rewolucyjnie ale też troche starego schematu ma pozostać 8) Swoją drogą ta walka z trailera to concept jak ma to wszystko mniej więcej wyglądać,może na chwilę obecną prace są bardziej zaawansowane ale jeszcze jakisczas temu mówiono coś o 5 % gotowej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 14 stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2008 - nie będzie losowych walk - walki mają być efektowne (nie zabraknie ATB) - bohaterowie mają się wyróżniać podczas walk i posiadać unikalne umiejętności ; rola bohaterów w walce "ma odzwierciedlać ich rolę w fabule" - przeciwnicy "jakich nigdy wcześniej [w FF] nie widziano" ; mają posiadać "inteligencję i uczucia" - lokacje będące ekosystemami zamieszkanymi nie tylko przez wrogów Cytuj Odnośnik do komentarza
dark_grzyb 0 Opublikowano 16 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2008 Po tym jakim failem był FFXII nie pokładam absolutnie żadnych oczekiwań co do XIII bo to będzie porażka moim skromnym zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
AumaanAnubis 1 Opublikowano 16 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2008 FFXII wcale nuie byl porazka!To wspanialy rpg tylko ze niestety ze slaba fabula! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2008 Dokładnie, FF XII po prostu jest jakby pozbawiony ,,głębi" wśród postaci, ich wątków, po prostu akcja szła niczym w jakimś ,,amerykańskim rpg" (SW KOTOR w tym wypadku). Poza tym skąd takie pochopne wnioski ?, wydaje mi się że właśnie przy XIII i Versus-ie twórcy wrócą do ,,wątków między postaciami" jak w starych FF-ach, (tylko tyle da sie wnioskować np z AMV-ów z Versusa). Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 17 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2008 Nowy skan: http://i133.photobucket.com/albums/q52/Tlstudio/jyn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Belcoot 0 Opublikowano 17 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2008 FFXIII prezentuje się tutaj nie tak nędznie, jak zwykle, FFXIII Versus prezentuje się do d*py, jak zwykle. Oczywiście IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 17 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2008 (edytowane) Jak dobrze widzę to zaprezentowano summony-Shive ,Ifrita(świetny diabelski wyraz twarzy) i jakiej zielone coś z kropką ...a już myślałem ,że FFXIII będzie mało infaltylna Edytowane 17 stycznia 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 17 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2008 Jak dobrze widzę to zaprezentowano summony-Shive ,Ifrita(świetny diabelski wyraz twarzy) i jakiej zielone coś z kropką ...a już myślałem ,że FFXIII będzie mało infaltylna To zielone coś, to najprawdopodobniej Carbuncle, jak już gdzieś tam wcześniej pisał Enkidou. Jeszcze więcej nowych skanów: http://www.forever-fantasy.net/modules.php...r=0&thold=0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 17 stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2008 Tak, te skany potwierdzają, że nowe summony to Carbuncle i Siren. Ten pierwszy ma mieć nową rolę w FFXIII. W poprzednich częściach był, z tego co pamiętam, defensywnym summonem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 17 stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2008 Grafa śliczna choć wygląd Carbuncle nie przypadł mi do gustu.Z jednego ale niezmiernie się ciesze,widać,że coś sie dzieje z tą grą i mam nadzieję ,że już za niedługo w końcu zdradzą elementy gameplayu na jakiejś większej prezentacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi