neospiderman 6 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Szybkie pytanie techniczne. Czy demo coś instaluje na HDD konsoli, tworzy coś w katalogu "Game Data Utility"? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Nagrywac jak przechodze demo i wrzucic filmik czy nie chcecie spoilerow? Nie nagrywać, bo i tak już wszyscy widzieli na gamersyde. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Dzisiaj przyszla mi paka z Japoni z FFXIII Nagrywac jak przechodze demo i wrzucic filmik czy nie chcecie spoilerow? Możesz przysłać demo na mój adres. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 (edytowane) No to tak na szybko FILM DZIALA NO REGION PROTECTION Brak j. angielskiego w filmie (albo nie umiem zmienic) Film, trailery w Full HD wygladaja PRZEZA(pipi)ISCIE Demo nic nie instaluje na dysku twardym , Jak pogram dluzej to napisze jak sie gra itd. Tylko musze najpierw rozgrysc krzaczki. Filimki w demie wygladaja oblednie , sa na poziomie Filmu ACC Walka za(pipi)ista To pierwsze do wyboru to atak , drugie magia , 3 leczenie (dodaje po 500 wiec pewnie jakies Hi potion) Laduje Ci sie pasek odpowiedzialny za ruchy W 1 turze wykonujesz 3 ataki, Sterujesz tylko 1 osoba (albo ja nie umie zmienic albo to ograniczenie dema) Gdy 1 cios z twojej serii zabija , pozostale 2 ida w powietrze (nie zmienia celu) Imo z dupy to Reszte dopiero rozgryzam Edytowane 22 kwietnia 2009 przez Welna Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Z tego co wiem to w filmie język angielski na pewno jest. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 (edytowane) Z tego co wiem to w filmie język angielski na pewno jest. Kiedy podczas filmy wcisnie sie sie select to opcja Audio nie jest dostepna a Subtitles mozna tylko zmienic na Off lub Japan Edytowane 22 kwietnia 2009 przez Welna Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Na NeoGAFie coś tam pisali o angielskim dubbingu. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Jest Angielski w Filmie znalazlem Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Dubbing czy napisy? Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 22 kwietnia 2009 Tak baj de łej: sprzedało się ponoć 57.000 PS3jek w zeszłym tygodniu (wobec bodaj 16.000 tydzień wcześniej). Być może PS3 przegoni niebawem Wii w ilości sprzedanych konsol od początku roku. Pewnie tak by się stało lada chwila gdyby nie Monster Hunter G z demem Monster Hunter 3 wśród premier w tym tygodniu. To może z lekka podbić sprzedaż Nintendo. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Faktycznie nieźle. Zima w KKW zapowiada się gorąco. Wtedy reszta producentów jRPG pójdzie za ciosem. Co do ACC. Szkoda, że nie ma napisów. Zawsze preferuje język japoński w tego typu produkcjach. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Faktycznie nieźle. Zima w KKW zapowiada się gorąco. Wtedy reszta producentów jRPG pójdzie za ciosem. Co do ACC. Szkoda, że nie ma napisów. Zawsze preferuje język japoński w tego typu produkcjach. NIe powiedzialem,ze nie ma napisow Poprostu w tych krzaczkach ciezko mi dojsc gdzie to sie wlacza Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) Wyniki sprzedaży są niezłe. Ciekawie jak wypadną w dniu premier FFXIII i Versus. Choć pewnie i tak w najbliższych miesiącach rekordy będzie bił Monster Hunter na Wii ^_^ Co się tyczy tej edycji z demem to sam ciągle się nad nią zastanawiam. Troszkę szkoda mi prawie 200zł wywalać by pograć parę minut w demo. Raczej kupię wersję bez tego dema,a z tego co piszecie film jest region free więc tym bardziej warto będzie go kupić. Choć nie ma napisów, tylko dub co jest dla mnie minusem... A już w ogóle nie wyobrażam sobie co by się działo, gdyby na PS3 wydali remake FFVII, pewnie biłby wszystkie rekordy sprzedaży, a sama konsola sprzedawałaby się jak ciepłe bułeczki. Edytowane 23 kwietnia 2009 przez Paliodor Cytuj
estel 806 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Pewnie kiedyś się na to zdecydują, ale imo to taki ruch ostatniej szansy, as w rękawie. Możliwe, że czekają na dogodny moment np. wejście następcy X'a Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Będzie remake FFVII w jakiejś tam formie na next geny na 100% wg mnie.Tylko dopiero teraz rozpoczęła się promocja FFXIII .Z punktu widzenia marketingowego byłoby to samobójstwo dla XIII jeśli teraz by to zapowiedzieli.Pierw wyjdzie FFXIII na ps3 i x360 i potem wg mnie zapowiedzą w końcu remake. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 http://axts10.web.infoseek.co.jp/kusunoki/ Screeny w wysokiej rozdzielczości. Muszę powiedzieć, że wykonanie postaci robi wrażenie. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) Te zdjęcie jest przerobione czy naprawdę użyto aż tak niewiarygodnych tekstur na twarzach postaci,że widać nawet zmarszczki,pory i każdy włos zarostu? Edytowane 23 kwietnia 2009 przez Ficuś Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 (edytowane) Zdjecie przerobione. Bo az tak to nie wyglada Rozumiem ,ze demo pochodzi z wczesnej wersji. Tla bieda naprawde czasami zdarzaja sie tekstury takie jakie widze grajac na PSP w FFVII. Modele postaci Super, walka i to co generalnie dzieje sie na 1 planie tez super wyglada. Filmiki mistrzostwo Nie za wiele kurcze pokazali w tym demie. Wlasciwie sama walka. Postacie sa napewno przepakowane jak na ten etap gry bo spokojnie wszystkich sie bije i nawet z bossami nie ma najmniejszego problemu. (Chyba ze jest to spowodowane Infinity Hi potion jakim leczy cie druzyna wlasciwie zawsze gdy masz ok 40%zycia (gambit taki ustawiony? )) 1 raz udalo mi sie zginac gdy podczas walki z "Behemotem??" zabral mi on 1 strzalem 730 zycia. (920 to max a przy ok 600 jakie mialem nie dzialaly "gambity" u moich towarzyszy broni) Czy w pelnej wersji bedzie mozna sterowac reszta ekipy czy tylko 1 osoba jak w demie? ALbo system postaci i zmian jak w 12? Gambity ustawione i tylko jesli trzeba to sie przelaczasz miedzy kompanami ? Hmmm Edytowane 23 kwietnia 2009 przez Welna Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Czy w pelnej wersji bedzie mozna sterowac reszta ekipy czy tylko 1 osoba jak w demie? Będzie można kontrolować drużynę. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Zdjecie przerobione. Bo az tak to nie wyglada Rozumiem ,ze demo pochodzi z wczesnej wersji. Na pewno? Może nie zdążyłeś się przyjrzeć? Zrób jakieś zdjęcia z dema jak możesz w celach porównawczych. Chociaż i tak aparat fotograficzny oszukuje. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 sprobuje zorganizowac aby zrobic prt scr z gry Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Opublikowano 27 kwietnia 2009 Co się stało z tymi żołnierzami? Zostali zupełnie przemodelowani czy pojawią się później w grze? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Stawiałbym na to, że się gdzieś w grze pojawią. Cytuj
Yuki 3 Opublikowano 28 kwietnia 2009 Opublikowano 28 kwietnia 2009 (edytowane) demko skonczone Sciezka dzwiekowa w postaci 4 utworkow zadowalajaco przyjemna dla ucha Grafika cudo!!! szczegolnie modele postaci...wogole ich projekt, wyglad...mistrzostwo!!! Walka genialna, niech tylko dodadza mozliwosc sterowania druzyna to bedzie wrecz idealnie, naprawde sie ciesze ze to co zrobili w FF12 nie zostalo powielone Eksploracja, mimo iz duzo nie pokazali podoba mi sie, lubie ten typ poruszania sie po lokacjach Filmiki....poezja ...a moment jak dziewczyna spada w przepasc wrecz rozbraja...widac po tym ze gra bedzie lapala za serducho jak czesc 7 no i na tyle....a teraz...teraz to ja chce wiecej!!!! aaa i glosy podkladane pod postacie, idealne Edytowane 28 kwietnia 2009 przez Yuki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi