Skocz do zawartości

Uncharted: Drake’s Fortune

LiSoQuan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Choć może z moją konsolą jest coś nie tak? Na Heavenly Sword to miałem, na U:DK to mam...może mój czytnik coś nie tak?

Nie, z twoją konsolą wszystko dobrze. Kilka postów wcześniej, był ten temat poruszany i Uncharted ma taką przypadłość. Też niestety to zauważyłem mimo malutkiego TV (27" również samsung)...

Opublikowano
Choć może z moją konsolą jest coś nie tak? Na Heavenly Sword to miałem, na U:DK to mam...może mój czytnik coś nie tak?

Nie, z twoją konsolą wszystko dobrze. Kilka postów wcześniej, był ten temat poruszany i Uncharted ma taką przypadłość. Też niestety to zauważyłem mimo malutkiego TV (27" również samsung)...

oj to sorki za zaśmiecanie :D

ale za to powiem Wam, że dzięki temu, że najpierw przeszedłem Kane&Lynch, w U:DK jest dla mnie wyjątkowo mało strzelania :D

Opublikowano

Potwierdzam,brak synchronizacji przy przesuwaniu obrazu i sporadyczne problemy z doczytywaniem tekstur to chyba jedyne problemy techniczne gry.

Pewnie następna gra na tym enginie takich mieć nie będzie bo vsync wyeliminują przez optymalizacje silnika ,a problemy z doczytywaniem tekstur przez instalacje części danych na dysk.Aha i konsola tak czyta tą grę-ogólnie czytnik z ps3 wydaje dźwięki ala stacja dyskietek i jest to normalne

Opublikowano (edytowane)

Mam krótkie i proste pytanie, potrzebuję bardzo szybko odpowiedzi. Czy w werji europejskiej jest wybór 50/60Hz, czy jest to stałe 50Hz lub stałe 60Hz bez wyboru??

Pytam bo póki co nie mam LCD HD.

Edytowane przez Emet
Opublikowano

Nie ma wyboru.

No ja też właśnie zaliczyłem, póki co na Normal i bez wszystkich Medals. No ale kur.wa, to jest jedna z najlepszych gier w moim życiu, dla mnie nie ma minusów, fantastyczna przygoda i kur.wa koniec. 10/10, absolutny must-have dla każdego posiadacza PS3, zwłaszcza, że teraz można dostać za śmieszne pieniądze (120 zł).

Opublikowano

No ja miałem zamiar przejść szybciutko i sprzedać, ale nie mam serca zupełnie. Biorę się za najwyższy poziom trudności, next gen filter + mirror world + alternate costume i poluję na na komplet Medals.

Opublikowano

Pojawienie się mutantów to był mistrzowski moment w grze. Ogólnie cała ta mieszanka otoczeniem - raz dżungla, raz opuszczone miasto, raz podziemia, raz niemiecka baza... Coś niesamowitego. No i te walki, zwłaszcza ta z Eddy'm...

W sumie to gra garściami czerpie z Poszukiwaczy Zaginionej Arki, nawet można powiedzieć, że niektóre motywy są identyczne. Starożytny skarb, który okazuje się przeklęty (nawet finałowa scena bardzo podobna, główny zły otwiera drzwiczki i zostaje zabity przez ponadnaturalne siły), a do tego w sprawę zamieszani są Niemcy.

Aha, i Karma Clown, dzięki za pomoc i informacje o cenach PS3 :D.

Opublikowano

Skonczylem gierkie na crushingu, 1000/1000, za pierwszym razem wydawala mi sie dluga,teraz pekla dosyc szybko;) Z niecierpliwoscia czekam na druga czesc;)

Fajny bajer z ta cala klatwa,teraz zmutuja sie ryby i zrobia nam podwodny swiat;)Maja teraz duze pole do popisu;)

Opublikowano

Jako że Nathan dalej pozostaje bez środków do życia, pewnie będzie organizował kolejne wyprawy. Mi marzy się teraz przygoda w Egipcie... Afryka czy Ameryka Płd byłyby chyba zbyt podobne do wyspy z "jedynki".

W sumie bardzo jestem ciekaw, co nam zaserwują, skoro zapowiedziano, że Uncharted będzie serią.

Opublikowano

A moze tak Chiny? Jakies swiatynie,smoki i inne (pipi)y,tutaj mogli by walnac calkiem przyzwoita opowiesc;) Mam tylko nadzieje,ze nie bedzie sie ciagnac dalej element Sir Drake'a i ze nie znajdzie zadnego dziennika w ktorym wszystko jest. Teraz chce trudne zagadki a nie wszystko podane na dloni.

Opublikowano

O, Chiny też by były dobre! Tylko trzebaby to jakoś logicznie wytłumaczyć. Francis Drake nie mógł być aż takim madafaką, żeby po całym świecie jeździć.

W sumie jak teraz sobie myślę, to chyba byłoby najpiękniej, gdyby Uncharted pozostał jednorazową produkcją, jak dobry film.

Opublikowano (edytowane)

...Mam tylko nadzieje,ze nie bedzie sie ciagnac dalej element Sir Drake'a i ze nie znajdzie zadnego dziennika w ktorym wszystko jest. Teraz chce trudne zagadki a nie wszystko podane na dloni.

Ja akutat nie widze tu problemu. Jak nie chcesz to

nie otwierasz dziennika i jest trudniej

;P

....powinni zrobic jeszcze jedna i na tym skonczyc;)

Taaa a jak skonczysz kolejna i bedzie dobra to znowu napiszesz to samo ;P :)

Wszystko rozbija sie o oryginalnosc. Jak kolejne czesci beda rownie grywalne jak pierwsza to wg mnie moze ich byc nawet 10 :)

Edytowane przez Beck
Opublikowano

Oddałbym wiele za to, żeby nowy Tomb Raider wyglądał identycznie jak Uncharted. Mogą nawet użyć sobie tego samego silnika. Tylko strzelania ździebko mniej.

Opublikowano (edytowane)

Ukonczylem Uncharted trzy razy, na poziomach trudnosci Normal, Hard i Crushing. Za(pipi)ista gra! 9/10 jak sie patrzy. Szkoda tylko, ze teren dzialan jest zazwyczaj zamkniety i malutki, ale to chyba jedyna wada tej gry :)

Co ciekawe, licznik pokazuje mi tylko 560/1000 pkt! Skarbow zdobylem 54/60. Orientuje sie ktos, gdzie znalezc mozna opis, dzieki ktoremu odznalezc mozna wszystkie skarby i nabic cale 1000 punktow? Prosze o pomoc!

Edytowane przez Don_Pedro
Opublikowano (edytowane)
Co ciekawe, licznik pokazuje mi tylko 560/1000 pkt! Skarbow zdobylem 54/60. Orientuje sie ktos, gdzie znalezc mozna opis, dzieki ktoremu znalezc mozna wszystkie skarby i nabic cale 1000 punktow? Prosze o pomoc!

Miejsca wszystkich skarbów znajdziesz w nowym PORADNIKU PSX EXTREME

Edytowane przez artex