Don_Pedro 5 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Dzieki wielkie I jak teraz chce pozbierac reszte skarbow to najnormalniej w swiecie wybieram plansze, zdobywam skarb, po zdobyciu robie save, wychodze do menu i jest ok, tak? A co do osiagniec - Niektore sa ukryte jako Hidden Medals i niestety nie wiadomo o co chodzi Ponadto niezle gul podskoczyl mi po tym jak przeszedlem Uncharted na poziomie trudnosci Crushing i nie dostalem za to zadnych punktow! Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Dzieki wielkie I jak teraz chce pozbierac reszte skarbow to najnormalniej w swiecie wybieram plansze, zdobywam skarb, po zdobyciu robie save, wychodze do menu i jest ok, tak? A co do osiagniec - Niektore sa ukryte jako Hidden Medals i niestety nie wiadomo o co chodzi Ponadto niezle gul podskoczyl mi po tym jak przeszedlem Uncharted na poziomie trudnosci Crushing i nie dostalem za to zadnych punktow! Za Crushing jest 150 punktow kolego;) A hidden medals zdobywasz,jak uzyskasz wystarczajaca ilosc killi z danej bronii.Zabic 5 razy minimum 3 kolesi z granatu badz granatnika. Moze jak dales nowa gre,dales opcje zeby grac od nowa,zeby nie zostawialo skarbow,skillow itd. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Dzieki wielkie I jak teraz chce pozbierac reszte skarbow to najnormalniej w swiecie wybieram plansze, zdobywam skarb, po zdobyciu robie save, wychodze do menu i jest ok, tak? A co do osiagniec - Niektore sa ukryte jako Hidden Medals i niestety nie wiadomo o co chodzi Ponadto niezle gul podskoczyl mi po tym jak przeszedlem Uncharted na poziomie trudnosci Crushing i nie dostalem za to zadnych punktow! Za Crushing jest 150 punktow kolego;) A hidden medals zdobywasz,jak uzyskasz wystarczajaca ilosc killi z danej bronii.Zabic 5 razy minimum 3 kolesi z granatu badz granatnika. Moze jak dales nowa gre,dales opcje zeby grac od nowa,zeby nie zostawialo skarbow,skillow itd. Ładny lol. Wszystko nabijalo mi sie jak nalezy i kontynuowalo punktacje zdobyta na poziomie trudnosci Hard. Po ukonczeniu gry na Hard wlacylem Uncharted ponownie od tego samego save'a z mysla, ze oto gram na Crushing!(nie bylo opcji wyboru trudnosci) Sama gra takze wydawala mi sie trudniejsza! A po ponownym przejsciu nie dostalem ani jednego punkta za ukonczenie! :wkurzony: Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Dzieki wielkie I jak teraz chce pozbierac reszte skarbow to najnormalniej w swiecie wybieram plansze, zdobywam skarb, po zdobyciu robie save, wychodze do menu i jest ok, tak? A co do osiagniec - Niektore sa ukryte jako Hidden Medals i niestety nie wiadomo o co chodzi Ponadto niezle gul podskoczyl mi po tym jak przeszedlem Uncharted na poziomie trudnosci Crushing i nie dostalem za to zadnych punktow! Za Crushing jest 150 punktow kolego;) A hidden medals zdobywasz,jak uzyskasz wystarczajaca ilosc killi z danej bronii.Zabic 5 razy minimum 3 kolesi z granatu badz granatnika. Moze jak dales nowa gre,dales opcje zeby grac od nowa,zeby nie zostawialo skarbow,skillow itd. Ładny lol. Wszystko nabijalo mi sie jak nalezy i kontynuowalo punktacje zdobyta na poziomie trudnosci Hard. Po ukonczeniu gry na Hard wlacylem Uncharted ponownie od tego samego save'a z mysla, ze oto gram na Crushing!(nie bylo opcji wyboru trudnosci) Sama gra takze wydawala mi sie trudniejsza! A po ponownym przejsciu nie dostalem ani jednego punkta za ukonczenie! :wkurzony: No to sam widzisz;) Nie ukonczyles gry na poziomie Crushing;) Cytuj
Kapcior 4 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Ufff gra na poziomie Crushing ukończona czas grania na Crushing 19 hours 43 minutes brakuje mi tylko 100pkt Cytuj
Kapcior 4 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 20h!?!? Zartujesz, prawda? nie żartuje tyle mi to zajęło wiem że trochę za długa ale w końcu się udało Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 20h!?!? Zartujesz, prawda? nie żartuje tyle mi to zajęło wiem że trochę za długa ale w końcu się udało Gratuluje, widac ,ze masz duzo samozaparcia :> Cytuj
Kapcior 4 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Dzięki Jeszcze raz trzeba to przejść i zebrać brakujące punkty Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 (edytowane) Ufff gra na poziomie Crushing ukończona czas grania na Crushing 19 hours 43 minutes brakuje mi tylko 100pkt WoW ;D Czas masakratyczny Ja gierke na crushing rozpykalem w dwa wieczorki,ale nie powiem,szlak czlowieka moze trafic. PS.Ostatni chapter rozpykalem za 3 razem,gdzie na hardzie sporo sie meeeczylem. Edytowane 24 lutego 2008 przez Faranell Cytuj
napletator 0 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Crushing mozna wlaczyc oczywiscie po przejsciu giery na hard ta? Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Crushing mozna wlaczyc oczywiscie po przejsciu giery na hard ta? Jep Cytuj
Kapcior 4 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 O co dokładnie chodzi w tych zadaniach ? -Brutal Expert -Grenade Hangman -Surivor Jak już było pisane w tym temacie to przepraszam ale nie widze Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 1 marca 2008 Opublikowano 1 marca 2008 O co dokładnie chodzi w tych zadaniach ? -Brutal Expert -Grenade Hangman -Surivor Jak już było pisane w tym temacie to przepraszam ale nie widze Nie chce mi sie odpalac konsolki zeby dokladnie sprawdzic ale z tego co pamietam to : -Brutal Expert - musisz zabic pieciu kolesi z Brutal Combo pod rzad -Grenade Hangman - musisz zabic kolesi granatem trzymajac sie krawedzi,klifu sklaly etc. nie pamietam ilu chyba 10 -Survivol - chyba zabic 50 kolesi nie ginac przy tym Jesli pokrecilem,to niech mnie ktos poprawi;) POzdrawiam Cytuj
diolek 43 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 no i gierka pekla na normalu ,tera zabieram sie za hard. gierka jest czyms pieknym, krajobrazy poprostu powalają , ta gra to jak film w ktorym gra sie głowna role . jeden minus gry to fakt ze gra pochlania na maksa! , czego dowodem moze byc to ze cala niedziela przesiedzialem przed uncharted... zauwazylem jedna smieszna sytuacja, zaszedlem od tylu kilku wrogów , a oni widocznie sie pogubili i zaczeli strzelac do siebie , no i sie wybili... ocena 10/10!! Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Ja tego typu gry nie lubie ale ta uwazam ze jest genialna....co prawda troche za krotka(przeszlem ja w 8godz i 20min na Medium)ale nadal bardzo fajna. Ja daje 9+/10 bo gra superowa ale nie idealna Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 2 marca 2008 Opublikowano 2 marca 2008 Dzisiaj ukończyłem na normal'u i biorę się od jutra za hard. Gra - cudo. Grafika, udźwiękowienie, akcja - pierwsza liga. Wiedziałem, że gra będzie dobra (w końcu to NG) ale nie sądziłem, że aż tak. Jak napisałe już diolek, gra cholernie wciąga i nie pozwala oderwać się od pada. Wiele osób już pisało, ale i tak się powtórzę. ta gra jest jak film. Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 Z tego co pamiętam to 21 22 Cytuj
diolek 43 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 mam nadzieje ze na poziomie crushing gierka jest w miare trudna, bo hard to zbyt trudny nie jest ,za niedlugo to sprawdze. Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 (edytowane) Najdłużej będziesz chyba siedział w etapie z demka Przynajmniej ja tam długo kombinowałem. No i trochę trudniejsze są strzelaniny w katedrze. Edytowane 9 marca 2008 przez Snake_Plissken Cytuj
diolek 43 Opublikowano 9 marca 2008 Opublikowano 9 marca 2008 bo na hardzie to w sumie sie nie nameczylem:-) no poza walka z mutantami co mi eddi radża pomaga . Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 wlasnie dorwalem ta giere i ku.rwa mac ogien z d00py!! :slinotok: czuje sie jak dziecko przezywajac ta cala przygode..zrobie to chyba na jedno podejscie lol Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi