Dark AlexX 0 Opublikowano 5 maja 2009 Opublikowano 5 maja 2009 z jakich kokonów? o,O To tak na prawdę była zwykła zaraza, przez którą ludzie mutowali, a nie żadne czary mary. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 a z czego Chimery wyskakiwaly? cale domy, dwory byly tym porosniete mam nadzieje ze w Uncharted 2 nie bedzie zadnych watkow fantastycznych Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 No faktycznie ale tam była zaraz, więc dla mnie spoko (coś jak klątwa Piratów z...). Co do Yeti to faktycznie było by miło, przedzierasz się przez zaspy, a tam co jakiś czas taki wielki ślady Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 (edytowane) Po pierwsze, czytam te Wasze wypowiedzi i dochodzę do jednego wniosku: w ogóle nie zwróciliście uwagi na fabułę. Przecież historia wszystko wyjaśnia, i od pewnego momentu można się było spodziewać podobnego finału. Większość marudzących parła chyba do przodu niczym Rambo, skip'ując "katscenki". W ten sposób rzeczywiście nie ma co się dziwić, że nagle się komuś nad głowa pojawia się wielkie "WTF?" i potem pisze na forum: "końcówka to kapa, szczelam se szczelam a tu nagle jakieś korwa zombi czy inne hoje" Po drugie, NIE SPOJLUJCIE!! Nie wszyscy ukończyli ten przedni tytuł, nie psujcie im zabawy. Edytowane 6 maja 2009 przez stoodio Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Dokładnie, idealnie powiedziane przecież mniej więcej od ponad połowy gry można było spodziewać się czegoś w tym stylu. Fabuła była tak prowadzona, że np. dla mnie nie było to żadnym zaskoczeniem. W ogóle cała ta klątwa idealnie pasuje do całego klimatu gry, do przygód Nathana. Lepsza klątwa niż ufo w Indianie to jest dopiero przegięcie. A z innej beczki gra jest po prostu za(pipi)ista, mimo swojego wieku U: DF nadal graficznie zabija konkurencję. Myślałem że, po Killzone 2 to długo żadna gra nie zachwyci mnie pod względem grafiki, yhy akurat długo to nie trwało do czasu aż odpaliłem Uncharted. Dżungla powala na kolana, jest po prostu przepiękna, roślinność, wschody zachody słońca w oddali, woda co z tego że, jest ograniczona mi to w sumie nie przeszkadzało. W ogóle cały klimat gry, Nathan, muzyka, dźwięki, fabuła takich gier jest jak na lekarstwo w tej generacji. U:DF to perełka gra absolutnie obowiązkowa. Właśnie dla takich gier kupiłem PS3 typowo "konsolowych" rzygać mi się już chce fps-ami. Jedyne do czego mogę się doczepić to trochę za mało zagadek jest w grze i przede wszystkim są za proste. Ale mam nadzieję, że w drugiej części będzie lepiej z tym. A po za tym to już nie mogę się doczekać Among Thieves. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 a przepraszam bardzo, w na fabule skupilem sie bardzo, kazda cutscenke ogladalem uwaznie, z reszta jest to element gry ktory od dawien dawna uwielbialem. po prostu, nie pasuje mi w tak powaznej produkcji element fantastyczny. ja jak biore dany tytul do reki to wiem ze bede gral w fantastyke, gre akcji albo historyczna przygodowke. tutaj troche mnie to zaskoczylo, ale jak juz tak mam ocenic to przynajmniej stwory te wygladaly w przyblizeniu jak ludzie mieszkajacy tam od dawna, wychodzeni i bladzi. nie zmieni to jednak faktu ze Uncharted to gra absolutnie obowiazkowa, brylant w dziedzinie gier konsolowych, exclusive ktorego Sony potrzebuje jak powietrza. Tomb Raider i Indiana Jones to przeszlosc - dzisiaj rzadzi i dzieli Nathan Drake Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Imo jest to jeden z lapszych exclusivów na ps3. Wspaniała gra. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 (edytowane) a przepraszam bardzo, w na fabule skupilem sie bardzo, kazda cutscenke ogladalem uwaznie, z reszta jest to element gry ktory od dawien dawna uwielbialem. po prostu, nie pasuje mi w tak powaznej produkcji element fantastyczny. ja jak biore dany tytul do reki to wiem ze bede gral w fantastyke, gre akcji albo historyczna przygodowke. tutaj troche mnie to zaskoczylo, ale jak juz tak mam ocenic to przynajmniej stwory te wygladaly w przyblizeniu jak ludzie mieszkajacy tam od dawna, wychodzeni i bladzi. nie zmieni to jednak faktu ze Uncharted to gra absolutnie obowiazkowa, brylant w dziedzinie gier konsolowych, exclusive ktorego Sony potrzebuje jak powietrza. Tomb Raider i Indiana Jones to przeszlosc - dzisiaj rzadzi i dzieli Nathan Drake Masz rację ale w grze przygodowej nie ma powiedziane że nie może być elementów fantastyki czy s-f. Daleko szukać chyba nawet najbliżej zbliżona gra do U:DF, Tomb R. gra przygodowa-walczyło się z dinozaurami . Dalej w każdym prawie filmie o poszukiwaczach skarbach-przygodowych masz takie elementy np.: "Mumia 1, 2 ,3", "Piraci z Karaibów" nawet w syfiastym Indiana Jones IV masz motyw UFO chodź to w sumie inna bajka. A nie zdziwiłbym się jak w drugiej części w tych śnieżnych górach spotkamy Yeti hehe, czemu nie. No ale każdy lubi to co lubi, i tak jak napisałeś gra brylant. Edytowane 6 maja 2009 przez Slupek88 Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Kim jest Nathan Drake? http://www.ps3site.pl/kim-jest-nathan-drake/17496/ Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 18 maja 2009 Opublikowano 18 maja 2009 Ten aktor, który podkłada głos Drake'owi ma całkiem pokaźną listę gier, w których użyczał swego głosu. Nawet do MGS4 się załapał Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Odpaliłem ostatnio znowu Drake i odpadłem:). Grę już przeszedłem trzy razy ( z tymże jeszcze na SD ) a jakoś mnie tak naszło, żeby załączyć i zobaczyć jak gierka wygląda w HD. Miałem włączyć tylko na chwilkę, a chyba już z pół gry przeszedłem. Gra lekka, fajna i przyjemna. Naprawdę coś w tej grze jest co nie pozwala się oderwać. Charyzmatyczny bohater, klimat "indianajoneso" podobny, wartka akcja, filmowość, ładna grafika. Może tylko za dużo strzelania i mało zagadek ( a jak już są to prościutkie ), ale i tak Uncharted to jedna z lepszych gier w jakie grałem. Ot, taka refleksja mnie naszła . Cytuj
triboy 973 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Spoksik, właśnie ją kończę, ummm.......... 7 raz:))) Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 24 maja 2009 Opublikowano 24 maja 2009 Ja właśnie zabieram się za przejście gry na Crushing, bo wypadałoby w końcu wbić platynę. I o ile np. Dead Space przy drugim przejściu mnie nudził, podobnie Resident Evil 5, to w Uncharted pykam naprawdę z przyjemnością. Cytuj
FeMn 2 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 mam problem (chyba 13 etap) Jestem w bibliotece w której odbiłem salivana i teraz musze obracac te 4 posągi, wie ktoś może jak je trzeba ustawić ? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 otworz notes i zwroc uwage na literki przy posagach I nie pomyl orla z krowa?? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Tylko czasem nawet ten notes może Ci wydać się niewystarczalny dla tej zagadki. Ja w końcu przestawiałem na "ślepo", powiem tylko, że po dwa te słupy stoją w dwóch identycznych pozycjach. Cytuj
FeMn 2 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 udało mi sie, dopiero teraz zauważyłem ze ta krowa z tym lwem jest na innym miejscu niż w notesie Cytuj
GreeK 0 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Jedyne co w uncharted mnie denerwowalo to zbyt malo lokacji w jakis jaskiniach i katakumbach... pod koniec bylo tego calkiem sporo i bylem "W niebie" biegajac po tych lokacjach ale to jednak troche za malo... No i ZA-GA-DKI! Ja chce wiecej i trudniejsze xP I bez notesu... Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 akurat z notesu nie musiales korzystac Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 BTW, jak sie nazywa voice actor dający głos Drake'owi ? bo wydaje mi sie że ten sam koleś daje głos Goku od studia funimation ; ) brzmią bardzo podobnie, i chyba myśle że to jedna i ta sama osoba. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Um, to jednak nie on, myślałem że to Sean Schemmel. Cytuj
davidkoz 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Mam pytanie co do skarbów, bo jest ich 60 tak? bo się trochę pogubiłem jak dzisiaj odświeżyłem sobie tą grę i zdobyłem 61 skarbek czy ktoś też znalazł więcej? Cytuj
Strife 228 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 61 pierwszy jest skarbem z Jaka i Dextera. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 jest 61 I od dawna to wiadomo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi