Voytec 2 761 Opublikowano 23 października 2009 Opublikowano 23 października 2009 kto moze, niech sciaga Eye of Indra - Episode 1. filmik, ktory 2 posty wczesniej zareklamowalem pokazuje tylko czego mozemy sie spodziewac. naprawde warto. poziom scenek z inFAMOUS lecz o Uncharted. naprawde warto! Eye of Indra ma miejsce przed historia opowiedziana w Drake's Fortune Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 ej, grając na hardzie bawiłem się dodatkami typu - slowmo, pakowanie full amo do poszczególnych giwer itd. pytanie - czy dlatego nie odkrył mi się crushing po przejściu finalnego boss'a na hard? mam zapieprzać na hardzie raz jeszcze a potem 'dla zabawy' crushing? gzzzzz Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 (edytowane) Jestes pewien, ze grajac na hardzie bawiles sie tymi ulepszeniami? Mozna ich uzywac tylko na poziomime trudnosci, ktory JUZ UKONCZYLISMY. Jesli uzywales ich na hardzie, to musiales go wczesniej przejsc i.... powinienes miec odblokowany Crushing... E: A przeszedles wszystkie chaptery na hard, czy tylko bossa? Edytowane 18 listopada 2009 przez Emet Cytuj
Gość Kalinho Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Jestes pewien, ze grajac na hardzie bawiles sie tymi ulepszeniami? Mozna ich uzywac tylko na poziomime trudnosci, ktory JUZ UKONCZYLISMY. Jesli uzywales ich na hardzie, to musiales go wczesniej przejsc i.... powinienes miec odblokowany Crushing... E: A przeszedles wszystkie chaptery na hard, czy tylko bossa? kurde takie pytania dajesz trudne, że nie pamiętam sam już wiem, że raz chyba przesunąłem suwak z hard na normal, potem easy ale nic nie potwierdzałem - może to spowodowało tą wtopę. co do bonusów to już sam nie wiem. chcesz mi powiedzieć, że grałem na normal a kolesie ubijali mnie jedną celną serią? Cytuj
art100 30 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 E: A przeszedles wszystkie chaptery na hard, czy tylko bossa? Hej, Właśnie się zastanawiam, czy jak skończe ostani rozdział (boss) na hard pomijając pozostałe rozdziały to, czy zaliczy gre na hard i odblokuje możliwość przejścia na najwyższym poziomie trudności? Ktoś to sprawdzał? Cytuj
Rikko 0 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 ej, grając na hardzie bawiłem się dodatkami typu - slowmo, pakowanie full amo do poszczególnych giwer itd. pytanie - czy dlatego nie odkrył mi się crushing po przejściu finalnego boss'a na hard? mam zapieprzać na hardzie raz jeszcze a potem 'dla zabawy' crushing? gzzzzz Ja, gdy przechodziłem grę na hardzie również "bawiłem" się niektórymi broniami i odblokowałem crushing. Jeśli przejdzie się tylko bossa na hardzie nie odblokuję się najwyższego poziomu. Aha i na najtrudniejszym poziomie nie można już brać innych broni z reward. Przejście na crushing brakuję mi do platyny więc pomęczę się trochę. Uncharted to mój number one jeśli chodzi o grę na PS3 i jestem zadowolony, że to właśnie ona jest tym moim numerem jeden ; ) Cytuj
FiRe 0 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Witam, mam taki problem: podczas zdobywania trofeów pojawiają się znaczki w rogu ekranu, ale nie ma ich wogóle w trophies ani na gamecardzie. Konsola podłączona do neta. W Fifie 10 od razu było w porządku, a w Unchartedzie nic nie ma <_< . Proszę o pomoc bo być może zrobiłbym platynę Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 Widocznie rozpocząłeś grę na starym save, który nie uwzględniał patcha (np pierwszy raz zacząłeś grać w Uncharted jak nie miałeś podłączonej konsoli do neta, potem dopiero podłączyłeś się do Internetu, pobrała się aktualizacja ale już za późno. Jeżeli zależy Tobie na trofeach to zacznij grać od nowa na nowym save (tylko upewnij się, że pobrała ci się aktualizacja). Cytuj
FiRe 0 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 (edytowane) No i faktycznie: włączam grę a tu mi konsola serwuje ekran, że można zaktualizować . Przy pierwszym uruchomieniu tego nie było. Cóż, dziękuję za pomoc balon1984, właśnie ściągam aktualkę i myślę tylko, żeby po synchronizacji były te trofea, bo jestem już w "aż" 10 chapterze i niezbyt mi się uśmiecha przechodzić drugi raz to samo w ciągu 2 dni... Pozdro. No i lipa. Owszem, trofea pokazało, ale już sporo zebrałem i nie zaliczyło :confused: . Czyli trzea od nowa... Trudno, pomału się zrobi... Edytowane 29 listopada 2009 przez FiRe Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 (edytowane) Wstyd się przyznać, ale dopiero wczoraj przeszedłem jedną z najlepszych pozycji w bibliotece PS3. Gra jest niemalże idealna i w żaden sposób nie trzeba jej usprawiedliwiać. W niesamowitej harmonii łączy elementy platformowe, akcji z świetną fabułą i charakterystycznymi bohaterami - i o ile przed zagraniem w tytuł, nie sądziłem, że pobije nowego Indego, tak teraz jestem przekonany o wyższości Drake nad Jonesem w niemalże każdym aspekcie. (Choć jedna scena jest trochę zbyt banalna - kiedy Nate wali głową w ścianę.) 9/10 - Inne TPP mogą lizać przystojniakowi buty Edytowane 20 stycznia 2010 przez Mr. Blue Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Co wy z tym porównywaniem do Kryształowej Czaszki. Przecież ta część była taka słaba, że to obraza dla Uncharted porównywać go z nowym Indiana . Bardziej fair i na miejscu byłoby go przyrównywać do pierwszych trzech części czy ogólnie trylogii. Po za tym jeżeli już to Uncharted jeżeli chodzi o filmy najbardziej przypomina film Mumia. Nathan Drake to wykapany Brendan Fraser właśnie z Mumii, na pewno był między innymi na nim wzorowany. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 A ja mam problem. Przeszedłem grę na Hard i odblokowałem Crushing, ale skasował mi się save. No i teraz pytanie. Jak odblokować ten crushing bez przechodzenia jeszcze raz na hard. Odzyskać sejwa? Tylko jak? A może ściągnąć jakiegoś z neta? Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 17 stycznia 2010 Opublikowano 17 stycznia 2010 Chyba będziesz musiał jeszcze raz skończyć grę na hardzie sejwy z neta od innych użytkowników raczej na twoim koncie nie będą działać. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Ja też się przyznaję że dopiero teraz sięgnę po ten tytuł ale na usprawiedliwienie mam że PS3 mam dopiero od 2 miesięcy. Mam nadzieję że się nie zawiodę na tym tytule i zachęci mnie do drugiej części gry Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 Naughty Dog to gwarancja świetnej jakości i gwarantuje Ci, że się nie zawiedziesz Cytuj
saptis 620 Opublikowano 20 stycznia 2010 Opublikowano 20 stycznia 2010 (edytowane) Ja też się przyznaję że dopiero teraz sięgnę po ten tytuł ale na usprawiedliwienie mam że PS3 mam dopiero od 2 miesięcy. Mam nadzieję że się nie zawiodę na tym tytule i zachęci mnie do drugiej części gry Ja mam PS3 od dnia jej premiery, a Uncharted: Drake's Fortune kupilem dopiero w pazdzierniku zeszlego roku czyli prawie 2 lata po premierze. Troche zaspalem, ale glupio byloby przegapic taka gre, ukonczylem ja juz trzy razy - niedawnio wlasnie po raz trzeci i to juz po permierze sequela, ktorego zreszta ukonczylem juz dwa razy i niebawem zabieram sie za kolejny raz. Edytowane 20 stycznia 2010 przez saptis Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 stycznia 2010 Opublikowano 22 stycznia 2010 Właśnie otrzymałem paczuszkę z grą listę trofeum iż mam wydrukowaną ale stwierdziłem że raz przejdę grę dla samej gry na wyższym poziomie a potem dopiero zacznę kolekcjonować trofea. Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Właśnie gram teraz w uncharted i jestem w kośiele, rozdział 20, poziom trudności crushed. W kościółku są 3 fale przeciwników, ja jednak od około godziny nie mogę się przebić przez drugą falę, ma ktoś jakies wskazówki, albo rady co do tej walki? Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Właśnie gram teraz w uncharted i jestem w kośiele, rozdział 20, poziom trudności crushed. W kościółku są 3 fale przeciwników, ja jednak od około godziny nie mogę się przebić przez drugą falę, ma ktoś jakies wskazówki, albo rady co do tej walki? Chować się i korzystać ze snajperki. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 Wpisujesz na youtube Uncharted Crushing chapter 20 i bedzie Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 24 stycznia 2010 Opublikowano 24 stycznia 2010 (edytowane) Ok, juz dałem radę i platynka jest w mojej kieszeni W sumie najtrudniejsze według mnie są 2 rozdziały, 4 i 20, reszta nie wiadomo czemu, prościzna Edytowane 24 stycznia 2010 przez _One_ Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 Dla mnie w U:DF najtrudniejszy był moment kiedy po rozwaleniu kolesia z karabinkiem stacjonarnym wskakiwałem do pomieszczenie z wodą. Takie jakby niebieskie to miejsce było. Dwóch kolesi było na rusztowaniach a reszta podchodziła do mnie. Oprócz tego do znalezienia zostało mi 7 skarbów jednak przez ten lvl z wodą straciłem wenę i U:DF STANĄŁ MI na 87% trofeów Cytuj
Max95 0 Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 Ja przeszedłem dopiero raz, na normal, i luzik. Moja pierwsza gra na PS3 (wraz z Resistance, w bundle pack). Jako że konsolę mam dopiero miesiąc, to nie robię jeszcze trofeów, a szukam czasu na przejście gry. Dzisiaj skończyłem Killzone 2 i kończę Resistance. Co do Uncharted, to jedna z lepszych gier w jakie grałem. Idealnie, w filmowy sposób łączy ze sobą akcję, elementy platformowe i logiczne oraz elementy poszukiwania skarbów. Wspaniała przygoda, z genialnymi postaciami. Charyzmatyczny Drake rządzi Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 28 stycznia 2010 Opublikowano 28 stycznia 2010 Dla mnie w U:DF najtrudniejszy był moment kiedy po rozwaleniu kolesia z karabinkiem stacjonarnym wskakiwałem do pomieszczenie z wodą. Takie jakby niebieskie to miejsce było. Dwóch kolesi było na rusztowaniach a reszta podchodziła do mnie. Oprócz tego do znalezienia zostało mi 7 skarbów jednak przez ten lvl z wodą straciłem wenę i U:DF STANĄŁ MI na 87% trofeów Jest to bardzo proste do przejścia, jeśli korzystasz z glitch'a poszukaj na youtube "uncharted blue room glitch" 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi