ping 9 068 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Godzinę temu, grzybiarz napisał(a): zaraz minie 20 lat od premiery... nie moge jak ten czas zapierdala z wiekiem rozkręciła się? Skończyłem raz na pleju trójce, potem chyba nawet crushing na czwórce ale na dzisiejsze standardy gra zestarzała się OKRUTNIE. Strzelanie z kapiszonów w hordy przeciwników. Takie Gears of War dla Sonki. Mimo wszystko przyjąłbym kolejny nowy pomysł, nawet z serii U, a nie klepanie TLoU od PS3 do PS5. Cytuj
Mejm 15 459 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia Nie, to co w demie to przez cala gre. Cytuj
grzybiarz 10 351 Opublikowano 22 stycznia Opublikowano 22 stycznia 3 minuty temu, ping napisał(a): a nie klepanie TLoU od PS3 do PS5 albo gta v, naprawdę te ps5 wyszło niepotrzebnie indiane jonesa bym ograł, bo mam ochotę na takie cinematic hjungle exprience, ale 3 i pół bomby to tak średnio. -- aha, ogrywam niby unchartedy 4 i ten dodatek z babami, na pc, ale kurła, w ogóle prawie nic nie pamiętam. Czwórka pewnie nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak jedynka (tytuł startowy na ps3), czy dwójka z rozwalonym pociągiem i pokazywaniem gościom tego podczas bożego narodzenia w 2009 (?) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi