Skocz do zawartości

Uncharted: Drake’s Fortune

Featured Replies

Opublikowano

A ja dla odmiany tak nie uważam :) od początku spodziewałem się podobnego finału, zawsze za jakimś pradawnym artefaktem stoi straszliwa klątwa. Przyjemności z gry mi to nie odebrało także spoko, pozostaje czekać na powrót Nate'a :yes:

Edytowane przez stoodio

• Odpowiedzi 783
  • Wyświetleń 210,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Uncharted, Girsy, Bioshock, Mass Effect, LBP, RDR, Batman - ja tam nie umiałbym wymienić dwóch najlepszych, nowych IP generacji. A i tak pewnie o połowie zapomniałem.   Za to Uncharted czy w ogóle g

• dominalien
    dominalien

Tak, to bardzo ważne.

• To przy Uncharted 2 będziesz szukał szczęki na podłodze.

Opublikowano

W sumie to bardziej zafascynowały mnie ostatnie momenty, a co do jegomości opisanych przez Jacobssa to się zgadzam, trochę mi nie spasiły, mimo że były logicznie wyjaśnione w miarę.

Opublikowano

Końcówce do science-fiction jeszcze trochę brakowało, co więcej, zostało to w miarę zgrabnie wytłumaczone i owinięte w "realną" otoczkę, więc do tego elementu nie można się przyczepiać ;)

Przydałoby się więcej elementów archeologiczno-odkrywczo-zwiedzanych, a mniej kolesi znajdujących się w miejscach do których drzwi/włazy/przejścia przez kilkaset lat były zapieczętowane, a my je właśnie otworzyliśmy.

Po Killzone 2 jest to moja druga pozycja którą masteruję bo...warto ;) Poświęcić takiemu tytułowi więcej czasu to sama przyjemność. Dla takich tytułów kupuje się ten, a nie inny system.

9/10 jak nic.

Opublikowano

Mimo, ze ostatnio 90% czasu spedzam w multi w roznych FPS to jednak wlasnie Uncharted jest u mnie gra nr1 na PS3

Skonczylem ja 7 razy z wielka przyjemnoscia.

Dla mnie absolutne 10/10 gra jest superprzyjemna

Co prawda tez wolalbym mniej strzelania a wiecej zagadek ale i tak Bardzo bardzo mi sie podobalo.

Opublikowano

Cześć, mam lekkie problemy z przejściem Uncharted na poziomie trudności Crushing. Macie jakieś wskazówki na temat pokonania tej gry na tym poziomie? Narazie działam metodą prób i błędów, ale strasznie to doskwiera. Pomożecie? :)

Opublikowano

Celuj w głowe, dużo się chowaj. I nic więcej :)

Uncharted jest proste na crushing, serio.

Killzone na vetereanie jest trudniejszy a to taki odpowiednik unchartowego hard :P

Opublikowano
  Vashu napisał(a):
Cześć, mam lekkie problemy z przejściem Uncharted na poziomie trudności Crushing. Macie jakieś wskazówki na temat pokonania tej gry na tym poziomie? Narazie działam metodą prób i błędów, ale strasznie to doskwiera. Pomożecie? :)

Zapomnij o strzelaniu będąc przylepionym do osłony (nie mylić z ogniem spamującym), cover system służy do regeneracji hp i bezpiecznego orientowania się w terenie. Opanuj strzał z biodra (szczególnie przydatne jeśli chodzi o shotgun'y), pojedynczych oponentów załatwiaj za pomocą melee (najlepiej z zaskoczenia). Poznaj dobrze teren działań, liczbę oraz miejsca pojawiania się oponentów. Mądrze używaj granatów (nie marnuj na jednego napastnika). Opanuj gałkę :D headshot bardzo ułatwi sprawę. Zalecam tez odrobinę cierpliwości, nawet się nie obejrzysz a platyna wpadnie ;)

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

warto kupic te gre???i czy starczy na 12h??i czy bedzie mozna ja duzo razy przechodzic??

Opublikowano

kupuj, przejdziesz z kilka razy to spokojnie bedziesz miał nawet 20h albo i wiecej godzin. Gierka się nie nudzi i wciąga jak cholera, jedna z lepszych jakie w ogóle wyszły. Nie ma się co zastanawiać, tym bardziej że kosztuje teraz tam jakieś grosze.

Opublikowano

Gra genialna, nie zastanawiaj się nawet tylko łykaj w ciemno- polecam! ;)

Opublikowano

Gra fajna w porównaniu z ceną . Jak masz dobry tv to zrobi na tobie wrażenie. Ja przeszedłem ją raz i jakoś nie ciągnie mnie do ponownego przechodzenia. No może końcówkę bym sobie jeszcze raz przeszedł. :P

Opublikowano

Chyba nie mówisz całej prawdy ;) Przeszedłeś grę jednokrotnie a ukończyłeś na 100% (vide sygnatura)? :>

Opublikowano

lol Yog got owned :D

przyhaczyl Cie teraz sie tlumacz, Klamiesz w tekscie czy na sygnaturze?

Opublikowano

lol może inaczej interpetuje 100 %, dla jednych 100 % to poprostu ukończona gra, dla innych 100 % trohphies.

Opublikowano

Na tej stronce gdzie robi się tą sygnaturkę jest opcją "Gra Skończona" jeśli ją zaznaczysz pojawia się 100% pod znaczkiem gry.

p.s

Dla mnie 100% to zwyczajne przejście. Ja nie bawię się w trophies. Szkoda życia ludzie.

Opublikowano

Hehe smiechy takie, Chill out :)

moze przejde ja jeszcze raz hm... .

Dawno nie gralem

Opublikowano

Ja wiem, że to było pewnie już , ale temat ma 85 stron, więc.... ;)

W jaki sposób ustawić posągi? Ustawiam wg notanika, czyli zwracam w stronę kierunku świata, któremu każdy jest przyporządkowany i nic....czyżby trzeba było coś jeszcze przełączyć?

Opublikowano

Spójrz na nazwy posągów obok kierunków świata. Trzeba je ustawić wg nazw, a nie obrazków.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

przeszedlem 2,5 raza, gra wymiata ale nie bede sie rozpisywal, juz Wszyscy tu o niej wszystko napisali, ma swoje wady a jakze, ale i tak wymiata, obecnie wciaz z wielka przyjemnoscia gram w nia dalej Drejkiem grubasem bawiac sie w pojedynki w super slo mo, bezcenne :D:D:D niesmiertelna gra

Opublikowano

Ot co Twoje dwa ostatnie slowa mowia wszytsko :D Ostatnio mimo ze juz dawno zrobilem calaka znowu pogrywam w Uncharted.. Ciezko to wytlumaczyc np ostatnio wlaczam takie DMC 4 i normalnie po 5 minutach grania mnie szlag trafia jaka ta gra jest prymitywna.. Odpalam przygody Nathana i poprostu odplywam jak za dawnych lat ...:D

Opublikowano

choc uwazam ze to najlepsza gra przygodowa w jaka przyszlo mi zagrac to troche rozczarowalem sie koncowka, pod wzgledem fabularnym. wszystko pieknie wyglada, tak historycznie, niczym Skarb Narodow a tu taki babol. ech, wkurzylem sie troche.

Opublikowano

A mi się właśnie ta końcówka najbardziej podobała.

Opublikowano

a o co tam chodziło w tej końcówce? (te

Pokaż ukrytą zawartość

?), że wzbudza u niektórych z was takie kontrowersje, bo za Chinyny ludowe nie mogę sobie przypomnieć. Co do samej gry to dla mnie nadal numero uno na PS3.

pozdro

Opublikowano

ta, klatwa i te

Pokaż ukrytą zawartość

:P