Nemesis 1 269 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Nie, ale jest dobitnym przykładem jak wykorzystać znane schematy we właściwym kierunku. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Berion można na tym samym, zaliczy puchary. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 (edytowane) A ja tak zapytam... skończyłem grę na normalu, czy jak przejdę wszystkie misje na tym save'ie na crushing wpadnie mi trofik, czy trzeba od nowa grać? Aj, pewnie już było o tym nie raz. ;P Jeśli masz na myśli trofeum za ukończenie gry na poziomie Hard to owszem. Chyba się zgubiłem. Owszem tak, trzeba na nowym save'ie, czy owszem nie, można na tym samym? ;] Tak jak pisał Butcher - na tę chwilę nie możesz grać na Crushing'u gdyż poziom ten odblokowuje się dopiero po przejściu na Hard, zatem musisz ukończyć grę jeszcze dwukrotnie (Hard -> Crushing) na tym samym save'ie. Dla jasności dodam, że po ukończeniu gry za pierwszym podejściem na poziomie Hard otrzymujemy trofea za wszystkie niższe poziomy (Easy, Normal). Edytowane 28 sierpnia 2009 przez stoodio Cytuj
Widget 306 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 http://www.ps3trophies.org/game/uncharted-...s-fortune/guide O dzięki Kiedyś to były tylko jakieś z obrazkami mierne poradniki A ja mamj takie pytanie, czy moge odpalic jakis rozdzial, zdobyc skarb i wybrac innny rozdzial i mi zapisze? Czy trzeba gre przechodzic i zbierac? Bo mam save ze zbierania skarbów i wiem, że pare chapterów jeszcze mam do następnego skarbu. Cytuj
Guti 2 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Tak. Można latać po chapterach, szukać skarbów i nie zapominać o sejwach Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Genialna gra. Moglbym codziennie ogladac cutscenki z tej gry bez przerwy, sluchac dialogow. Mistrzowska gra aktorska w tej grze powoduje, ze gra sie niezwykle przyjemnie i nie raz teksty nas rozsmieszaja. No i wpadła platyna! Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 moze ktos tak na szybko opisac co sie dzialo w tej grze? przeszedlem ta gre z pol roku temu... szalu nie bylo i gra znalazla nowego wlasciciela ;] przed u2 wypadalo by sobie przyponiec zarys fabularny, a przynajmniej koncowke tzn. jak to wszystko sie skonczylo, bo poza szukaniem skarbu/nudnymi walkami/beznadziejnymi nazi zombie, to malo pamietam ;/ Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 U mnie skonczyla sie creditsami Cytuj
estel 806 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Nie zapamiętałeś FANTASTYCZNEJ grafiki?!?!?!?! To jak podejdziesz do GENIALNEGO U2?!?!?!?!?! A poważnie, postaram ci trochę pomóc chociaż grę przechodziłem w maju/czerwcu i też już nic nie pamiętam No więc, szukali skarbu, znaleźli, była klątwa co robiła z ludzi zombiaki, ze skarbu chcieli zrobić super broń, Drake pokonał przydupasa głównego złego (bo główny zły został zdradzony przez przydupasa głównego złego i zabity przez tegoż), uratował swoją kobietę, padł jakiś suchy żarcik i były creditsy Mam nadzieję, że pomogłem Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 w sumie tyle samo pamietam xD i chyba, jednak nic wiecej waznego nie bylo... Cytuj
Berion 207 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 To nie była klątwa tylko wirus - przynajmniej ja to tak odebrałem. Coś ala RE. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 w ostatecznosci na jedno wychodzi ;] jak zwal tak zwal... efekt i tak byl przewidywalny Cytuj
estel 806 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 To był efekt a la "narodzony żeby cierpieć przez cierpienie innych ludzi". Tak, oglądam właśnie pana kominiarę. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 To nie była klątwa tylko wirus - przynajmniej ja to tak odebrałem. Coś ala RE. Źle to odebrałeś Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 U2 fabularnie nie będzie miał wiele wspólnego z U:DF, więc nowicjusze/cierpiący na amnezję nie muszą się obawiać Cytuj
Berion 207 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 (edytowane) To nie była klątwa tylko wirus - przynajmniej ja to tak odebrałem. Coś ala RE. Źle to odebrałeś Jak źle jak ludziki zmieniali się w zombie po otwarciu sarkofagu - z tego więc wniosek, że to wirus, bakterie whatever. Widać to zresztą w ostatniej cut scence na wyspie. ? Edytowane 31 sierpnia 2009 przez Berion Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 31 sierpnia 2009 Opublikowano 31 sierpnia 2009 (edytowane) nie no to nie jest metal gear solid xd Edytowane 31 sierpnia 2009 przez sakiu Cytuj
Mane_TA 1 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 jestem po 4 epizodzie zaraz po crashu, pytanie czy przez dalsza czesc gry bedzie tyle strzelania co tutaj bo nie ukrywam zniechecilem sie do gierki jak przez 95% bylo samo strzelanie ... Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 Jest troche zagadek ale niezbyt trudnych.. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 16 września 2009 Opublikowano 16 września 2009 jestem po 4 epizodzie zaraz po crashu, pytanie czy przez dalsza czesc gry bedzie tyle strzelania co tutaj bo nie ukrywam zniechecilem sie do gierki jak przez 95% bylo samo strzelanie ... Ogólnie strzelania jest bardzo dużo, ale i eksploracji kolejnych lokacji również nie zabraknie. Ale wierz mi, że w miarę postępów w grze będzie ona dla Ciebie coraz lepsza. Sam przyznasz, że grze towarzysz iście filmowa otoczka. 8) Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Mam pytanie. Czy da sie grac w Crushing, bez przechodzenia CALEJ gry na hard? Probowalem zrobic ostatni chapter na hard... ale nie odblokowal sie crushing :S Nie wiem czy chce mi sie te gre przechodzic jeszcze 2 razy Cytuj
RedKyubi 0 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Niema innego wyjścia jak przejście jej dwa razy.. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 No tak, ale zwazywszy na to ze pierwszy raz przechodzilem na normal to teraz musze to zrobic JESZCZE dwa razy ;S Nie ma to jak idiotyczny sposob zmuszenia mnie do przechodza gry XXX razy Bah! No nic, dzieki za info. Cytuj
hacik 0 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 No tak, ale zwazywszy na to ze pierwszy raz przechodzilem na normal to teraz musze to zrobic JESZCZE dwa razy ;S Nie ma to jak idiotyczny sposob zmuszenia mnie do przechodza gry XXX razy Bah! No nic, dzieki za info. Nie jesteś pierwszym i pewnie nie ostatnim A gra jest fantastyczna, sam przechodziłem 3 razy. Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 No tak, ale zwazywszy na to ze pierwszy raz przechodzilem na normal to teraz musze to zrobic JESZCZE dwa razy ;S Nie ma to jak idiotyczny sposob zmuszenia mnie do przechodza gry XXX razy Bah! No nic, dzieki za info. Nie jesteś pierwszym i pewnie nie ostatnim A gra jest fantastyczna, sam przechodziłem 3 razy. Ja przeszedłem siedem i nadal mi mało Czemu się denerwujesz, może i zmuszają ale do samej przyjemności pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi