hellspawn81 93 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Nie grałem w 1 czesc i od razu kupilem dwojeczke. Moze ktos strescic fabule/twisty, ogolnie najwazniejsze fakty, motywy i postacie? Takie wprowadzenie do serii w pigulce łap http://pl.wikipedia.org/wiki/Uncharted:_Drake's_Fortune Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Kad ja na Twoim miejscu staral sie wyrwac 1nke. teraz mozna dorwac za grosze a levele w dzungli nadal robia wrazenie:) no i bardziej zzyjesz sie z bohaterami. osobiscie jedynke stawiam na pierwszym miejscu wlasnie za fabule i miejscowki. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Kad ja na Twoim miejscu staral sie wyrwac 1nke. teraz mozna dorwac za grosze a levele w dzungli nadal robia wrazenie:) no i bardziej zzyjesz sie z bohaterami. osobiscie jedynke stawiam na pierwszym miejscu wlasnie za fabule i miejscowki. Ty grałeś w ogóle w dwójką albo chociaż w trójkę??! Bo jakieś herezje opowiadasz. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 tak poprostu bardziej podpasowal mi klimat jedynki. wiadomo ze dwojka i trojka sa bardziej ęą graficznie ale dla mnie jedynka to bylo to. dwojka zrazila mnie koncowka a trojka byla okay ale bez rewelacji. tak jak pisalem osobiscie stawiam jedynka na pierwszym mac gdyz IMO tam wszystko bylo wywazone Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 rozumiem go, mi też jedynka chyba bardziej podpasiła... W dwójce nie podobało mi się to rzucanie się po całym świecie. Jedynka przypominała mi 1 poziom Contry, fajny klimat był Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Ja w ogóle nie rozumiem jak można zacząć serię od środkowej części. Władcę Pierścieni czytałeś od Dwóch Wież, a Star Warsy oglądałeś od Imperium Kontratakuje, prawda? OLO Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Wystarczy, ze zobaczylem jak wyglada strzelanie w demku a podejrzewam, ze sekwencje wymiany ognia stanowia wieksza czesc gry. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Niczym się te strzelanie nie różni od tego co jest w U2 i U3. W całej trylogii to najsłabszy element gry (no, w trójce jeszcze gorsza jest walka na pięści) Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Ja w ogóle nie rozumiem jak można zacząć serię od środkowej części. Władcę Pierścieni czytałeś od Dwóch Wież, a Star Warsy oglądałeś od Imperium Kontratakuje, prawda? OLO Za(pipi)iste porównanie, każde Uncharted to zamknięta całość (a nie jakaś trylogia, lol), Twoje przykłady natomiast to bezpośrednie kontynuacje. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Niczym się te strzelanie nie różni od tego co jest w U2 i U3. W całej trylogii to najsłabszy element gry (no, w trójce jeszcze gorsza jest walka na pięści) No z tego co widziałem to w u2 nie trzeba napier,dalac po glowie kilka razy, zeby umierali Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Na normalu nie. I w jedynce też nie. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Nie ma co marnować czasu na dyskusje. kad grał w demo i wie lepiej. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Uncharted 1-3 to najważniejszy powód do kupna PS3. Poza moim pojmowaniem jest jak można olać którąkolwiek część. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Po ograniu dema szkoda mi bylo wydawac na to 50zl i od razu wzialem sie za lepsza czesc. proste Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Ale U2 kupiłeś, gdzie gameplay jest identyczny. Gdzie tu logika? Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 (edytowane) Gralem w demo i strzelanie okazalo sie nie byc tak bardzo zyebane jak w jedynce? Edytowane 18 września 2012 przez kad2 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Na czym polega zje.ba.ne strzelanie w U1? A zresztą EOT. Twój wybór, chcesz olać jedną z lepszych gier na PS3, to proszę bardzo. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 18 września 2012 Opublikowano 18 września 2012 Serio widzisz różnicę? Ja nie widzę żadnej. Przeszedłem jedynkę 5 razy, dwójkę też, trójkę 3. Strzelanie jest identyczne w każdej części. Ale, oczywiście, masz gdzieś naszą opinię, więc nie ma sensu pisać Cytuj
Madejsan 0 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Odświeżę temat. Kupiłem niedawno pierwszą część Uncharted wszystko śmigało jak należy aż do chapteru 14 gdzie gra non stop się zawiesza :confused: Po zainstalowaniu poprawki 1.01 zawieszała się od razu podczas ładowania. Usunięcie spowodowało, że gra si wczytuje ale przebiegnę kawałek i znów zwis. Ręce opadają próbowałem odpalać inna gre a potem znów Uncharted, niestety za każdym razem to samo. Ponowne załadowanie płyty też nic :confused: Wybierałem nawet poprzez Select Chapter wraz z tworzeniem nowego save'a gry. Miał ktoś ostatnio ten problem? Czytalem że to wina softu ale zapewne sporo osób jednak ukończyło ta grę. BTW soft mam 4.31 i wersje 160GB Slima. Z góry dzięki za każdą odpowiedź Cytuj
Madejsan 0 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Gra była nowa czy używana? Używka Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 to jest to nowe zabezpieczenie sony przed uzywkami, czekaja ąz zabrniesz w grę , i <odgłos pierdzenia> 2 Cytuj
Madejsan 0 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Serio coś takiego jest? Parodia jakaś nie dość że online passy to jeszcze takie jaja. Rozumiem że to wina nowego softu? bo pierwszy Uncharted juz troszke starościa pachnie. Cytuj
Madejsan 0 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Nieźle bo już łyknąłem wkręta ;] Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło inne gry śmigają bez problemu. Dziwne w sumie bo zrobiłem 70% gry i teraz nie można ruszyć dalej. Płytka jest OK. Widywałem w na prawdę kiepskim stanie i PS3 nie jęknęło nawet. Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 To może być błąd z tłoczni. Sam miałem płytę w stanie idealnym, grę kupiłem NOWĄ w sklepie i po dojściu gdzieś do 30 godziny (JRPG) bam, zawiecha. Co bym nie robił, ponowna instalacja itp no nic nie pomagało. Wtedy przydaje się nie wyrzucać paragonu No a mówię płyta lustro. Także czasami też trafi się z błędem zapisu ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi