Opublikowano 19 stycznia 200817 l cholera na czym polega ten tryb crushing?/ przeszedlem na Hard i nic takiego nie zauwazyłem a do tego nie odplokowalo mi sie nic takiego..
Opublikowano 19 stycznia 200817 l Dziś po dwutygodniowej przerwie grania w UT3 wróciłem do Nathan'a co by 100% już dokończyć, zdobyłem wszystkie 60 skarbów, wszystki medale,tryb Crushing, licznik punktów 1000/1000 a jednak kilku rzeczy nie mam odkrytych, kiedy podświetlam dany bonus pisze o wklepaniu sekretnej kombinacji czyżby możliwe ich odkrycie było tylko na drodze cziterstwa?
Opublikowano 19 stycznia 200817 l w ogole te zadania sa troche po(pipi)ane przeszedlem re na hard zdobylem wszystkie skarby (61 a nie 60) i skonczylem z wynikiem bodajze 600 cos tam..;/;;/ BTW: tez widzialem cos podobnego..
Opublikowano 19 stycznia 200817 l Moze te wszystkie zdolnosci typu iles tam brutal combo czy tez headshotow trzeba zmaksowac?
Opublikowano 19 stycznia 200817 l To że są kody to ja wiem ale interesuje mnie czy normalną droga idzie odkryć te skerety
Opublikowano 19 stycznia 200817 l To że są kody to ja wiem ale interesuje mnie czy normalną droga idzie odkryć te skerety Nie. Należy użyć kodu.
Opublikowano 20 stycznia 200817 l No nic, tak bedę musiał uczynić choć denerwujące jest to że po tylu odkrytych sekretach, osiągnięciach jednak trzeba użyć kodu aby mieć wszystko, w Ratchecie jak odkryłem wszystko to trud był wynagrodzony w 100%
Opublikowano 20 stycznia 200817 l No nic, tak bedę musiał uczynić choć denerwujące jest to że po tylu odkrytych sekretach, osiągnięciach jednak trzeba użyć kodu aby mieć wszystko, w Ratchecie jak odkryłem wszystko to trud był wynagrodzony w 100% Jest pewna historyjka związana z tymi kodami. Kody te były związane z kampanią ARG Uncharted. Kolejne kody otrzymywało się poprzez rozwiązywanie łamigłówek pororzucanych po stronkach akcji.
Opublikowano 24 stycznia 200817 l Milion ludzi poszukuje skarbu El Dorado http://www.ps3site.pl/milion-ludzi-poszuku...karbu-el-dorado
Opublikowano 24 stycznia 200817 l właśnie dorwałem Uncharted. Ale miazga. Zresztą co wam będę mówił wszyscy dobrze wiedzą co to za gra momentami tylko to strzelanie ciągłe mnie wkurza ale nie jest źle ^_^ a te widoki ahhhhhh
Opublikowano 25 stycznia 200817 l A ja mam pytanko wie ktos w jaki sposob trzeba ustawic 4 posagi?? w jakie strony je obkrecac zeby cos sie wkoncu stalo?? bo juz nie mam sil:D:D
Opublikowano 25 stycznia 200817 l figury powinny patrzec tak anioł - północ orzeł - wschód lew - zachów byk - południe gre kupilem w niedziele juz obcykalem na normal od wczoraj harda proboje jestem na fortress , swoja droga z hiszpanami mialem niezlego zgona
Opublikowano 25 stycznia 200817 l A ja mam pytanko wie ktos w jaki sposob trzeba ustawic 4 posagi?? w jakie strony je obkrecac zeby cos sie wkoncu stalo?? bo juz nie mam sil:D:D jak znajdziesz siły żeby cofnąć się dwie strony wstecz to bedziesz wiedział... ja już więcej nie bede sie pytal: dlaczego daja w grach tak proste zagadki :nosze: miałem wrażenie że poziom zagadek w Uncharted jest bardzo niski, w skali od 0 do 10 dałbym 1... w grze ma to swoje wytłumacznie bo Nathan znalazł dziennik Francisa Drake z wszelkimi wyjaśnieniami... więc dla niego powinno być już wszystko proste ;] jednak dla niektórych za łatwe, dla innych za trudne...
Opublikowano 26 stycznia 200817 l Oka juz zrobilem i jak sie okazalo te niby trudne zagadki sa banalnie proste;D;D
Opublikowano 26 stycznia 200817 l niewiecie czemu jeden z kierunkow jest oznaczony jako O?? wschod lub zachod
Opublikowano 26 stycznia 200817 l Wydaje mi się że to rozkminiłem: Północ-Norden (N) Południe-Sudelarbeit (S) Wschód-Osten (O) zachód-Westen (W) To są niemieckie wyznaczniki kierunku. [E]:Chociaż może wywodzić się to z któregoś z języków Ameryki południowej, o ile się nie mylę. [E]: Myliłem się. Edytowane 30 stycznia 200817 l przez ziolo69
Opublikowano 26 stycznia 200817 l Północ jest zawsze oznaczona grubszą strzałką. A jeśli o wilku mowa, zagadki są kretyńsko proste. Ich rozwiązanie nie zajmuje więcej niż 3 minuty. Z tym dziennikiem to trochę przegięli. Zero myślenia. Za dużo strzelania za mało zagadek. Ciekawe czy kontynuacja będzie opierała się na tym samym wątku.
Opublikowano 26 stycznia 200817 l A tak swoja droga to ja ciagle jeszcze sie nie moge do tej gry przekonac i w koncu jej kupic!
Opublikowano 26 stycznia 200817 l O.o' No to mnie zastrzeliłeś. Zależy czy lubisz TAKI gatunek gier w jakim klasyfikuje się Uncharted, bo jeśli tak, to nie wiem nad czym tu się zastanawiać. Patrząc na procent zadowolonych osób wypowiadających się w tym topic'u spokojnie można wywnioskować, że to świetna gra, podchodząca pod must have na PS3. Pooglądaj filmiki (byle nie te z glitch'ami bo to jakaś paranoja), poczytaj kolejne stosy recek i odpowiedz sobie czy warto. Ja polecam i myślę, że większość osób powie Ci to samo.
Opublikowano 26 stycznia 200817 l Moim zdaniem gra jest warta pieniedzy, gralem tylko w demko, a nie moge sie oderwac od tego Zamowilem swoja kopie Dalem 160ZL, a dzisiaj patrze - za 125ZL, no masakra xD
Opublikowano 26 stycznia 200817 l Moim zdaniem gra jest warta pieniedzy, gralem tylko w demko, a nie moge sie oderwac od tego Zamowilem swoja kopie Dalem 160ZL, a dzisiaj patrze - za 125ZL, no masakra xD Pomyśl, że niektórzy 200pln zabulili i teraz patrzą na te 125... Ale co tam, warto było
Opublikowano 26 stycznia 200817 l Jasna że warto ja zabuliłem ponad 200zł ale miałem gierkę dzień przed premierą w Europie ;P Nie dałbym rady (w takim przypadku) czekać na jakąś promocje Edytowane 26 stycznia 200817 l przez YETI
Opublikowano 27 stycznia 200817 l gra jest mistrzowska, kupiłem w dniu premiery razem z call of duty 4 ( nie moglem sie zdecydowac, ktora fajniejsza ). najpierw gralem w cod4 - bo uznalem ze fajniejsze... przeszedlem cod4 pomeczylem online i zaczalem grac w uncharted, przeszedlem na najtrudniejszym poziomie, zajelo mi to 12 godzin i odłożyłem po przejsciu kolejnych 5 gier ( assasina, racheta, motora, resistance, heavenly, halflife ) wrocilem do niej - najpierw zeby sprawdzic jak dual shock 3 sie sprawuje - a pozniej na dlużej to jest bardzo dobra gra!! tym co nie kupili naprawde polecam, zwlaszcza za cene z allegro... ja gier nie sprzedaje - ktore mi sie spodobaja - bo nigdy nie wiadomo kiedy najdzie ochota zeby do nich wrocic.