Opublikowano 24 lutego 200817 l Dzieki wielkie I jak teraz chce pozbierac reszte skarbow to najnormalniej w swiecie wybieram plansze, zdobywam skarb, po zdobyciu robie save, wychodze do menu i jest ok, tak? A co do osiagniec - Niektore sa ukryte jako Hidden Medals i niestety nie wiadomo o co chodzi Ponadto niezle gul podskoczyl mi po tym jak przeszedlem Uncharted na poziomie trudnosci Crushing i nie dostalem za to zadnych punktow!
Opublikowano 24 lutego 200817 l Dzieki wielkie I jak teraz chce pozbierac reszte skarbow to najnormalniej w swiecie wybieram plansze, zdobywam skarb, po zdobyciu robie save, wychodze do menu i jest ok, tak? A co do osiagniec - Niektore sa ukryte jako Hidden Medals i niestety nie wiadomo o co chodzi Ponadto niezle gul podskoczyl mi po tym jak przeszedlem Uncharted na poziomie trudnosci Crushing i nie dostalem za to zadnych punktow! Za Crushing jest 150 punktow kolego;) A hidden medals zdobywasz,jak uzyskasz wystarczajaca ilosc killi z danej bronii.Zabic 5 razy minimum 3 kolesi z granatu badz granatnika. Moze jak dales nowa gre,dales opcje zeby grac od nowa,zeby nie zostawialo skarbow,skillow itd.
Opublikowano 24 lutego 200817 l Dzieki wielkie I jak teraz chce pozbierac reszte skarbow to najnormalniej w swiecie wybieram plansze, zdobywam skarb, po zdobyciu robie save, wychodze do menu i jest ok, tak? A co do osiagniec - Niektore sa ukryte jako Hidden Medals i niestety nie wiadomo o co chodzi Ponadto niezle gul podskoczyl mi po tym jak przeszedlem Uncharted na poziomie trudnosci Crushing i nie dostalem za to zadnych punktow! Za Crushing jest 150 punktow kolego;) A hidden medals zdobywasz,jak uzyskasz wystarczajaca ilosc killi z danej bronii.Zabic 5 razy minimum 3 kolesi z granatu badz granatnika. Moze jak dales nowa gre,dales opcje zeby grac od nowa,zeby nie zostawialo skarbow,skillow itd. Ładny lol. Wszystko nabijalo mi sie jak nalezy i kontynuowalo punktacje zdobyta na poziomie trudnosci Hard. Po ukonczeniu gry na Hard wlacylem Uncharted ponownie od tego samego save'a z mysla, ze oto gram na Crushing!(nie bylo opcji wyboru trudnosci) Sama gra takze wydawala mi sie trudniejsza! A po ponownym przejsciu nie dostalem ani jednego punkta za ukonczenie! :wkurzony:
Opublikowano 24 lutego 200817 l Dzieki wielkie I jak teraz chce pozbierac reszte skarbow to najnormalniej w swiecie wybieram plansze, zdobywam skarb, po zdobyciu robie save, wychodze do menu i jest ok, tak? A co do osiagniec - Niektore sa ukryte jako Hidden Medals i niestety nie wiadomo o co chodzi Ponadto niezle gul podskoczyl mi po tym jak przeszedlem Uncharted na poziomie trudnosci Crushing i nie dostalem za to zadnych punktow! Za Crushing jest 150 punktow kolego;) A hidden medals zdobywasz,jak uzyskasz wystarczajaca ilosc killi z danej bronii.Zabic 5 razy minimum 3 kolesi z granatu badz granatnika. Moze jak dales nowa gre,dales opcje zeby grac od nowa,zeby nie zostawialo skarbow,skillow itd. Ładny lol. Wszystko nabijalo mi sie jak nalezy i kontynuowalo punktacje zdobyta na poziomie trudnosci Hard. Po ukonczeniu gry na Hard wlacylem Uncharted ponownie od tego samego save'a z mysla, ze oto gram na Crushing!(nie bylo opcji wyboru trudnosci) Sama gra takze wydawala mi sie trudniejsza! A po ponownym przejsciu nie dostalem ani jednego punkta za ukonczenie! :wkurzony: No to sam widzisz;) Nie ukonczyles gry na poziomie Crushing;)
Opublikowano 24 lutego 200817 l Ufff gra na poziomie Crushing ukończona czas grania na Crushing 19 hours 43 minutes brakuje mi tylko 100pkt
Opublikowano 24 lutego 200817 l 20h!?!? Zartujesz, prawda? nie żartuje tyle mi to zajęło wiem że trochę za długa ale w końcu się udało
Opublikowano 24 lutego 200817 l 20h!?!? Zartujesz, prawda? nie żartuje tyle mi to zajęło wiem że trochę za długa ale w końcu się udało Gratuluje, widac ,ze masz duzo samozaparcia :>
Opublikowano 24 lutego 200817 l Ufff gra na poziomie Crushing ukończona czas grania na Crushing 19 hours 43 minutes brakuje mi tylko 100pkt WoW ;D Czas masakratyczny Ja gierke na crushing rozpykalem w dwa wieczorki,ale nie powiem,szlak czlowieka moze trafic. PS.Ostatni chapter rozpykalem za 3 razem,gdzie na hardzie sporo sie meeeczylem. Edytowane 24 lutego 200817 l przez Faranell
Opublikowano 1 marca 200817 l O co dokładnie chodzi w tych zadaniach ? -Brutal Expert -Grenade Hangman -Surivor Jak już było pisane w tym temacie to przepraszam ale nie widze
Opublikowano 1 marca 200817 l O co dokładnie chodzi w tych zadaniach ? -Brutal Expert -Grenade Hangman -Surivor Jak już było pisane w tym temacie to przepraszam ale nie widze Nie chce mi sie odpalac konsolki zeby dokladnie sprawdzic ale z tego co pamietam to : -Brutal Expert - musisz zabic pieciu kolesi z Brutal Combo pod rzad -Grenade Hangman - musisz zabic kolesi granatem trzymajac sie krawedzi,klifu sklaly etc. nie pamietam ilu chyba 10 -Survivol - chyba zabic 50 kolesi nie ginac przy tym Jesli pokrecilem,to niech mnie ktos poprawi;) POzdrawiam
Opublikowano 2 marca 200817 l no i gierka pekla na normalu ,tera zabieram sie za hard. gierka jest czyms pieknym, krajobrazy poprostu powalają , ta gra to jak film w ktorym gra sie głowna role . jeden minus gry to fakt ze gra pochlania na maksa! , czego dowodem moze byc to ze cala niedziela przesiedzialem przed uncharted... zauwazylem jedna smieszna sytuacja, zaszedlem od tylu kilku wrogów , a oni widocznie sie pogubili i zaczeli strzelac do siebie , no i sie wybili... ocena 10/10!!
Opublikowano 2 marca 200817 l Ja tego typu gry nie lubie ale ta uwazam ze jest genialna....co prawda troche za krotka(przeszlem ja w 8godz i 20min na Medium)ale nadal bardzo fajna. Ja daje 9+/10 bo gra superowa ale nie idealna
Opublikowano 2 marca 200817 l Dzisiaj ukończyłem na normal'u i biorę się od jutra za hard. Gra - cudo. Grafika, udźwiękowienie, akcja - pierwsza liga. Wiedziałem, że gra będzie dobra (w końcu to NG) ale nie sądziłem, że aż tak. Jak napisałe już diolek, gra cholernie wciąga i nie pozwala oderwać się od pada. Wiele osób już pisało, ale i tak się powtórzę. ta gra jest jak film.
Opublikowano 9 marca 200817 l mam nadzieje ze na poziomie crushing gierka jest w miare trudna, bo hard to zbyt trudny nie jest ,za niedlugo to sprawdze.
Opublikowano 9 marca 200817 l Najdłużej będziesz chyba siedział w etapie z demka Przynajmniej ja tam długo kombinowałem. No i trochę trudniejsze są strzelaniny w katedrze. Edytowane 9 marca 200817 l przez Snake_Plissken
Opublikowano 9 marca 200817 l bo na hardzie to w sumie sie nie nameczylem:-) no poza walka z mutantami co mi eddi radża pomaga .
Opublikowano 10 marca 200817 l wlasnie dorwalem ta giere i ku.rwa mac ogien z d00py!! :slinotok: czuje sie jak dziecko przezywajac ta cala przygode..zrobie to chyba na jedno podejscie lol