CODENAME 47 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 aa powiedzcie mi czemu cloud na koncu crisis core'a jak stal nad umierajacym zackiem nie dal mu high potion xpotion czy co tam jeszcze mial albo jak juz padl zack nie zucil pheonix down'a? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 (edytowane) Ja pier... niczę, ty (pipipipip)! Weź ktoś to wyedytuj, ja w to jeszcze nie grałem i już mam mega spojlera, człowieku, oznaczaj spojlery, kurde... . Łał, jaka szybka reakcja, raport poskutkował natychmiastowym oznaczeniem spojlera i + 20%. Brawo moderacja ! Niestety co przeczytałem nikt nie cofnie, to przynajmniej innych ochroni. Edytowane 19 sierpnia 2008 przez raven_raven Cytuj
Suavek 4 686 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 (edytowane) Zawsze powtarzałem, że za nieoznakowane spoilery powinny być natychmiastowe ostrzeżenia. Szkoda tylko, że najwyraźniej nikogo z tych "na górze" to nie obchodzi. A jednak. Dziękować ;>. Edytowane 19 sierpnia 2008 przez Suavek Cytuj
CODENAME 47 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 a moze jednak i tak mi powiecie bo kto chce i tak zobaczy co tam pisze raven grasz juz w final'a 7? Cytuj
shy4 53 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 a ja radziłbym najpierw łykać CC a potem FFVII, sporo więcej zrozumiecie, w końcu CC to prequel do FFVII, ale to tylko IMO Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 No to już sam nie wiem ... Finala VII zaczynam, jak skończę czwórkę, już niedługo . Cytuj
Młody 0 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Najpierw FFVII, potem CC i tyle. Grając najpierw w CC całe te "ocokaman" z Cloudem znika. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Najpierw przejdz siodemke - bedzie Ci sie przyjemniej gralo w CC (pomimo, ze z gory bedziesz wiedzial, jak sie to wszystko skonczy). Cytuj
shy4 53 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 mówiąc prościej jak zagrasz CC>FF7 będziesz w FF7 wszystko czaił, jak zagrasz FF7 sporo nie zrozumiesz i będziesz zdezorientowany ale jak potem łykniesz CC to będzie "aha to wiec to tak i tak było"... Ja grałem w FF7 na premierze a ostatnio w CC , teraz jakbym miał wybór wolałbym zagrać CC>FF7 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Hah, ale o to chodzi w prequelach, tak samo ciekawie gra się w MGS3, to "ach to tak było" jest właśnie esencją prequeli . Zacząłem już siódemkę, nie mogłem no wytrzymać kurrrde . Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Hah, ale o to chodzi w prequelach, tak samo ciekawie gra się w MGS3, to "ach to tak było" jest właśnie esencją prequeli . Zacząłem już siódemkę, nie mogłem no wytrzymać kurrrde . Ja skończyłem najpierw CC. Potem odpaliłem ff7 i przeszedłem na siłę. Jakoś mi nie podszedł. Cytuj
/Kradz!ej/ 0 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Hah, ale o to chodzi w prequelach, tak samo ciekawie gra się w MGS3, to "ach to tak było" jest właśnie esencją prequeli . Zacząłem już siódemkę, nie mogłem no wytrzymać kurrrde . No i dobrze, ze tak zacząłeś - gdybys grał najpierw w CC, to potem w FF7 nie miałbyś problemów z dezorientacja, a to właśnie ona jest najważniejsza w tym dziele Cytuj
Rewett 0 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Jak sie pozbyc ograniczenia ilosci hp 9999 ? Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Jak sie pozbyc ograniczenia ilosci hp 9999 ? Znam tylko teorię, nie wiem jak jest w praktycę bo zdobycie tego jest bardzo trudne. Otóż musisz wykonać misję 7-3-6 . Jednak ja już przy 7-3-2 odpadam . Cytuj
artur_z 3 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Jak sie pozbyc ograniczenia ilosci hp 9999 ? Zdobyć jakieś akcesorium z Break HP Limit. Trzaskaj wszystkie misje i zbieraj w nich skrzynki to powinno coś szybko wpaść, bo akcesoriów z tą własnością jest kilka. Cytuj
Rewett 0 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 A da rade sie pozbyc ograniczenia dmg 9999 ? mam itemy breake ap limit i mp limit . Cytuj
artur_z 3 Opublikowano 26 sierpnia 2008 Opublikowano 26 sierpnia 2008 A da rade sie pozbyc ograniczenia dmg 9999 ? mam itemy breake ap limit i mp limit . Da rade, wystarczy item z Break Damage Limit (też w misjach do zdobycia). Cytuj
Młody 0 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 ten item to Adaman Bangle: można zdobyć w misji 7-3-6 (po ukończeniu), 9-2-4(w skrzynce), 9-5-4 (w skrzynce) lub też Genji Armor - wszystkie DMW na 100% A już powoli kończę masterować Crisis Core. Jakieś 80 godzin gameplayu, 90 LVL, statsy na max, brakuje jeszcze genji armor i genji helm, no i itemu za minerve i misje 100% Mam już odpowiednie materie na Minervę, w pierwszej próbie zagapiłem się przy ultimie i zgon. 10 milionów HP to sporo strasznie, trochę ta walka potrwa. Cytuj
winner 183 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Gram już troche w tego finala, ale nie zastanawiałem się jeszcze nad tym DMW.... wypada mi dośc często w walce i znam kombinacje tych 777 lecz jakie znaczenie ma to DMW w menu? Co to większego daje i jak zwiększyc te procenty? Cytuj
artur_z 3 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Gram już troche w tego finala, ale nie zastanawiałem się jeszcze nad tym DMW.... wypada mi dośc często w walce i znam kombinacje tych 777 lecz jakie znaczenie ma to DMW w menu? Co to większego daje i jak zwiększyc te procenty? Jak wypełnisz całe DMW w menu to dostajesz Genji Armor - jedno z bardziej przydatnych akcesoriów w grze. Procenty będą zwiększać się losowo. Podczas walk czasami uruchamia się scanka z jakąś postacią - jeśli jeszcze tej scenki nie widziałeś, to otrzymujesz procenty przy obrazku bohatera scenki w menu. Da się je zwiększyć ekwipując materie z nazwami limitów (większa szansa na wystąpienie limitu/scenki z daną postacią). Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) Skonczyłem ją dzisiaj. Jakieś 13h na liczniku, level 30, zakonczenie miazdzy. Teraz bede brał sie za siódemke, nie grałem w nią wczesniej i w sumie nie wiem nic poza tym, ze Aerith umrze, cholernie ciekawi mnie co bedzie dalej Edytowane 1 listopada 2008 przez Mikes Cytuj
Crono 0 Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Pękło dzisiaj 52h na liczniku, 95lvl, 100% misji. Zakończenia długo nie zapomnę . Przydałby się teraz remake starej poczciwej VII Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 co trzeba zrobic,w momencie gdy musze zrobic wozek z kwiatami czy cos dla aeris ? pozbieralem troche odlamkow maszyn i nie wiem gdzie dalej sie udac, bylem w budynku shinry i nic nie znalazlem albo slabo szukalem. dajcie jakies porady. na razie 8h na liczniku ja nie bede jej masterowac. zalicze glowny watek i mi starczy :-D gram na normalu wiec watpie,ze beda jakies wieksze problemy jak co zawsze na misjach idzie podbic level Cytuj
Crono 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 co trzeba zrobic,w momencie gdy musze zrobic wozek z kwiatami czy cos dla aeris ? pozbieralem troche odlamkow maszyn i nie wiem gdzie dalej sie udac, bylem w budynku shinry i nic nie znalazlem albo slabo szukalem. dajcie jakies porady. na razie 8h na liczniku ja nie bede jej masterowac. zalicze glowny watek i mi starczy :-D gram na normalu wiec watpie,ze beda jakies wieksze problemy jak co zawsze na misjach idzie podbic level 1 Wózek - Podczas głównego wątku fabularnego 2 Wózek - Craftsman Monthly: (Skończ misje 1-2-6, kapitan w Loveless Street) Walnut Wood: (Złap wszystkich 6 szpiegów) Premium Tires: (Skończ misje 7-1-6, zółnierz 3 klasy na piętrze soldier) Mythril Tool: (Skończ misje 2-1-6, naukowiec w galerii Shinry) 3 Wózek - Wygraj ze wszystkimi przeciwnikami w mini-grze - Przysiady (laboratorium Shinra) Cytuj
Suavek 4 686 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 _Milan_, co jeszcze wszystkim zaspoilerujesz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi