Gość Ofeck Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Ukonczyłem, 16 godzin (26% misji dodatkowych), więc mega krótko, fajnie zobaczyć te same miejsca co z oryginalnego FF, końcówka rządzi, zwłaszcza napis "to be continued in FF:VII", jeno nie wrócę już do tego tytułu, bo nie ma do czego Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomer 26 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Mi CC zajęło coś koło 30 h (może troche więcej), z tym że wykonywałem wszystkie zadania poboczne. Ostatecznie skończyło się na 99%, bo żeby zdobyć 100 trzeba było przejść grę dwukrotnie, na co już nie miałem ochoty. Ale to i tak jedna z najlepszych gier na PSP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 30 ? Łącznie z ubiciem Minevry ? Coś krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nogias 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Oj chbya nagrode w postaci zlotej lopaty dostane Moje pytanie brzmi, czy w czasie przechodzenia gry mozna zgubic, utracic dostep do niektorych misji? Do opisu zerknalem dopiero w okolicach 6-7 rozdzialu i widze ze kilka pominalem, nie pogadalem z NPC - czy moge juz o nich zapomniec? Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Właśnie ukończyłem, o ile gierka na początku wkur.wia bohaterem i japońszczyzną to potem jest już dużo lepiej. Aczkolwiek filozofii nie ma, jest to ciągłe klepanie X i kwadratu. Fabularnie bardzo dobrze, choć końcówka moim zdaniem bardzo sztucznie wydłużona, zakończenie piękne, ścieżka dźwiekowa urywa jajca i wyrzuca je gdzieś na inny kontynent. Zgranie muzyki do sytuacji jest arcydziełem i to ost tak naprawdę powoduję że grę czujemy. Super postać Aeris, designerzy spowodowali że zakochałem się w postaci z gierki Zack pod wpływem wydarzeń wyraźnie dojrzewa i jest dużo ciekawszy i nie wkur.wia potem.Gierka na 8/10 na jednokrotne ukończenie, dla mnie FF VII to pewnego rodzaju growy artefakt, bo to w ogole moja 1 gra i to od niej zaczeła się moja kariera konsolomaniaka w 99 roku, cudownie było odwiedzić lokacje z FF VII i zobaczyć je w innym świetle. Ocena byłaby wyższa gdyby sama rozgrywka była ciekawsza, walka mi się średnio podobała przez walki losowe prawie pizłem psp o ściane. Lokacje też biedne że o ja pie.rdole.Polecam:) Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 981 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Gram od kilku godzin, póki jestem wkręcony w uniwersum FF7 (Remake). Brakuje mi jakiegoś lepszego wyjaśnienia jak działa ruletka - w necie są tutki, jakie kombinacje skutkują bonusami, ale nie zamierzam tego wkuwać na pamięć, skoro i tak nic tam nie zależy ode mnie (nie da się ruletkowych elementów samemu zatrzymywać, czy wybierać - jak chociażby w limit breakach Tify w oryginale. Faktycznie jest tu jakaś głębsza strategia, czy po prostu sobie ruletka działa i losowo robi swoje i co jakiś czas dostaję level up lub omnislasha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 33 minuty temu, _Red_ napisał: ruletka działa i losowo robi swoje i co jakiś czas dostaję level up lub omnislasha? Dokładnie to, od Ciebie zależy cała reszta. Nie warto zawracać sobie nią głowy, jest, robi losulosulosu i może pomóc czasem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi