Opublikowano 7 kwietnia 200816 l już podoba mi się "brodacz" wiele osób, się z nim "utożsami" lub choć "poczuje" jego historie, a to duży + dla gry, oraz zniszczalność otoczenia
Opublikowano 7 kwietnia 200816 l Chociaż fakt, że wygląda jak Techno-Wiking, no ale taka już otoczka tej gry. Jedynka mnie napaliła bardzo, ale niestety wątpie, żebym ją dokończył (nigdzie nie można jej dostać). Dwójkę kupie już na next-gena Ciekawe czy będzie split-screen ? To by była masakra.
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l Opóźnienie premiery sięga już 9 miesięcy. Ciekawe czym jest to spowodowane?
Opublikowano 27 czerwca 200816 l jak zobaczyłem gameplay, to ja się trochę zawiodłem, prawdę mówiąc. jedynka była świetna i przyjemna w graniu, ale to było x lat temu. a tutaj widzę tylko podbicie grafiki o parę poprzeczek wzwyż i nic więcej. gameplay ten sam, AI to samo... wtórne to to będzie mocno. rozumiem, że devil may cry 4 ustanowił jakiś standard w braku innowacji. pojmuję, że nie każdego stac na stworzenie gta4, ale chyba można się trochę wysilic. ech.
Opublikowano 27 czerwca 200816 l jeszcze pare miesiecy i zapomne jak bardzo kiedys czekalem na ta gierke...
Opublikowano 28 czerwca 200816 l jeszcze troche czasu maja i pewnie doszlifuja tytul co tez na niego czekam i nie chce sie rozczarowac jak GTA4
Opublikowano 20 lipca 200816 l Nowe zwiastuny: E3 2008: New Job Trailer E3 2008: Developer Cam Walkthrough E3 2008: Tank Combat Gameplay E3 2008: Occupation Gameplay
Opublikowano 25 lipca 200816 l http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured fajny wybuszek, u mnie opad szczeny :o
Opublikowano 30 lipca 200816 l nowe filmy z gameplayem: Helicopter Cam Gameplay Tank Cam Gameplay oba warto zbadać
Opublikowano 18 sierpnia 200816 l Mam pytanie: czy mowione bylo, czy w grze bedzie tryb online? (nie chodzi mi o coop na pare osob, tylko o rasowy tryb multi). Edytowane 18 sierpnia 200816 l przez Yabollek007
Opublikowano 23 sierpnia 200816 l Co-op wygląda nieźle. Tylko co z tego. Trzy czwarte osób nie umie grać z czego połowa nie jest tego świadoma. Szkoda. Ta gra może zgarnąć najwyższe noty. Jedynie animacja kuleje. Praktycznie jej nie zmienili. Gra powstaje/powstała na prawie wszystkie platformy. Jest pewne ryzyko, że czegoś nie dopracowali. Z drugiej strony gra miała się ukazać równo rok temu więc raczej powinno wszystko być jak należy. Edytowane 23 sierpnia 200816 l przez rkBrain
Opublikowano 24 sierpnia 200816 l GC 2008: Zero Rules Co-Op wygląda na to, że całą kampanię będzie można przejść w coopie.
Opublikowano 25 sierpnia 200816 l z tą okładką mogli się bardziej postarać, zamiast tego dali ryj techno-vikinga na całe pudełko ta czapa z preordera też nie prezentuje się za dobrze na zdjęciach mimo wszystko chyba się skuszę Exclusive Developer Diary: Destruction Edytowane 25 sierpnia 200816 l przez xylaz
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l http://www.psxextreme.info/index.php?s=&am...t&p=1602647 Temat dla osób, które mają zamiar grać co-op online. Edytowane 27 sierpnia 200816 l przez rkBrain
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l Zastanawia mnie jak będzie rozwiązany ten coop. Wiadomo że mercenaries mają długą kampanię i mało kto będzie mógł spędzić tyle czasu przy konsoli naraz. W singlu są sejwy, a tutaj? Poza tym znana zmora - problemy z połączeniem, jeśli kogoś wywali to czy będzie mógl z powrotem dołączyć do tej samej gry? Bez tego ani rusz...
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l Jeden z graczy robi save. Rozgrywka wygląda tak, że do gry w każdym momencie może dołączyć inny gracz. Ciekawe czy będą jakieś problemy techniczne typu lagi itp. PS. Czekam na recenzje. Musi być 10 jaki nic. Edytowane 28 sierpnia 200816 l przez rkBrain
Opublikowano 27 sierpnia 200816 l Ciekawe, czy bedzie mozna pisac za pomoca klawy (nie kazdy przeciez ma headset).
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l szkoda że nie zdażyłem zobaczyć skanów tej recenzji na forum gametrailers... czytał ktoś?