Opublikowano 29 sierpnia 200816 l To jakaś pomyłka. Gra, która była dodatkowy rok w produkcji nie może zebrać tak niskich ocen. Poniżej ósemki nie powinna zejść. Albo znów jakieś szykanowanie jak w przypadku Lair albo kolejna zbiorowa paranoja, pomroczność jasna jak w przypadku GTAIV. Ja już nie mam wyboru bo grę kupiłem jakieś trzy dni temu. Jak do mnie dotrze to sam ocenię. Serwisy internetowe jakoś nie śpieszą się z recenzjami. Do premiery dwa dni a na ten czas nic nie ma. Edytowane 29 sierpnia 200816 l przez rkBrain
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Wiele rzeczy wskazywalo ze szału nie bedzie, ja nie jestem zaskoczony. Zresztą nie robmy paranoi 7 to nie tak zle, jak ktos lubi jedynke to na pewno warto zainwestowac.
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l http://www.slashgamer.com/2008/08/30/full-...-mercenaries-2/ oh no you didn't do sciagniecia
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Recenzja nie napawa optymizmem. Liczyłem na coś więcej niż samą rozwałkę, a podobno tylko ta część gry dobrze się spisuje. Jeśli rzeczywiście pięści są bardziej zabójcze od broni palnej, jeśli ai jest tragiczne, a różne bugi dają się we znaki to pozostaje ściana :sciana: Dziwne że nie ma żadnego porównania do mercenaries 1: lepiej? gorzej? tak samo? Od razu wiadomo byłoby na czym się stoi. O dupe potłuc takie recenzje Trzeba będzie samemu sprawdzić.
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l wlasnie doczytalem ze gierka ma byc wydana po polsku ! ,nawet otym niemialem pojecia http://www.gram.pl/prod_8QPrGu6_Mercenarie..._in_Flames.html
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Ja bym się tak nie martwił. Wszystkie złe aspekty, które wyliczył IGN aż tak nie raziły w pierwszej części. Nie wydaje mi się, żeby spieprzyli coś co mieli już opracowane. A że te aspekty nie były idealne to inna sprawa. Recenzent pewnie leciał na pałe, żeby wyrobić się w terminie. Również od gracza zależy jak potoczą się wydarzenia na polu walki. Najważniejsze, że poprawili model jazdy. Przy GTA ten bezkolizyjny rajd po szynach nie prezentowałaby się zbyt ciekawie. diolek: To chodzi pewnie tylko o instrukcje. Z resztą po co do takiej gry tłumaczenie. Swoją drogą nieźle sobie policzyli za ten tytuł. Pewnie jakiś "błont" czy cuś bo ja zamówiłem preordera za cenę o 100 zł niższą. Więc na zadane przez nich pytanie - "Grasz ?", odpowiadam - "Pocałujcie mnie w du..." Edytowane 31 sierpnia 200816 l przez rkBrain
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Recenzja nie napawa optymizmem. Liczyłem na coś więcej niż samą rozwałkę, a podobno tylko ta część gry dobrze się spisuje. Jeśli rzeczywiście pięści są bardziej zabójcze od broni palnej, jeśli ai jest tragiczne, a różne bugi dają się we znaki to pozostaje ściana :sciana: Dziwne że nie ma żadnego porównania do mercenaries 1: lepiej? gorzej? tak samo? Od razu wiadomo byłoby na czym się stoi. O dupe potłuc takie recenzje Trzeba będzie samemu sprawdzić. W najgorszym wypadku jest to Mercenaries Playground of Destruction w lepszej oprawie, a nawet w takim wypadku gra jest godna polecenia, bo 1sza czesc byla ekstra
Opublikowano 31 sierpnia 200816 l Nic nie dorówna tej grze!!! Snake może się schować... w beczce lub kartonie. Opłaciłem już kilku najemników, żeby rozprawili się z tymi wszawymi recenzentami. A jak to nie pomoże to nalot dywanowy. Niech się modlą, żeby to były perskie dywany.
Opublikowano 1 września 200816 l Gierka jest naprawde bardzo dobra, gralem ok 2h. Rozwalka jest calkiem fajna , sterowanie intuicyjne grafa tez prezentuje sie bardzo ladnie, Niestety potem wlaczylem Resistance i padla mi moja ukochana maszynka Wiec w najblizszym czasie to ja sobie nie pogram
Opublikowano 2 września 200816 l Na GameTrailers jest porownanie wersji na PS3 i X360. Wersja na PS3 wyglada i chodzi zauwazalnie lepiej. Linka nie dam bo pisze z PS3. EDIT: Link dla leniwych http://www.gametrailers.com/player/39321.html Edytowane 2 września 200816 l przez Emet
Opublikowano 4 września 200816 l W najgorszym wypadku jest to Mercenaries Playground of Destruction w lepszej oprawie, a nawet w takim wypadku gra jest godna polecenia, bo 1sza czesc byla ekstra No nie wiem, IGN wersję na PS2 oceniło na 3.9 (BAD), a Mercenaries 1 otrzymało kiedyś 9.1 (OUTSTANDING). Trochę duża różnica... video recenzja IGN mercenaries2 ps3 a poza tym gra już do mnie jedzie... może chociaż czapka będzie dobra Edytowane 4 września 200816 l przez xylaz
Opublikowano 4 września 200816 l W najgorszym wypadku jest to Mercenaries Playground of Destruction w lepszej oprawie, a nawet w takim wypadku gra jest godna polecenia, bo 1sza czesc byla ekstra No nie wiem, IGN wersję na PS2 oceniło na 3.9 (BAD), a Mercenaries 1 otrzymało kiedyś 9.1 (OUTSTANDING). Trochę duża różnica... video recenzja IGN mercenaries2 ps3 a poza tym gra już do mnie jedzie... może chociaż czapka będzie dobra To jest video recenzja z Xboxa360, no chyba, ze na ps3 jest "A" etc. zamiast "X" etc., pozatym napisane jest "PLAYSTATION 3 review" - pomyłka ? powinno byc xbox 360 again xD
Opublikowano 4 września 200816 l no już mniejsza o to, wersje ps3 i x360 chyba za bardzo się nie różnią... recenzent wersji australijskiej dał 8.0
Opublikowano 5 września 200816 l Pograłem chwilę Chciałbym więcej, ale nie mam już teraz czasu. Dwie pierwsze misje są wprowadzeniem i dopiero później pojawiają się możliwości wyboru działań, baza operacyjna itp. Dziwne że po przejściu tych 2 misji, co zajęło jakieś 10-15 minut bez pośpiechu, pojawiło się już 7% ukończenia gry... Gra jest bardziej zabawna od pierwszej części. Śmiganie samochodami i motorami daje dużą radochę Drzewa i różne mniejsze konstrukcje nie stanowią już przeszkody nie do pokonania. Trochę denerwuje uszkadzanie się czołgu przez lekkie stuknięcię w metalową zaporę, podczas gdy równianie z ziemią budynków odbywa się bezboleśnie. AI wroga jest słabe, ale takie samo było w pierwszej części i nikt z tego powodu nie płakał - przecież ich rola to mięso armatnie i spisują się w niej bardzo dobrze. Fabuła bardziej mi się podobała w pierwszej części - tam był konflikt wojenny - tutaj zemsta za postrzał w dupsko... cóż... Największy minus jaki zauważyłem do tej pory w grze to celowanie. Wiadomo jak wygląda celowanie w GTA4, Uncharted itp. Tutaj twórcy postanowili ustawić kamerę po swojemu i... widzimy plecy najemnika na środku, na cały ekran... WTF??? Jeśli przejdziemy w tryb celowania mając za plecami jakąś przeszkodę, na ekranie nie widać nic poza wielkim zoomem na plecy...
Opublikowano 9 września 200816 l Grał ktoś na wersji azjatyckiej ntsc w co-op z wersją palowa? Kupiłem wczoraj w świecie gier i podczas testów gierki kumple pisali do mnie, że nie widza mojej gry a swoje widza... na dwa dni wyjechałem teraz z domu, jutro dopiero sprawdzę czy to nie był po prostu problem z netem u mnie, choć cały czas byłem zalogowany do PSN jeśli wiecie coś na ten temat podzielcie się albo mnie uspokoicie albo upewnicie że będe musiał się z nimi użerać by mi wymienili, bo w tą grę grać bez co-op to porażka Mam kilka gier w wersji azjatyckiej (np Bad Company) i nigdy nie miałem problemów z grą po sieci...
Opublikowano 9 września 200816 l z tego co mi wiadomo i piszą ludzie na rożnych forach to jest blokada tak jak w Army Of Two czyli mogą grac ze sobą online osoby tylko posiadające tą samą regionalną wersje gry wiec dla tego nie udało ci sie połączyć z osobami co mają w PAL
Opublikowano 9 września 200816 l z tego co mi wiadomo i piszą ludzie na rożnych forach to jest blokada tak jak w Army Of Two czyli mogą grac ze sobą online osoby tylko posiadające tą samą regionalną wersje gry wiec dla tego nie udało ci sie połączyć z osobami co mają w PAL To lipa tyle dobrego, że zadzwoniłem do sklepu i powiedzieli, że w czwartek wymienią bez kłopotu... zobaczymy jak będzie
Opublikowano 9 września 200816 l Zakupiłem, pograłem chwilę i mogę napisać że: grafika jest średnia, mogło być lepiej wybuchy prezentują się fenomenalnie model jazdy i kolizje to kpina POSZUKUJĘ OSÓB DO GRY ONLINE NA CO-OP Tyle na temat gry
Opublikowano 9 września 200816 l Początki są średnie. Praktycznie dopiero od momentu wkroczenia do akcji Alied Nations i Chin wszystko wydaje się dopiero preludium przed sprzętem, który tym samym zostanie nam udostępniony. W końcu łatwo jest zginąć
Opublikowano 9 września 200816 l Gierka daje rade Jeszcze dużo przede mną więc wstrzymam się z ogólną oceną. główne błędy lub niedociągnięcia jakie zauważyłem: - nieśmiertelni cywile, za każde zabicie nieśmiertelnego cywila płaci się karę a on za chwile wstaje i można go znowu zabić. - znikający cywile, wystraszony cywil zaczyna uciekać i krzyczeć by za chwile rozpłynąć się w powietrzu. - dźwięki silników samochodów i motorów nie mające żadnego związku z faktycznymi obrotami silnika. np. jadąc z pełną prędkością wystarczy zdjąc nogę z gazu i przycisnąć znowu bez utraty prędkości, by usłyszeć rozpędzający się od nowa silnik i wrzucanie kolejno wszystkich biegów. - model jazdy zwłaszcza szybkich pojazdów, ale i tak jest lepiej niż w Mercenaries 1. - ten sam schemat dostępnych misji w kolejnych frakcjach. Jeśli w dalszej części gry to się nie zmieni to będzie poważny minus względem Mercenaries 1. Przytrafił mi się ciekawy bład. Jednostki przestały strzelać z broni, zanim zauważyłem o co chodzi przeszedłem tak 2 misje Wróg podjeżdzał i się gapił, nawet wrogie frakcje nie atakowały się wzajemnie. Można było przejść całą grę bez draśnięcia, jednak nie miało to sensu więc uruchomiłem ponownie
Opublikowano 10 września 200816 l grał już ktoś coopa? nie moge się połączyć z żadnym graczem, czy to przez lobby czy przez invitation, a nawet quick match itp. widać serwery ale nie łączy. nie wiadomo w czym problem, a zjawisko jest chyba powszechne... prawde mówiąc jesli tak ma wyglądać granie przez net na konsoli to mogliby wydawać gry tylko w trybie single player... nawet jeśli w jakiejś grze się połącze to i tak albo masakryczny lag, albo wywala z serwera... a na pc wszystko śmiga na tym samym kablu bez zarzutu. Edytowane 10 września 200816 l przez xylaz
Opublikowano 10 września 200816 l Gra do bólu zbugowana. NIE polecam. Uważam że zamiast takiego syfu lepiej kupić Lego Star Wars. Gówniany model jazdy, zniszczenia, błędy - to wszystko powoduje że zamiast grać chce się za przeproszeniem rzygać. Wisienką na torcie jest tryb online, który jak już pewnie się domyślacie NIE DZIAŁA!, nie da się z nikim połączyć, a całość się przysłowiowo pieprzy. Nie wiem co oni robią z serwerami, ale to co się dzieje to żenada. Gry nie polecam, szkoda wydać na nią nawet 169zł, twórcy powinni zdechnąć z głodu a nie wydawać taki niedopracowany chłam i to jeszcze wykastrowany z online, poprzez ich chore problemy z serverami.
Opublikowano 11 września 200816 l Zgadzam się, żę LEGO każde to super gra Co to Mercenaries... Grałem narazie kilka godzin tylko, i zgadzam się, że mogliby poprawić parę rzeczy Jednak jako całokształt gra mi się podoba, tak na 7.5/10 bym ją ocenił i śmiało polecił tym co lubią dużą swobodę w demolce;) a co-op (nie sprawdzałem ostatnio czy działają serwery azjatyckie - patrz wyżej ;] ) ale jak działały zabawa była przednia, a kiedyś znowu włączą Czekam na patcha