Opublikowano 25 kwietnia 200816 l ja rozumiem o co chodzi. Faktycznie wybór strony konfliktu daje zupełnie inne możliwości - zwykle w FPSach tego nie ma (w UT3 i tak zawsze te same bronie itp.). A tutaj ma to duzo większe znaczenie, niż wybór czy snajperka ma mieć kolor czarny czy brązowy... aczkolwiek gra mnie nie przekonuje. Super byłoby playable demo na PSS...
Opublikowano 25 kwietnia 200816 l Super byłoby playable demo na PSS... Przecież ma być http://polygamia.pl/demo-haze-w-maju Edytowane 25 kwietnia 200816 l przez Snake_Plissken
Opublikowano 6 maja 200816 l Pod względem grywalności po ukończeniu dema nie wiele można powiedzieć natomiast graficznie jest słabo ale przynajmniej płynnie.
Opublikowano 6 maja 200816 l Moim zdaniem to gierka graficznie na poziomie ps2 tyle ze w wyzszej rozdzielczosci! :nie_wiem:
Opublikowano 6 maja 200816 l Czyli z wielkiego hitu wyjdzie g... no chyba ze bedzie ostro nadrabiac grywalnoscia
Opublikowano 6 maja 200816 l Pyknalem demo po razie na kazdym stopniu trudnosci. Fajnie dziala cpanie. Graficznie podobnie do turoka, moze troche lepiej. Zero interaktywnosci z otoczeniem. Taki wyprany z wszystkiego co dobre crisis. Pewnie bedzie srednia ocena w okolicach 7/10. Jak ztanieje do 50 zl to kupie, moze. Na horyzoncie r2 i kz2( to na dalekim) a haze moze COD4 i Halo 3 co najwyzej jajca powachac. Edytowane 6 maja 200816 l przez Afroman
Opublikowano 6 maja 200816 l Średnio i to bardzo-czyli tak jak każdy myślał.Grafika na 7/10 max(ehh pomyśleć jak wygląda dżungla w Uncharted lub Crysis) na plus można zaliczyć płynną animacją,fajne filmy obrazu przy przedawkowaniu nektaru i interaktywne przerywniki(można głową się rozglądać).w walce panuje choas. Pograłem,przeszedłem i wyrzuciłem
Opublikowano 6 maja 200816 l A dlaczego slabo wyglada ? Proste: bo jest renderowana w 1024x756p. Zenada....po raz kolejny. Zeby utrzymac rowne 30fps musieli zjechac z rozdzialka do panoramicznego (16:9) Standard Definition. (w 4:3 to jest 768x576p). HD Gaming....a swistak siedzi i zawija..... wielkie hity: CoD4, GTA4, Haze, MGS4 (?) i kupa pomniejszych tytulow
Opublikowano 6 maja 200816 l No grafika to raczej szczyt mozliwości tej konsoli nie jest Ale grało się całkiem przyjemnie. W sumie to jest to demko które było pokazywane już chyba z rok temu, więc może co nieco jest lepiej doszlifowane. Tak to jednak nie wygląda
Opublikowano 7 maja 200816 l Ja jestem na tak, w końcu grafika to nie wszystko U mnie sygnał na kablu jest 720p (1280x720) Chyba że ps3 skaluje obraz, jak wy sprawdzacie czy obraz jest w niższej rozdzielczości?
Opublikowano 7 maja 200816 l oczami , to widać bardzo wyraźnie. Hm, ogólnie zapowiada się całkiem ciekawa gra, będzie można się uzależnić od nektarku xD..., a na poważnie. Jak już zostało wspomniane, grafika nie robi aż tak, mimo wszystko gameplay jest ciekawy, intuicyjnie się gra, jak w większość strzelanek w sumie, ale przyjemnie . Gra będzie liniowa jak cholera, z tego, co demko pokazuje, niektórzy to lubią, niektórzy mniej... Demo impressions: 7+/10
Opublikowano 7 maja 200816 l Grafika nie powala, może fabularnie ta gra coś pokaże, narazie mnie nie przekonała do Siebie.
Opublikowano 7 maja 200816 l to chyba bedzie sila tej gry. liczylem na ten tytul, ale niestety troche sie zawiodlem
Opublikowano 7 maja 200816 l Dla mnie nienajgorzej-gram na 1080i koncowka dema wyglada nawet nawet. Minusem to ciagle ci sami przeciwnicy-nie tego oczekiwalem. Zobaczymy jak wyjdzie pelna wersja.Jak dla mnie to z fabula cieniutko i to bardzo-nawet po strzelankach oczekuje sie czegos wiecej(vide Resistance).
Opublikowano 7 maja 200816 l Zagrałem i całkiem ok. Graficznie jest tak sobie, ale gra chodzi płynie i dość przyjemnie się gra. Szkoda, że demko tak krótkie. PS. Z poziomu gry mamy dostęp do naszej listy przyjaciół.
Opublikowano 7 maja 200816 l nie wielm czy zaowazylisicie, ale w demku jest logo DolbyDigital, a dzwiek jest przesylany w DTS ;D
Opublikowano 8 maja 200816 l Grafika jak rzygowiny, przecież to powinno śmigać w 60 fps'ach bez choćby najmniejszego chrupnięcia. Przynajmniej gameplay jest w porządku, a multi może być jeszcze lepszy.