rkBrain 28 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 (edytowane) Kto pisał dialogi do tej gry. W ogóle nie pasują do scen. Są tak infantylne i płytkie, że gra staje się komiczna. A ostatnie zdanie Duvalla przed śmiercią mnie zamurowało: "Don't tell my mom" Co to ma być? Gra sama w sobie jest dobra bo nie przynudza. Akcja jest dobrze prowadzona. Lokacje, chociaż technicznie słabe, z małą ilością detali i słabymi teksturami, są zróżnicowane i zrobione z pomysłem. Sam pomysł i wykorzystanie Nektaru jest ciekawe i napędza całą grę. Grę warto przejść jednak po jednym razie każdy będzie miał jej dość. Dobra gra na jeden weekend. Niepotrzebnie narobili takiego hype'u. W jednym zdaniu streszczając, to miała być najlepsza gra tego roku. Zaciągnęli nawet Korn do promocji gry. Edytowane 22 czerwca 2008 przez rkBrain Cytuj
Boomcio 4 144 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 Co by się nie pisało o tej grze: jest słabiuuutka i mdła . Ot- standartowo pożyczyć od ziomala na jeden wieczór (najlepiej mocno zakrapiany browarem:) i oddać ... ...i już nigdy , ale to nigdy nie włączać . 1 Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 witam mam problem - jak wlaczyc w Haze tryb split screen dla dwoch graczy, zeby moc pograc na dwoch na jednej konsoli? z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi