xylaz 4 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 juz w fahrenheit wkurzały mnie te części gry z wciskaniem przycisków, ehh... w kwestii grywalności rewolucji napewno nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Szczerze mówiąc, to jakoś bardziej pozytywnie nastawiony byłem do tej gry po pierwszym trailerze. Teraz, pomijając to, że bohaterka wygląda gorzej, graficznie wcale mną nie "zamiotło" (no ale widziałem tylko "kinówkę" trailera), klimat mocny, ale ogólnie nowy trailer nie jest wielkim uderzeniem. Widać, że przynajmniej niektóre elementy gameplay'a będą podobne do porzedniej gry Quantic Dreams (QTE), spoko, do mnie to trafiło. Liczę, że gierka będzie miała kozacką fabułę, klimat i postacie, bo w "prequelu" te elementy rządzą. Jednak pomimo "ostudzenia", i tak wierzę w sukces Heavy Rain, w końcu to kolejna gra twórców Fahrenheit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Trailer zrobił na mnie wrażenie ale jeszcze większe zrobiła na mnie jedna liczba - 2009. Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Trailer zrobił na mnie wrażenie ale jeszcze większe zrobiła na mnie jedna liczba - 2009. Nie spodziewałeś się tak wcześnie tej gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Trailer zrobił na mnie wrażenie ale jeszcze większe zrobiła na mnie jedna liczba - 2009. Nie spodziewałeś się tak wcześnie tej gry? albo raczej - nie spodziewal sie, ze tak dlugo bedzie trzeba czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 moim zdaniem 2k9 jest optymalne biorac pod uwage, ze to PS3. Jednak czas dewelopingu gier na PS3 jest naprawde irytujacy. Grafika grafika, jest 10/10, albo nawet 11/10... przy czym nie wydaje mi sie by Xbox 360 tego nie pociagnal, pewne jest raczej to, ze na DVD gra by sie na pewno nie zmiescila. Niewazne, nie ma co sie wdawac w do niczego nie prowadzace dyskusje... Najwazniejsze by byl ostry klimat, co zreszta trailer dosyc mocno zapowiada... bedziemy mieli do czynienia z hitem. Akcja z cisnieciem laski na lozko i atakowanie jej nozem miazdzy. Wlasnie tego oczekuje od gier dla doroslych... chorej przemocy. btw. mogliby dodac scenke, jak sie nie wcisnie w odpowiednim czasie QTE to laska zostaje pociachana nozem, a potem grubas ja gwalci... fajnie chore by to bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 mogliby dodac scenke, jak sie nie wcisnie w odpowiednim czasie QTE to laska zostaje pociachana nozem, a potem grubas ja gwalci... fajnie chore by to bylo. I co? Może gry nie wypaczają umysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hysz 25 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Nie wypaczają. W filmie to by było normalne [hostel i inne crapy], więc myślę, że taki 'hardcore' byłby na miejscu. Oczywiście, żeby nie było to robione na przymus, tylko wtapiało się jakoś w resztę xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 mogliby dodac scenke, jak sie nie wcisnie w odpowiednim czasie QTE to laska zostaje pociachana nozem, a potem grubas ja gwalci... fajnie chore by to bylo. I co? Może gry nie wypaczają umysłu? Ale dlaczego wypaczaja? Czy ja napisalem by zabil laske nozem, a nastepnie porwal mala dziewczyne i zgwalcil ja na zwlokach tej laski, taplajac sie w wysychajacej krwi? Z tego co pamietam to podobna scena byla w Joannie D'arc gdzie na samym poczatku filmu angol przebija gruba babe mieczem by sie nie ruszala, a nastepnie ja gwalci. I skoro razem ze szkola w liceum moglismy obejrzec ten film nie bedac pelnoletni, to czemu w grze dla doroslych takiego elementu nie szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 mogliby dodac scenke, jak sie nie wcisnie w odpowiednim czasie QTE to laska zostaje pociachana nozem, a potem grubas ja gwalci... fajnie chore by to bylo. I co? Może gry nie wypaczają umysłu? Ale dlaczego wypaczaja? Czy ja napisalem by zabil laske nozem, a nastepnie porwal mala dziewczyne i zgwalcil ja na zwlokach tej laski, taplajac sie w wysychajacej krwi? Z tego co pamietam to podobna scena byla w Joannie D'arc gdzie na samym poczatku filmu angol przebija gruba babe mieczem by sie nie ruszala, a nastepnie ja gwalci. I skoro razem ze szkola w liceum moglismy obejrzec ten film nie bedac pelnoletni, to czemu w grze dla doroslych takiego elementu nie szukac? Do tego cala te scene ogladala mala Joanna schowana w szafie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zeby bylo jasne, ja nie licze na pokazanie z detalami sceny gwaltu, a wlasnie takie przedstawienie za pomoca dzwiekow czy rzutu cieni na sciane... nie ma lepszego sposobu na przedstawienie przemocy niz nie pokazanie nic i zagraniu na wyobrazni obserwatora. To samo jest z erotyka, wyobrazcie sobie zaiebista dupe wsiadajaca do tramwaju z obcislej spodnicy i ciasnej koszulce zaslaniajacej tylko biust. Od razu wam drgnie... a teraz wyobrazcie sobie, ze ta laska wsiadzie naga... do tramwaju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Bez napięć panowie, tylko żartowałem. Ale trzeba przyznać, że iście oryginalny pomysł, jeśli chodzi o naszą branżę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Będzie demo i DLC: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=220286 Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Bez napięć panowie, tylko żartowałem. Ale trzeba przyznać, że iście oryginalny pomysł, jeśli chodzi o naszą branżę. ...ktory doprowadzil by do zakazu sprzedazy gry.Zwykly patch do gta SA czy Obliviona potrafi zrobic afere. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 869 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Wsparcie Home potwierdzone: http://www.psu.com/Leipzig--Home-support-c...a0004606-p0.php Heavy Rain director David Cage has confirmed that the highly anti(pipi)ated thriller will include support for Sonyâs PlayStation Home service when the game launches in late 2009. Porównanie Tech dema y 2006 roku do obecnego stanu: http://talkplaystation.com/heavy-rain-tech...lay-comparison/ Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez Snake_Plissken Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Widzialem ten gameplay, i zastanawiam sie gdzie on byl. Jezeli ogladanie cut-scenek plus QTE, to gameplay Heavy Rain, to poprosze wydanie tej gry na DVD, bedzie znacznie taniej. W ogole bedziemy w stanie sterowac postacia, tak jak w serii RE czy MGS?... Grafa to istne arcydzielo. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Wrazenia z gry na GC z polygamii. Musze powiedziec ze chlopaki niemal sie posikaly a to stare konie sa... http://polygamia.pl/gc08-pierwsze-wrazenia...rain#more-23178 Cytuj Odnośnik do komentarza
ArturNOW 7 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ja mam nadzieję, że sterowanie będzie na tyle wygodne, a sama gra oferować coś poza historią, że będzie się chciało grać wiele razy by odkryć wszystkie możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Nie mogę się już doczekać. Cholerny 09 przyniesie nam dużo hitów - w tym roku już ich za wiele mieć nie będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 869 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Nowe screeny: http://translate.google.com/translate?u=ht...sl=fr&tl=en Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Piękne i mega klimatyczne, na 1 fotce widać obrażenia na twarzy bohaterki :o Ładne fazy ma ten gość w całym domu manekiny stawia. Już chciałbym rozwiązać jego mroczną tajemnicę ! Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Piękne i mega klimatyczne, na 1 fotce widać obrażenia na twarzy bohaterki :o Ładne fazy ma ten gość w całym domu manekiny stawia. Już chciałbym rozwiązać jego mroczną tajemnicę ! Pewnie on te manekiny ten-teges 8) Zobaczył bohaterkę gry , to chce mieć żywy towar Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Piękne i mega klimatyczne, na 1 fotce widać obrażenia na twarzy bohaterki :o Ładne fazy ma ten gość w całym domu manekiny stawia. Już chciałbym rozwiązać jego mroczną tajemnicę ! Gra w klimatach "Milczenie owiec"? Bardzo prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Kolejne wrażenie z zamkniętego pokazu, tym razem ps3site http://www.ps3site.pl/raport-specjalny-heavy-rain/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) Wywiad z GC '08 Najwyraźniej planowano pokazać HR już na e3 ale coś nie poszło - na ekranie za kolesiem jest w rogu "e3 2008 demo". Na końcu parę ciekawostek. HR było na E3-tylko na pokazie zamkniętym.Kilka serwisów,które było na tym show o tym pisało.Baa nawet HR na E3 dostał nagrodę w jakiejś kategorii Na GC z tego co widzę to trailer był ogólnodostępny,a demo było tylko dla vipów-czyt. redaktorów gazet Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi