Skocz do zawartości

Heavy Rain

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  Xymek napisał(a):
Czyli jednak moje obawy co do pogorszenia oprawy graficznej okazaly sie prawdziwe...

Dlaczego opierasz się na zdaniu innej osoby? Najlepiej jest oceniać własnymi oczyma i wtedy jak gra wyjdzie. Ja czekam na demo z dyskoteki oraz ujawnienie nowej postaci. Widzieliście na trailerze te sceny z miasta i jakiegoś centrum handlowego? Ten tłum ludzi robi wrażenie.

Opublikowano

ktoś tu coś pisał o słabszej grafice...hahaha......po prostu engine słabiej sobie radzi w większych przestrzeniach.Modele postaci i małe przestrzenie,liczba ludzi wyświetlana przez engine i oświetlenie mistrzostwo świata.

Ekskluzywy na PS3 po prostu miażdżą na E3

Opublikowano

Oglądam ten fragment z dyskoteki, wszystko za(pipi)iście wygląda ale patrze sobie na twarz bohaterki z bliska i myśle sobie WTF?! To jest jakiś transwestyta z cyckami, popatrzcie na jej twarz

Opublikowano
  Fuerte napisał(a):
Oglądam ten fragment z dyskoteki, wszystko za(pipi)iście wygląda ale patrze sobie na twarz bohaterki z bliska i myśle sobie WTF?! To jest jakiś transwestyta z cyckami, popatrzcie na jej twarz

Właśnie rozwiązałeś najwiekszą niespodziankę i tajemnicę HR i wszystkim nam popsułeś zabawę ;)

Gość Mr. Blue
Opublikowano

Bzdury gadacie. Bohaterka wygląda na kobietę z krwi i kości, więc może drażnić pewne osoby przyzwyczajone do sexbomb z filmów akcji kategori B.

Opublikowano

Ojj tam Blue - trochę luzu - pożartować nie wolno? ;)

Za każdym razem gdy oglądam materiały z HR przypominają mi się stare dobre przygodowki point&click - ja wiem że to zupełnie inna bajka ale takie mam skojarzenia.

Opublikowano

HEHE najwiekszym mega twistem w "Heavy Rain" bylo by to, gdyby w pewnym momecie gry okazalo sie, ze to wlasnie jedna ze starowanych przez gracza postaci jest origami killerem :) .

Opublikowano
  Xymek napisał(a):
HEHE najwiekszym mega twistem w "Heavy Rain" bylo by to, gdyby w pewnym momecie gry okazalo sie, ze to wlasnie jedna ze starowanych przez gracza postaci jest origami killerem :) .

To już jest tak oklepane, że nawet bym brwią nie ruszył, gdyby tak się okazało. :P

Liczę naprawdę na jakiś zdumiewający i zaskakujący scenariusz.

Opublikowano

Ja mam nadzieje że za wszystko nie będą odpowiedzialni kosmici i cyborgi <_<

Coś mi nie pasuje w tyn nowym trailerze, Cage mówił w wywiadzie dla gamespotu (o ile dobrze zrozumiałem) że ma być w nim ujawniony trzeci bohater a na TGS ostatni czwarty, a dalej są znane tylko 2 postacie Madison i gostek z FBI. No chyba że jeszcze dzisiaj dostaniemy nowy trailer :)

Opublikowano

A co wy tak koniecznie chcecie znac te postacie juz teraz? Ja wole poznac je dopiero w grze.. IMO i tak juz niepotrzebnie pokazali 2 bohaterow.

Niestety ciezko bedzie bronic sie przed newsami na temat HR jeszcze przez ponad pol roku.

Opublikowano
  Emet napisał(a):
A co wy tak koniecznie chcecie znac te postacie juz teraz? Ja wole poznac je dopiero w grze.. IMO i tak juz niepotrzebnie pokazali 2 bohaterow.

Niestety ciezko bedzie bronic sie przed newsami na temat HR jeszcze przez ponad pol roku.

Dwóch? Z tego co zdążyłem zauwazyć pokazano już wszystkich czterech.

Co do fabuły- nie zdziwię się ( a bardzo, bardzo chciałbym się mylić) jak scenarzysta na końcu pierdyknie coś science- fiction.

Farenheit tak do 2/3 gry był niesamowity. Właśnie do momentu kiedy scenariusz zaczął zalatywać matrixem i superherosami.

Opublikowano

fajnie ze w fahreneicie mozna bylo pograc w kosza, potanczyc itp ale to sie robilo meczace, grze wystawilem jakies 9= bo klimatem zabija, ale potem to juz bylo zbyt schematyczne, mam nadzieje ze tu cos wymysla