MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Czyli jednak moje obawy co do pogorszenia oprawy graficznej okazaly sie prawdziwe... Dlaczego opierasz się na zdaniu innej osoby? Najlepiej jest oceniać własnymi oczyma i wtedy jak gra wyjdzie. Ja czekam na demo z dyskoteki oraz ujawnienie nowej postaci. Widzieliście na trailerze te sceny z miasta i jakiegoś centrum handlowego? Ten tłum ludzi robi wrażenie. Cytuj
nero2082 822 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 scena z dyskoteki, O M G http://www.gamersyde.com/stream_11395_en.html "opcje" do wyboru po prostu rozwalają Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 ktoś tu coś pisał o słabszej grafice...hahaha......po prostu engine słabiej sobie radzi w większych przestrzeniach.Modele postaci i małe przestrzenie,liczba ludzi wyświetlana przez engine i oświetlenie mistrzostwo świata. Ekskluzywy na PS3 po prostu miażdżą na E3 Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Ano, jednak grafa w HR daje rade... cholera, cos nie tak jest z tym zlomowiskiem i morda tego nowego, drugiego bohatera <_< Madison prezentuje sie znakomicie! Cytuj
nero2082 822 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 (edytowane) jeszcze raz dicho, full scena (low q) http://www.gamekyo.com/videoen15344_heavy-...ay-footage.html Edytowane 4 czerwca 2009 przez black mamba Cytuj
Fuerte 1 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Oglądam ten fragment z dyskoteki, wszystko za(pipi)iście wygląda ale patrze sobie na twarz bohaterki z bliska i myśle sobie WTF?! To jest jakiś transwestyta z cyckami, popatrzcie na jej twarz Cytuj
Linu 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Hehehe miałem podobne wrażenie w pewnym momencie Graficznie dyskoteka no. 1 z pokazywanych fragmentów Heavy Rain. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Oglądam ten fragment z dyskoteki, wszystko za(pipi)iście wygląda ale patrze sobie na twarz bohaterki z bliska i myśle sobie WTF?! To jest jakiś transwestyta z cyckami, popatrzcie na jej twarz Właśnie rozwiązałeś najwiekszą niespodziankę i tajemnicę HR i wszystkim nam popsułeś zabawę Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Bzdury gadacie. Bohaterka wygląda na kobietę z krwi i kości, więc może drażnić pewne osoby przyzwyczajone do sexbomb z filmów akcji kategori B. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Ojj tam Blue - trochę luzu - pożartować nie wolno? Za każdym razem gdy oglądam materiały z HR przypominają mi się stare dobre przygodowki point&click - ja wiem że to zupełnie inna bajka ale takie mam skojarzenia. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 ...nie taka znowu inna bajka. Ta gra posiada ducha starych przygodowek rowniez wg mnie. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 A ja patrząc na Heavy Rain zaraz mam przed oczami Gabriel Knighta ( cz. I ). Tak w sumie nie wiem dlaczego;). Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 HEHE najwiekszym mega twistem w "Heavy Rain" bylo by to, gdyby w pewnym momecie gry okazalo sie, ze to wlasnie jedna ze starowanych przez gracza postaci jest origami killerem . Cytuj
estel 806 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Albo papierem, z którego morderca składa origami! To by dopiero było... Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Albo drzewem z którego jest ten papier, to już w ogóle szok.. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 HEHE najwiekszym mega twistem w "Heavy Rain" bylo by to, gdyby w pewnym momecie gry okazalo sie, ze to wlasnie jedna ze starowanych przez gracza postaci jest origami killerem . To już jest tak oklepane, że nawet bym brwią nie ruszył, gdyby tak się okazało. Liczę naprawdę na jakiś zdumiewający i zaskakujący scenariusz. Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 No patrzac na Farenheita takie rozwiazanie moze byc brane pod uwage.Co innego ze oklepane. Cytuj
pleju 209 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Ja mam nadzieje że za wszystko nie będą odpowiedzialni kosmici i cyborgi <_< Coś mi nie pasuje w tyn nowym trailerze, Cage mówił w wywiadzie dla gamespotu (o ile dobrze zrozumiałem) że ma być w nim ujawniony trzeci bohater a na TGS ostatni czwarty, a dalej są znane tylko 2 postacie Madison i gostek z FBI. No chyba że jeszcze dzisiaj dostaniemy nowy trailer Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 A co wy tak koniecznie chcecie znac te postacie juz teraz? Ja wole poznac je dopiero w grze.. IMO i tak juz niepotrzebnie pokazali 2 bohaterow. Niestety ciezko bedzie bronic sie przed newsami na temat HR jeszcze przez ponad pol roku. Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 No ja już chyba kończę z oglądaniem filmików z HR powoli, bo nie chcę sobie psuć zabawy. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 A co wy tak koniecznie chcecie znac te postacie juz teraz? Ja wole poznac je dopiero w grze.. IMO i tak juz niepotrzebnie pokazali 2 bohaterow. Niestety ciezko bedzie bronic sie przed newsami na temat HR jeszcze przez ponad pol roku. Dwóch? Z tego co zdążyłem zauwazyć pokazano już wszystkich czterech. Co do fabuły- nie zdziwię się ( a bardzo, bardzo chciałbym się mylić) jak scenarzysta na końcu pierdyknie coś science- fiction. Farenheit tak do 2/3 gry był niesamowity. Właśnie do momentu kiedy scenariusz zaczął zalatywać matrixem i superherosami. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 fajnie ze w fahreneicie mozna bylo pograc w kosza, potanczyc itp ale to sie robilo meczace, grze wystawilem jakies 9= bo klimatem zabija, ale potem to juz bylo zbyt schematyczne, mam nadzieje ze tu cos wymysla Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Dwóch? Z tego co zdążyłem zauwazyć pokazano już wszystkich czterech. wtf?! Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Pokazano dwoch, kolejny bohater zostanie zaprezentowany podczas tegorocznych europejskich targow, a ostatni na TGS. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Dlaczego dem przedstawionych na E3 nie ma na PSN? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi