tomci23 55 Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 a kto powiedział że mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 539 Opublikowano 6 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2009 bo w większości są te dema tytułów ,które ukażą się za długi czas.Developrzy nie mają w zwyczaju wypuszczać dem gier ,które jeszcze nie mają ostatecznie gotowej strony wizualnej,zawierają bugi itp.I jakoś tak się utarło by demo wychodziło najwcześniej na miesiąc przed premierą. Ja się im tam nie dziwę,zwłaszcza jeśli chodzi o stronę wizualną,wielu nie rozumie ,że większość gier ładnieje najbardziej dopiero w ostatnim cyklu produkcji i ludzie zjechali by takie wczesne demo.Przypomnijmy sobie jak poprawiono K2 lub Pacific Rift przed samą premierą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastah 103 Opublikowano 19 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2009 Nikt jeszcze nie przybył z "dobrą" nowiną? Gra zostanie w pełni zlokalizowana, zaś każdy głos ma osobiście zatwierdzać David Cage. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2009 Juuupi! Szykuje się kolejny import... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 20 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2009 Yeti to są spekulacje ale bardzo prawdopodobne: potem poczytajcie to A znowu wg mnie na E3 w trailerze pokazano już wszystkich ale nie zgadzam się z tym kolesiem z tego artykułu. Sądząc po kształcie sylwetek postaci koło babeczki mamy tego pana: a poniżej sądząc po kapturze mamy tego pana: Cholera wie kto to jest ale IMO z wyglądu znamy już wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 20 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2009 Wiesz, moje zdziwienie wynika z faktu, że QD podkreślało na E3, że kolejne postacie będą odkryte na GC i TGS. Przypuszczenia nextgn.com dość ciekawe, chyba nawet ktoś pisał na forum, że fajnie by było, gdyby QD pozwolił nam wcielić się w origami killer. Gracz miałby okazje widzieć różne rzeczy z dwóch całkowicie różnych perspektyw (morderca i śledzący), zupełnie jak w... Fahrenhait Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 20 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2009 Może chodziło im o Imiona, Nazwiska i cechy charakteru cz osobowość. Bo to jest póki co dalej nieznane w przypadku tych dwóch postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Nowe screeny z gamescom http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=371620 http://users.skynet.be/fa036594/Heavy/2.jpg Spójrzcie tylko na te tekstury - poezja! Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,6940380,Galeria_i_trailer__Heavy_Rain.html jest i trailer - gra niesamowita! Poleją sie łzy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Czychu3 3 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 To bullshoty, rasowane mocnym AA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Świetna muza + świetny trailer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 ale to jest ambitny tytul! Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Gra roku 2010, a muzyka zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 nom, gra zapowiada sie fantastycznie. Tytul ambitny, skierowany do doroslych graczy, ktorzy szukaja czegos wiecej niz tylko strzelania do nazistow/zombiakow/potworow. Szkoda, ze premiera dopiero w przyszlym roku :cierpienie: Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 kurcze dawno nie widzialem trailera ktory zrobilby na mnie takiego wrazenia - jak dla mnie bomba (muzyka genialna) Cytuj Odnośnik do komentarza
epl 160 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 SPOILER (moze;];] - gosc z filmiku to origami killer trailer jest spox (grafa zassysa - z prezentacji na prezentacje wyglada gorzej;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 lol, skad to mozesz wiedziec? <_< Poza tym grafa jest ok. Nie zapomnij, ze do premiery jeszcze sporo czasu, wszystko zostanie wyszlifowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
epl 160 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) bo mowia ze fabula bedzie taka i taka super, pewnie jakis twist szykuja, keyser soze to punkt docelowy na koncu narrator mowi ze zrobil to wszystko z milosci (wszystko - jakies zle straszne rzeczy jak np porywanie malych dzieci) fcuk, to tylko zgadywanka ale jak sie sprawdzi bedzie lol fcuk 2 wlasnie przeczytalem link, jak widac nie tylko ja na to wpadlem;]; } Edytowane 18 sierpnia 2009 przez epl Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Gdyby pokusili się to, żeby bohater był origami killerem, to wyśmiałbym fabułę tej gry. Francuzów stać jednak na więcej. Celowo nie piszę w spojlerze, bo to tylko przypuszczenia, a nie fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 "everything i did i did for love" nie mam pytań,muzyka filmowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 Whoa, piękny trailer. Troszkę grafa przyhamowuje przy większej ilości osób, ale i tak nie ma to najmniejszego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Don_Pedro 5 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 http://www.gametrailers.com/video/gc-09-heavy-rain/54441 http://www.gametrailers.com/video/gc-09-heavy-rain/54443 nowe gameplay'e, z nowym, czwartym juz bohaterem. Szkoda, ze to koleś, myslalem, ze beda dwie laseczki i dwoch mezczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Jezeli cala gra to splot setek wlasnie takich lini mozliwosci, prowadzacych do roznych zakonczen danych sytuacji to rozpracowanie jej wszystkich aspektow i przezycie wszystkich mozliwych wydarzen zajmie nam... bardzo duzo czasu. Edytowane 19 sierpnia 2009 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 Grafika w tym sklepie jest fenomenalna kurka. Ale mam także wrażenie że gra będzie zlepkiem małych, krótkich epizodów gdzie nasza interakcja będzie mocno ograniczona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jacobss 2 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2009 Mnie się bardzo spodobało te nowe filmiki z GT. Mam tylko nadzieję, że poprawią voice acting, bo ten, lekko mówiąc, ssie. Gdyby do mnie celowali z broni, na pewno bym nie był tak spokojny, jak ten sklepikarz. Oddałbym mu migiem całą kasę, a nie spokojnie odpowiadał, że nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi