Opublikowano 22 lutego 201015 l czyli pudelko typu digipack? Tak jest, z jedną wkładką plastikową. DLC waży 75 mb, coś mi się wydaje, że w patchu dociągamy sporą część tego dodatkowego epa.
Opublikowano 22 lutego 201015 l albo wszystkie dlc sa juz na plycie, a to 75mb to jakis maly patch + unlock key dla contentu ;]
Opublikowano 22 lutego 201015 l chcesz nia rzucac po scianach czy jak? Nie, ale znając moje szczęście do takich spraw przypadkowo je uszkodzę nie byłby to pierwszy raz Z OST i Vide zonem jak na razie faktycznie kicha. Już wiem, że kupię normalną wersję.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Poważnie nie można ściągnąć tego soundtracku? A jakby pokombinować z proxy tak jak w przypadku Flow?
Opublikowano 22 lutego 201015 l Ten tego Heavy Rain jestem potargany emocjonalnie, jak na razie dla mnie jeden z cudów rozrywki video. Na samym prologu miałem już kilka razy ciary. Fakt, że staram się bardzo emocjonalnie (wczuwam się,) odbierać filmy i książki, nie szukając za wszelką cenę niespójności i nieścisłości itp. Co do strony technicznej na razie jest świetnie. Scena w galerii handlowej jest bardzo poprawiona w stosunku do trailera gdzie cięła nie miłosiernie. Mój chlebak potrafi się spocić przy odczycie HR, porównując pracę konsoli to w takim U2, był luzik. Ja już po 1 h, wiem, że to jest ta gra na którą bardzo bardzo długo czekałem. Wiem, że po godzinie grania nie powinno oceniać się gry ale pod wpływem emocji i impulsu jak na razie walę z całą premedytacją 10 ! Edit: naprawdę polecam wszystkim nie zdecydowanym. Edytowane 22 lutego 201015 l przez balon1984
Opublikowano 22 lutego 201015 l mam nadzieje ze dubing jest zawarty we wszystkich versjach europejskich i nie bede musial zamawiac z PL. swietnie by bylo zagrac w ojczystym jezyku Edytowane 22 lutego 201015 l przez mevek
Opublikowano 22 lutego 201015 l Uważaj na wersje UK bo tam może być tak jak w przypadku Uncharted 2 tylko angielski..
Opublikowano 22 lutego 201015 l Jest w koncu to origami w tej kolekcjonerskiej? Stronę temu padła odpowiedź na to pytanie!!!
Opublikowano 23 lutego 201015 l Na fotkach ja tez widzialem, ale w opisie brak, wiec nie wiadomo czy jest na 100%.
Opublikowano 23 lutego 201015 l balon możesz mi powiedzieć jak wygląda sprawa z opakowaniem limitki? Zależy mi na grze w solidnym opakowaniu i mam dylemat czy kupować normalną wersję czy limitkę. Podczas instalacji można składać origami (E: jest w pudełku) ale niestety z moimi zdolnościami manualnymi jeżeli chodzi o takie pierdołki nie dałem rady a to co?
Opublikowano 23 lutego 201015 l To juz od jakiegos czasu bylo wiadomo. Ja nawet papier origami do tego se kupilem Edytowane 23 lutego 201015 l przez Szyszka
Opublikowano 23 lutego 201015 l Czy tylko u mnie jest problem z pobranym bonusowym rozdziałem. Kiedy go odpalam z menu pokazuje się obraz ale bez dźwięku i wystarczy zrobić kilka kroków kierunku domu od razu obraz robi się cały czarny i nic nie można dalej zrobić. Czy to jakiś bug czy co, próbowałem skasować dodatek i zainstalować go jeszcze raz ale to nic nie dało. Czy ktoś inny ma z tym problem ?
Opublikowano 23 lutego 201015 l czy PL dubbing nadal tak słabo zbalansowany jesli chodzi o głośność? Ciężko mi się odnieść bo gram ang dubbing + napisy PL. Czy tylko u mnie jest problem z pobranym bonusowym rozdziałem. Kiedy go odpalam z menu pokazuje się obraz ale bez dźwięku i wystarczy zrobić kilka kroków kierunku domu od razu obraz robi się cały czarny i nic nie można dalej zrobić. Czy to jakiś bug czy co, próbowałem skasować dodatek i zainstalować go jeszcze raz ale to nic nie dało. Czy ktoś inny ma z tym problem ? Osobiście jeszcze nie sprawdzałem dodatkowego episodu. Może niech wypowie się ktoś jeszcze, kto ma EK
Opublikowano 23 lutego 201015 l Też wczoraj łyknąłem EK. W dziale "gry na premiere, gdzie dostać" mocno zjechałem tą wersję. Ale sama gra jest super. Piękny klimat, dużo się dzieje. Grałem tylko kilka scen w czym te które były w demie więc więcej powiem jak pogram dłużej.
Opublikowano 23 lutego 201015 l ListuniO , a odpaliłeś może ten dodatkowy episod? Też masz jakieś z nim problemy? bo ja jeszcze nie sprawdzałem ale pojawił się tu taki głos.
Opublikowano 23 lutego 201015 l Naprawdę nie można tego soundtacka jakoś normalnie odpalić ??? Taki byłem napalony na edycję kolekcjonerską ale chyba z niej zrezygnuję,niestety ;(
Opublikowano 23 lutego 201015 l Naprawdę nie można tego soundtacka jakoś normalnie odpalić ??? Taki byłem napalony na edycję kolekcjonerską ale chyba z niej zrezygnuję,niestety ;( Może z czasem coś wykombinują albo wyjdzie jakiś patch. Szczerze to teraz nawet nie mam czasu majstrować przy OST, bo gra wciąga strasznie.
Opublikowano 23 lutego 201015 l Napisze ktos w spoilerze jak konczy sie gra? A o które zakończenie ci chodzi? Bo z tego co wiem jest ich kilka. A co do zakończeń, ktoś może podać dokładną liczbę?
Opublikowano 23 lutego 201015 l tutaj są opisane zakończenia: http://www.ps3trophies.com/forums/heavy-rain/21131-heavy-rain-endings.html wychodzi na to, że są 22 Edytowane 23 lutego 201015 l przez Enori
Opublikowano 23 lutego 201015 l Napisze ktos w spoilerze jak konczy sie gra? A o które zakończenie ci chodzi? Bo z tego co wiem jest ich kilka. A co do zakończeń, ktoś może podać dokładną liczbę? Wiem, że jakimiś ostatnimi czasy kłóciliście się o ilość zakończeń - wszystkich jest 22. Aby je odkryć, nie trzeba przechodzić za każdym razem gry od nowa (~200h ;P), ale wystarczy powtórzyć historię od wybranego rozdziału, raz bliższego, a raz dalszego. Nie wszystkie zakończenia dotyczą tego, czy dany bohater przeżyje czy też nie. Czasem zakończenia zależą też od innych wyborów podjętych podczas rozgrywki. Może korzystając z okazji zaproszę również do zapoznania się z moją recenzją: http://www.kikoo.pl/recenzje/194-1/Heavy-Rain/. Pzdr. reklama http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7592910,Tak_reklamowany_bedzie_Heavy_Rain.html#article_comments Edytowane 23 lutego 201015 l przez ....
Opublikowano 23 lutego 201015 l Dobrze że kupiłem zwykłą wersje bo dlc będzie na store, temat już mam, ost dostępne przez Vidzone (ja może będę miał w mp3) a origami jest też w zwykłej wersji. Jak mi się uda to wstawię ost w dziale "Muzyka Gracza" tylko cierpliwości.
Opublikowano 23 lutego 201015 l Chodziło mi bardziej o to, kto okazał się tym origami-killer. Bo te 22 zakończenia to duzo sie nie roznia miedzy soba. Albo ktos umiera albo przezyje i tak w kolko.