adamst85 96 Opublikowano 13 czerwca 2012 Opublikowano 13 czerwca 2012 Czyli jeśli siora ma move edition, mogę pożyczyć i zagraćwtedy w taxidermist bez problemu? Warto wogóle w to grać ja kskończyło się? Czy z patchem może taxidermist jest już dostępny? Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 1 kwietnia 2013 Opublikowano 1 kwietnia 2013 jak to jest z ta gra? Gram 20 min i wiesza mi cala konsola... doswiadczylem tego juz 2 raz!! posiadam wersje greatest hits, directors cut.. mozna temu zapobiec? Cytuj
Gość Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Uninstall wszystkich danych gry i install ponowny, ew formacik pamięci, bądź spróbowanie innej kopii gry? Cytuj
MPBossu 1 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 no usuń dane z gry, ja w sumie nigdy nie mialem z nim problemow Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 21 lipca 2013 Opublikowano 21 lipca 2013 (edytowane) Przeszedlem, pewnie bede meczyl inne zakonczenia Interactive drama na najwyzszym poziomie W kazdym razie od 1/4 gry bylo wiadomo kto jest origami killerem, niesamowite, ze czesc z graczy pisala po przejsciu: "OLABOGA NO W ZYCIU BYM SIE NIE DOMYSLIL" ...lol Przeciez to jest wielokrotnie mowione praktycznie wprost, do tego zachowanie pewnej postaci rowniez nie pozostawia zludzen. Edytowane 21 lipca 2013 przez Jaczes Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 (edytowane) Tym bardziej jakis debil swojego czasu napisal na shoucie, kto nim jest... Kij, ale chyba i tak warto zagrac? Edytowane 22 lipca 2013 przez Andżej Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 Warto! Czasem naprawdę trzeba zagrać w taki typ rozgrywki... Powolny, klimatyczny, z innym nastawieniem. A sam tytuł baaardzo wciąga. Ciężko się oderwać, sam wiedziałem o spoilerze od początku (też shout...), ale nie umniejsza to znacznie rajcowności pozycji. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 (edytowane) Czy ja wiem czy taki powolny? Z czasem nabiera niemalego rozpedu Na pewno warto zagrac! Top 10 tej generacji. Niektore chaptery na biezaco rozgrywalem na kilka roznych sposobow, zeby zobaczyc co by bylo gdyby. Czasem szczeka ladowala na podlodze. Szkoda, ze xboty maja tylko laserki, PIU PIU. Omijaja ich najwazniejsze momenty elektronicznej rozrywki. Anzej, a noz zakonczenie, o ktorym czytales okaze sie rownie prawdziwe jak to z tlou? Edytowane 22 lipca 2013 przez Jaczes Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 No dla mnie HR to Top 3 tej generacji (za TLoU i GTA4), może jeszcze jedynie GTA V i Beyond je wypchnąć. Ja tam nie wpadłem na to kto był mordercą Może dlatego, że za bardzo byłem pochłonięty tym wszystkim (emocje) ? . Co do tego, że było takie oczywiste kto był OK, Jeczes może miałeś taką pewność przez to, że niektóre rozdziały po dwa razy na bieżąco rozgrywałeś ? 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 Ja do końca nie wiedziałem kto jest OK i bardzo dobrze, większe zaskoczenie, lepszy odbiór gry. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 lipca 2013 Opublikowano 22 lipca 2013 ja dowiedziałem się przez spoiler, ale i tak grało się bardzo dobrze. zabiłbym tego kto to zaspoilerował bez ostrzeżenia! Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 No i odechciało mi się grać . Liczę sobie do 20 młodym debilem co skacze po budowie i pewnie zaraz zdechnie i gra mi się zacina już 20 raz w tym miejscu . Poprzednie rozdziały też w co czwartym na oko gra się wiesza . Syf niesamowity . Nie pomogło oczywiście zainstalowanie od nowa danych gry . Chyba czas na obejrzenie reszty na jutubie . (z bachorem to nie spojler bo nie wiem czy zdechnie i się pewnie nie dowiem ) . Nie polecam . Totalna porażka . Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Porażka? To po co chcesz to dooglądać na yt? Chyba że chodzi Ci tylko o problemy techniczne, to wtedy nie miej pretensji do gry bo to problem z konsolą lub płytą - jakoś u mnie było wszystko w porządku. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Porażka w sensie wypuszczenia niedopracowanej gry . Konsolę mam pół roku , gra niedawno odfoliowana . Pierwszy raz mi się konsola sony zawiesiła ( PS1 , PS2 , PS3 ) na tej że tak powiem niedopracowanej pozycji . 50 razy Ale odliczam dalej Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Spróbuj bez patchy itp zagrać. Grę przeszełem 4 razy nie miałem ani jednego zacięcia konsoli. Sam tytuł bardzo dobry. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 27 listopada 2013 Opublikowano 27 listopada 2013 Potwierdzam, gra kupiona i zrobiona na premierę. Zero problemów. Dla mnie top 3 tej generacji. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 28 listopada 2013 Opublikowano 28 listopada 2013 No i zagrałem dziś jeszcze raz od początku z nadzieją że jednak się uda 6 godzin od ósmej do czternastej i ....... dzieciak odliczył do 20 i historia poszła dalej Skopany sejw czy jak ? Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 (edytowane) Odradzam wykładania kapusty na Beyond czy jakąkolwiek "grę" Cage'a, bo to co najmniej takim sam poziom grafomaństwa jak pożałowania godne Heavy Rain. Ten koleś to taki Uwe Boll branży gier wideo, tyle że Niemiec śmieje się z tego i trzepie kasę, a Cage chyba naprawdę uwierzył, że potrafi pisać scenariusze i tworzyć gry. Edytowane 16 grudnia 2013 przez Kasias 1 1 Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 Kupiłem to coś i to był błąd. Zawiesza się, żadne patenty z netu nie pomagają. Odinsatowywałem i instalowałem na nowo 3 razy i też żadnej poprawy. Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 Hmm.. pościągałem wszystkie patche jakie gra wykrywała i nie kojarzę więcej niż jednej zwiechy w czasie gry. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 26 marca 2014 Opublikowano 26 marca 2014 Mam ją od 2011. Zero zwiech przez całe 3 przejścia gry. Pewnikiem wina hardware. Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 1 czerwca 2016 Opublikowano 1 czerwca 2016 Gra skończona. Co prawda na ps4 ale to chyba nie ma różnicy. Gra w przeciwieństwie do 2 dusz nie pozwalała mi na dłużej odejść od konsoli bo poprostu musiałem dowiedzieć sie co bedzie dalej. Bardzo fajna gierka, co prawda trochę samograj ale przeżywałem jak przy świetnym thrillerze Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) Kurcze, o co chodzi z tą grą? Kupiłem na Allegro używkę, pierwsze włączenie - zawiesiła się, czarny ekran (instalowałem patch 2.0). Drugi raz wystartowała, trochę pochodziłem po mieszkaniu i znów zwiecha. Kolejny raz nie zwiecha, ale z kolei dźwięk przestał działać. Teraz już za każdym razem zawiesza się na ekranie loadingu. Próbowałem reinstalować, usuwałem patcha, no wszystko. Konsola Super Slim, a więc raczej z tego najgorszego jakościowo sprzętu niestety. Kumplowi na SS wystartowała bez problemów (nie wiem jak dalej bo tylko start sprawdzaliśmy), u mnie żadna inna gra problemów nie sprawiała (no może czasem jakieś lekkie spadki animacji) - GTAV, TLoU, dość wymagające od konsoli gry i śmigają. A HR jak na złość nie idzie. Płytka jest lekko porysowana no, ale myślę, że konsola i tak powinna ją odczytać. Mam wersję premierową, zastanawiam się czy wersja Essentials się czymś różni, może by ruszyła? Chciałem kupić cyfrowo, ale czy jestem ślepy, czy na PSS nie ma cyfrowej wersji dla PS3? Edytowane 12 października 2016 przez Krupier Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 W SS bywaja niedoje.bane twarde dyski i bardziej wymagajace gry moge okazac sie pokazem slajdow, mialem tak z uncharted 3, bylo praktycznie niegrywalne. Zawsze mozesz zmienic dysk na jakis dobry, a najlepiej zwyklego slima skolowac. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 (edytowane) Krupier, nie instaluj patcha. Tam chyba tylko wprowadzono obsługę muva? A i taka rada: jeżeli długo grasz na konsoli, instalujesz gry, to po czasie dysk nagrzewa sie, przez co wszystko muli. U mnie całą noc iinstalowały sie patche do Gran Turismo. A mam konsolę osiem lat. Cyfrowej wersji nie ma, bo gra zajmuje 40 giga i taki rozmiar jest za spory na gry z ps3. Ps. Czyli potrzebne by było 80gb wolnego - za dużo by mieli reklamacji. Edytowane 12 października 2016 przez grzybiarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi