Krupier 1 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 No właśnie bez patcha też nie chce pójść. Konsola używana naprawdę sporadycznie, wszystko inne działa (pożyczyłem Battlefielda 3 teraz żeby sprawdzić jakąś inną nową grę i chodzi), wszystko z PSS zawsze działało tylko ta jedna się uparła. Pewnie dlatego, że cholernie chciałem w nią zagrać. Z pionowo stojącą konsolą tez próbowałem. Jeszcze raz jutro wszystko wywalę i zainstaluję od nowa i zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 (edytowane) Usuń dane gry, sejwy, a jak wyskoczy monit o nowej wersji, wciśnij kółko. To chyba nie jest jakiś wewnętrzny patch, którego nie da się anulować.PS. Zawsze też możesz odłączyć neta na chwilę Edytowane 13 października 2016 przez grzybiarz Cytuj
Plugawy 3 684 Opublikowano 13 października 2016 Opublikowano 13 października 2016 Na moje to cos z plyta jest nie tak ewentualnie dysk/laser. Ostatnio instalowalem HR w platynie, spatchowalem i odpalilem bez ponownego uruchomienia konsoli i zero zwiech, mulenia. Konsola super slim. Cytuj
Krupier 1 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 Udało się za którymś razem uruchomić i póki co gra dobrze działa (raz się zawiesiła, w epizodzie z klubem). Pozycja genialna chociaż bardziej nazwałbym ja interaktywnym filmem niż gra. Cytuj
pawelas 8 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Też mi się notorycznie Heavy Rain kiedyś wieszał, od tego czasu było parę aktualizacji firmware w konsoli i gdy wróciłem do grania gra chodziła jak każda inna. Tak więc reasumując może to wina firmware. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Bardzo dobra gra i za pierwszym razem robi ogromne wrażenie, szczególnie jak się nie wie kto zabijał. Mieć PS3 i nie zagrać w Heavy Rain, tak nie można. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 jak odwrócisz dziewiątkę do góry nogami to tak. choć przyznam że tytuł bez elementów s-f/ fantasy, który nie był shooterem przyjąłem w poprzedniej generacji jako miłą odmianę.fabularnie typowy poziom thrillera na 6+, jakich pełno na tv4 Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Jedna z najlepszych gier na ps3 dla mnie. Oczywiscie jak na Cage fabula dziurawa ale jak grasz pierwszy raz i nie wiesz o co chodzi to giera na 9/10. Tylko Beyonda nie tykac po Heavy Rain. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Obilo mi się o uszy że Cage chciał wje'bać do HR też jakieś nadnaturalne wątki czy sci-fi jak w Fahrenheicie czy Beyond. Dobrze że zrezygnowali z tego i zostali przy normalnym settingu thrillera. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Troche tego sci-fi bylo w Heavy rain ale tak bez przesady. Cage kompletnie nie ogarnia tematów sci-fi dlatego ten Detroid to zagadka dla mnie. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 debilizmy scenariusza =/= s-f Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 Troche tego sci-fi bylo w Heavy rain ale tak bez przesady. No w zasadzie to tylko w wątkach Normana z tego co pamiętam, ale to było raczej takie sci-fi "technologiczne", bez większego wpływu na fabułę na szczęście. Co do debilizmów w scenariuszu to oczywiście że były, szczególnie gdy wbijałem platynę były aż nadto widoczne, dlatego najlepiej przejść raz, nie rozgrzebywać a wrażenia będą lepsze. 1 Cytuj
Daffy 10 563 Opublikowano 27 grudnia 2016 Opublikowano 27 grudnia 2016 po latach pewnie jakbym znowu ogrywal to by tracila myszka bo tych gro-filmow opartych na qte jest sporo, a ttgames plodzi je nalogowo ale w dniu premiery gdy jeszcze takie rozwiazania to byla w miare nowosc gierka rzadzila bardzo, moze pierwsze 2h wialy nuda ale pozniej do samego konca trzymala gierka za jaja Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Też mi się notorycznie Heavy Rain kiedyś wieszał, od tego czasu było parę aktualizacji firmware w konsoli i gdy wróciłem do grania gra chodziła jak każda inna. Tak więc reasumując może to wina firmware. To raczej nie wina firmware, bo grając w 2017 konsola zawiesiła się kilka razy (albo zgubiła dźwięk, jeszcze lepiej...). Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 stycznia 2017 Opublikowano 27 stycznia 2017 Czy edycja muve, czymś się różni prócz patchem na dildosy? Oczywiście zadziała bez muva? W sumie kupiłbym do kolekcji, bo jednak przeżyłem małe "wow", kiedy lata temu próbowałem dowiedzieć się, kto jest zabójcą Origami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi