C1REX 16 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Ja swoją kupiłem w Londynie i jest po polsku. To chyba rozwiewa wszelkie wątpliwości. Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Nie, wszystkie wątpliwości rozwiewa mój post, bo w Londynie mogłeś kupić przecież wersję pizzafione Anyway, kwestia ta była poruszana w tym temacie jakiś pierdyliard razy, parę osób (w tym i moja osobista osoba osobiście) kontaktowało się nawet z BioWare. Wszystkie wersje, w których hablają po angielsku, mają polskie napisy. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Czy acziv przejsc 2 razy gre bedzie sie liczyl jesli graja 2 osoby w gre? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Czy acziv przejsc 2 razy gre bedzie sie liczyl jesli graja 2 osoby w gre? Jak 2 osoby? A zresztą nieważne. Przejdź dwa razy grę na tym samym gamertagu i dostaniesz achiva. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 1 GT zas 2 osoby grajace w ME, jeden jakis Inzyznierem drugi zas Zolnierzem i kazdy zapisuje sie na swoich save'ach Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 1 GT zas 2 osoby grajace w ME, jeden jakis Inzyznierem drugi zas Zolnierzem i kazdy zapisuje sie na swoich save'ach Przecież to jest oczywiste, że to gamertagowi jest przypisywany achiv. Ale masz sucharski problem. Jakbyś przez chwilę pomyślał to byś doszedł do tego sam. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Jednak mi gra nie spodobala sie choc liczylem ze bedzie inaczej. Mam wrazenie ze gra zostala mocno okrojona z takich waznych rzeczy. Kazdy pancerz jest taki sam jest z wygladu, rozni sie statsami, 4 broni ktore o dziwo strzelaja b. dobrze (shotgun... no ale to przyszlosc), zas gdzie lasery, plazmy,itp? Te powery upy tez sa te same az sie prosi o wiecej i znacznie roznych podobnie z gunami. Tutaj mamy bronie z normalnymi pociskami jakich uzywamy obecne dzisiaj a niby to kosmos. Duzo lazenia, gadania zas malo grania, a tego nie lubie. Cytuj
adi 189 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 (edytowane) Jednak mi gra nie spodobala sie choc liczylem ze bedzie inaczej. Mam wrazenie ze gra zostala mocno okrojona z takich waznych rzeczy. Kazdy pancerz jest taki sam jest z wygladu, rozni sie statsami, 4 broni ktore o dziwo strzelaja b. dobrze (shotgun... no ale to przyszlosc), zas gdzie lasery, plazmy,itp? Te powery upy tez sa te same az sie prosi o wiecej i znacznie roznych podobnie z gunami. Tutaj mamy bronie z normalnymi pociskami jakich uzywamy obecne dzisiaj a niby to kosmos. Duzo lazenia, gadania zas malo grania, a tego nie lubie. Pancerze różnią się również wizualnie,na dodatek jest ich sporo rodzajów,Wiadomo że np Feniks I i Feniks III,róznią sie tylko statsami,ale już każdy pancerz innego gatunku rózni się wyglądem. Power-upów jest od groma i nie są wcale takie same.Pocisków również masz wiele rodzajów(kriogeniczne,zapalajace,plutonowe,mini-granaty,chemiczne....)Ech.....co Ty wogóle za herezje tu wypisujesz Edytowane 6 sierpnia 2008 przez adi Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Tutaj mamy bronie z normalnymi pociskami jakich uzywamy obecne dzisiaj a niby to kosmos. 175 lat w przyszłość i odrazu musi być broń plazmowa dla każdego soldata? Dobrze wiedzieć. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Tutaj mamy bronie z normalnymi pociskami jakich uzywamy obecne dzisiaj a niby to kosmos. 175 lat w przyszłość i odrazu musi być broń plazmowa dla każdego soldata? Dobrze wiedzieć. Snajperka strzela plazmą, ale przez to szybko się przegrzewa. Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 (edytowane) Gdzie niby pisze że strzela plazmą? Edytowane 6 sierpnia 2008 przez Thomas_PL Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 (edytowane) Jednak mi gra nie spodobala sie choc liczylem ze bedzie inaczej. Mam wrazenie ze gra zostala mocno okrojona z takich waznych rzeczy. Kazdy pancerz jest taki sam jest z wygladu, rozni sie statsami, 4 broni ktore o dziwo strzelaja b. dobrze (shotgun... no ale to przyszlosc), zas gdzie lasery, plazmy,itp? Te powery upy tez sa te same az sie prosi o wiecej i znacznie roznych podobnie z gunami. Tutaj mamy bronie z normalnymi pociskami jakich uzywamy obecne dzisiaj a niby to kosmos. Duzo lazenia, gadania zas malo grania, a tego nie lubie. Pozwolisz, że ci tak z rana - po bardzo spokojnej nocy w robocie - odpowiem. 1. Każdy pancerz nie jest taki sam z wyglądu. Musiałeś grę wręcz przelecieć, ze nie zauważyłeś. 2. Jakbyś czytał leksykon a nie zapi.erdalał przez kolejne planety głównego wątku to byś wyniósł ciakawą wiedzę na temat tego "czym" strzelają pukawki w ME. I nie jest to plazma, laser czy konwencjonalne naboje. Mała podpowiedź. Wszystko w wizji przyszłości stworzonej przez Bioware opiera się na jednym zjawisku - efekcie masy. Broń działa na zasadzie microakceleracji masy a magazynkiem jest metalowa sztaba, z której sa wycinane przy każdym pociągnieciu spustu kawałki metalu i przyspieszane do takich prędkosci aby mogły zadawac znaczne obrażenia. 3. Dużo łażenia i gadania bo to RPG. Pomyliłeś gatunki. Jak nie chcesz gadać i łazić to se zagraj w CODa, Halo, GOW czy innego shootera. ME z pewnością nim nie jest. Edytowane 7 sierpnia 2008 przez Gooralesko Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Aha, dobrze wiedzec. Jak mowilem ten gatunek to nie dla mnie niestety choc lubie sobie killowac, zdobywac expa, kupowac nowe bronie,itp Cytuj
adi 189 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Na czym polega zdobywanie achiewów Krogan,Asari,soldier,Sentinel.....ally?Przeszedłem całą grę majac w składzie Wrexa i Ashley,a mimo to nie dostałem ani Krogan,ani Soldier ally Cytuj
milekp 78 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Na czym polega zdobywanie achiewów Krogan,Asari,soldier,Sentinel.....ally?Przeszedłem całą grę majac w składzie Wrexa i Ashley,a mimo to nie dostałem ani Krogan,ani Soldier ally Musisz przejść z nimi chyba ponad 75% gry, biorąc ich od początku (od kiedy są dostępni) i nie wymieniając na innych ani razu. Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 nie wymieniając na innych ani razu. Etam, można zmieniać na 1-3 sub-questy Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Problem wielokrotnie poruszany. Towarzysza, za którego chcemy acziw, trzeba wcielić do drużyny ASAP, tj. wypełniając tylko te questy, które są konieczne do pozyskania danego towarzysza. Kiedy już go mamy, wypełniamy każdego questa i sidequesta w grze. Tutaj znajdziecie spis wszystkich questów. Acziwy NIE są zbugowane. Problemy większości graczy polegają na tym, że spora część sidequestów jest przez nich przegapiana. Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 kazde mass efect to wersja pl ? czy nie tzn , jak wloze mass efecta do konsoli gdzie wszystko ladnie smiga w pl to bede mial polska wersje jezykowa, czy musze trafic akurat na polski egzemplarz gry ;]? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Angielskie wersje też maja napisy PL. Tylko w ustawieniach konsoli musisz wybrać lokalizację Polska. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 ale juz wloska i niemiecka nie, wiec na te uwazaj Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 To ta wersja z full spolszczeniem jest też na 360-ke? (a nie tylko na pecety) Cytuj
Gość tk Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 nie-e. na x0 masz tylko napisy spolszczone. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 nie masz czego zalowac, poogladaj sobie filmiki z polskiej wersji na youtube... beznadzieja Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Ale podobno pod jakaś postać podkładał mój ulubiony polski głos. Mikołajczak (ten od Bezimiennego w Gothicu) ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi