Kiler8888 0 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 Wiadomo coś o jakiś nowych dodatkach? Głowy nie dam sobie uciąć, ale słyszałem coś o dodatku razem z updatem dasha. Mam nadzieję że to będzie ostatni, bo chciałbym puścić grę w obieg (ps. dzisiaj będzie ostatni acziw ) Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 6 października 2008 Opublikowano 6 października 2008 hej jak wysiasc ze statku an ktorym pietrze sie wysiada bo nie wiem dolecialem juz na noverie i biore na mapie galaktyki laduj i za nic w swiecie nie moge wysiasc. macie jakies pomysly ? dziwne pytanie ale mam na tym zacinke heheh jestem juz widmem ;] i jest to pierwsza misja wlasnie po dostaniu statku w swoje rece Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Jak to jak wysiąść ? Tak samo jak wszedłeś na statek, musisz dojść do drzwi xD Są one obok mapy galaktyki o ile dobrze pamiętam, po prawej stronie statku. Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 OMG Idź do Jokera, odwróć się do niego tyłkiem, postąp kilka kroków przed siebie i skręć w prawo. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Dokładnie tak jak mówi Sasori. Statek nie jest jakiś wielki i opanowanie wszystkiego -co i gdzie zajmuję chwilkę Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 no dzieki panowie Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 heh, ja na początku nie miałem znaleźć portu w Cytadeli ;] Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) heh, ja na początku nie miałem znaleźć portu w Cytadeli ;] No ładnie To wszystko przez te windy. Edytowane 7 października 2008 przez Gooralesko Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 dokładnie, no bo kto by pomyślał że dojściem do portu będzie winda w siedzibie SOCu ;p? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Ale przyznaj się mapy to żeś nie używał do nawigacji? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 no bo kto by pomyślał że dojściem do portu będzie winda w siedzibie SOCu ;p? no wiesz, kto przylatuje musi przejść przez ochronkę Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 wiecie co mnie czasami wkurza takie bieganie tam i tam i szukanie czegos , wiec lubie takie gry przejsc po oposie tak,ze jak sie zatne to za pol minuty wiem gdzie co jest i z tegoz powodu sprawilem sobie poradnik xtreme , jednak mam pytanko jestem w noverii, i jest kwestia,ze wszystkie windy nie dzialaja , dojechalem tym smiesznym samochodem na koniec drogi , rozwalilem robale i musze sie zkonsultowac z jakims wii na stacji , ale jakiej stacji ? benzynowej Q**a ? biegam tak i sie wpieniam hehe poradzcie cos ... pozdro Cytuj
BartX 9 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Jak przechodziliście walkę z Torianem? Gdy walczę z pierwszym klonem cały oddział ma mało życia (nie mam już żadnych medi-żelów), a czeka mnie jeszcze walka z drugim klonem. Chodzi o ten moment, gdzie trzeba strzelać z macki Toriana poprzyczepiane do ścian. Cytuj
Larou 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Lecz się auto-doktorem między kolejnym piętrami. Na którymś poziomie będzie szafka z medi-żalami. Co do samej walki, grając biotykiem zostawiałem swoją drużynę kawałek wcześniej, a sam zwabiałem klona i zombiaki. Kiedy zaczną do ciebie biec, leć do swojej drużyny i kończ ich pojedynczo, jak się za bardzo zbliżą, to użyj rzutu (jak masz) lub wal kolbą (zawsze zaliczają wtedy glebę). No i lepiej na początku wykończyć klona - podniesienie lub osobliwość + ten skill do szybszego strzelania. Cytuj
Cyjus 0 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (Zly)Seba, Nie do konca ci wytlumacze jak tam dojsc - tego sie sam domyslisz - zreszta powienines znalezc to bez problemu. Idziesz do takiego pokoju w ktorym na obkolo ciebie jest tak jakby panel komputerowy, masz tam guzik - zejdz do rdzenia - tam winda zjezdza na dol i masz aktywowac zepsuty rdzen - za pomoca X Y B przenosisz klocki z X'a do B lub Y. Tyle - potem ci sie WI uaktywnia i masz kolejne zadania do wykonania :> Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) wiecie co mnie czasami wkurza takie bieganie tam i tam i szukanie czegos , wiec lubie takie gry przejsc po oposie tak,ze jak sie zatne to za pol minuty wiem gdzie co jest i z tegoz powodu sprawilem sobie poradnik xtreme , jednak mam pytanko jestem w noverii, i jest kwestia,ze wszystkie windy nie dzialaja , dojechalem tym smiesznym samochodem na koniec drogi , rozwalilem robale i musze sie zkonsultowac z jakims wii na stacji , ale jakiej stacji ? benzynowej Q**a ? biegam tak i sie wpieniam hehe poradzcie cos ... pozdro Używaj narzędzi, które ci twórcy gry udostępnili np. mapy A swoją drogą eksploracja to sól erpegów więc czemu się denerwujesz na ten aspekt grając właśnie w erpega? Edytowane 8 października 2008 przez Gooralesko Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Popieram gooralesko ,bo wlasnie w rpg o to chodzi,by weszyc gdzie sie da i wchodzic w kazdy kat Cytuj
szymen 2 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Węszyć gdzie się da, włazić w każy kąt tak, ale nie w mako!!! Do szału mnie doprowadza jeżdżenie tym pożal się boże pojazdem i szukanie minerałów i anomalii. Gdyby ekplorację planet rozwiązano inaczej to może i przyjemnie by się to robiło, ale jeżdżenie w tą i z powrotem po tych wertepach to nie jednak nie to. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Tak to bylo troche irytujace i nudzilo po pewnym czasie. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Nikt ci tego nie każe zbierać. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) Węszyć gdzie się da, włazić w każy kąt tak, ale nie w mako!!! Do szału mnie doprowadza jeżdżenie tym pożal się boże pojazdem i szukanie minerałów i anomalii. Gdyby ekplorację planet rozwiązano inaczej to może i przyjemnie by się to robiło, ale jeżdżenie w tą i z powrotem po tych wertepach to nie jednak nie to. A po co zbierałeś minerały i anomalie tuż po tym jak ci się ta czynność znudziła? Żeby się zirytować? Chyba ci się udało Edytowane 8 października 2008 przez Gooralesko Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Ja tam zbieralem to wszystko dla pieniedzy i roznych sprzetow bojowych, ktore jezdzac mozna bylo znalezc. Jednak gdyby to bylo lepiej rozwiazane chodzi mi o jakas roznorodnosc to byloby ok,a tak bylo meczace i pozniej nudzilo. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Pieniędzy w grze jest pod dostatkiem , a te same sprzęty i przedmioty można znależć w innych miejscach , lub zwyczajnie kupić. Także nadal twierdze , że zbędne było to " troche irytujace" eksploarowanie planet. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) Bestia ma absolutnie rację. Nie trzeba było latać po planetach zbierać każdego minerału, dysku protean czy medalionów bo poza mała ilością expa nic to nie dawało. A siana było tyle, że 9999999 miałem już pod koniec pierwszego podejścia. Edytowane 8 października 2008 przez Gooralesko Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 (edytowane) W związku z tymi darmowymi punktami z tych samochodów pobrałem Bring Down The Sky. No i właśnie, jak to odpalić? Dodatek ściągnąłem na konto USA a grać chcę na koncie europejskim. EDIT: Aha, i jak po pokonaniu ostatniego bossa można zacząć grę od nowa ze starym levelem? Edytowane 10 października 2008 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi