Gooral 9 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 1000 jest proste, ale czasochłonne. Nikt nie mówi, że jest trudne. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 Czy postac, która uzywa sabotażu, przeciążenia - chyba inżynier - może uzywać snajperki? Nie. Snajpy używa Szpieg, a on nie ma kilku umiejętności inżyniera. Problem polega na tym, że snajpa jest nieprzydatna na Insane. Umiejętność o której nie słyszałeś jest dostepna tylko dla czystego biotyka, jeśli dobrze pamiętam. Nie nie nie, kombinacją biotyka gram na insane. Snajpe chciałem dla nowej postaci, jednocześnie zaliczając achievy za inżyniera. Szkoda. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 14 stycznia 2009 Opublikowano 14 stycznia 2009 1000 jest proste, ale czasochłonne. Nikt nie mówi, że jest trudne. ekhm: na jakim wy poziomie graliscie jak poraz pierwszy sie z ta gra stykaliscie? Bo ja od razu wzialem najtrudniejszy (jak zawsze), ale cos bardzo ciezko mi idzie. Na poczatku bylo latwo, ale teraz mam misje z tym samochodzikiem z 6 kolami ze sceneria w zimie i jak juz z niego wychodze, nie ma checkpointa nic, nagrac nie mozna, a tam w hangarze maaasa przeicwnikow i to jeszcze jakis wielkolud na czele zasuwa.. Chyba musze zanizyc poziom trudnosci, ale taki przypal troche : / Na jakim wy tam graliscie Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 (edytowane) 1000 jest proste, ale czasochłonne. Nikt nie mówi, że jest trudne. ekhm: na jakim wy poziomie graliscie jak poraz pierwszy sie z ta gra stykaliscie? Bo ja od razu wzialem najtrudniejszy (jak zawsze), ale cos bardzo ciezko mi idzie. Na poczatku bylo latwo, ale teraz mam misje z tym samochodzikiem z 6 kolami ze sceneria w zimie i jak juz z niego wychodze, nie ma checkpointa nic, nagrac nie mozna, a tam w hangarze maaasa przeicwnikow i to jeszcze jakis wielkolud na czele zasuwa.. Chyba musze zanizyc poziom trudnosci, ale taki przypal troche : / Na jakim wy tam graliscie Kiler on mówi o trudności w przechodzeniu samej gry. A my mówilismy o trudności w zdobywaniu aczików. To dwie różne sprawy Snajpe chciałem dla nowej postaci, jednocześnie zaliczając achievy za inżyniera. Szkoda. Aby łyknąć acziki za umiejętności i bronie należałoby trzy razy przejść grę podstawowymi klasami czyli żołnierzem, biotykiem i inżynierem. Wtedy miałbyś problem z głowy ale nie mógłbyś zrobić 60 poziomu doświadczenia. Edytowane 15 stycznia 2009 przez Gooralesko Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Za przejście gry jest acziw więc... Nie denerwuj się, naprawdę nie chcę się kłócić z powodu odmiennego przyjmowania pewnych rzeczy Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Zostało 50k XP do 60 lvlu, przede mną 3-4 misje poboczne + zbieranie minerałów (4 metale ciężkie), dysków protean (ostatni), emblematów turian (ostatni). No i oczywiście Feros, Noveria, Ilos, Asteroida X55 i Virmire - myśle, że wpadnie spokojnie Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Najwyższe poziomy leci się zachowaną postacią. Taa? A co powiesz na hardcore od pierwszego poziomu? Drugie podejście tak zaliczyłem. A co mnie to obchodzi. Podałem tylko najłatwiejszy sposób na najwyższy poziom a już jakiś problem. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Dobra, jest 60 poziom i 45 zadań pobocznych za mną. Mógłby ktoś wczytać ostatni save z gry, gdzie dostał "majority of the game" achievementa i zobaczyć ile misji pobocznych zrobił? Dziękuje Po zakończeniu Noverii, po zakończeniu rozmowy z radą, przyszły panny, imieniem Ashley i Liara. Zaczęły coś nawalać o zazdrości, a ja ździwiony o co chodzi? Nie miałem takiej sceny, mimo że przechodzę 4 raz ten tytuł. Zaproponowałem trójkącik, to teraz żadna się nie odzywa :s Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 15 stycznia 2009 Opublikowano 15 stycznia 2009 Po zakończeniu Noverii, po zakończeniu rozmowy z radą, przyszły panny, imieniem Ashley i Liara. Zaczęły coś nawalać o zazdrości, a ja ździwiony o co chodzi? Nie miałem takiej sceny, mimo że przechodzę 4 raz ten tytuł. Zaproponowałem trójkącik, to teraz żadna się nie odzywa :s Jak prowadzisz dialogi z obiema pannami i dobrze ci idzie na dwa fronty to tak jest. Tez byłem zdziwiony jak obie naraz z żalami wyskoczyły. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 No to ładnie zepsuliście mi niespodzianke Cytuj
milekp 78 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 No to ładnie zepsuliście mi niespodzianke Może byś jej nawet nie znał - ja trzeci raz przechodzę, adoruję obie a i tak zawsze mam bzykanko z Liarą Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 (edytowane) No to ładnie zepsuliście mi niespodzianke Może byś jej nawet nie znał - ja trzeci raz przechodzę, adoruję obie a i tak zawsze mam bzykanko z Liarą Ja raz zamoczyłem w Ashley, raz w Liarze, raz nie dała żadna, a teraz się nawet nie odzywają O_O @Bestia, cała przyjemność naszej stronie To jak, znajdzie się jakaś osoba co ma podliczone te questy do zrobienia poboczne? EDIT: Completionist dla mnie mam, teraz tylko Wrex i Garrus. Na marginesie: Można wrócić na Noverie? W jednym z komputerów, jak mnie pamięć nie myli, była dostępna misja, niestety pośpieszyłem się i już jestem w trakcie szturmu na szczyt 15. EDIT2: Do Completionist achievementu, wystarczyło mi zrobić 47 misji pobocznych, uratować Liarę, skończyć Feros i rozpocząć Noverię. Edytowane 16 stycznia 2009 przez Fisiu Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 EDIT2: Do Completionist achievementu, wystarczyło mi zrobić 47 misji pobocznych, uratować Liarę, skończyć Feros i rozpocząć Noverię. Zgadza się, znów wystarczyło około 47 misji pobocznych, uratować Liarę, skończyć pełną Feros i rozpocząć Noverię. Zapewne dłużej teraz zejdzie z achievem dla Liary, ale coś poradzimy Jest jakiś sposób by nabić snajpę biotykiem? Słyszałem o jakichś małpach, a potem kumpla pod ziemie wcięło i nie dokończył gdzie, co i jak Cytuj
milekp 78 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Słyszałem o jakichś małpach, a potem kumpla pod ziemie wcięło i nie dokończył gdzie, co i jak Ty hunterze nawiedzony - masz - leć na Attican Beta >> Hercules >> planeta Eletania, biedne małpki zabijać Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Słyszałem o jakichś małpach, a potem kumpla pod ziemie wcięło i nie dokończył gdzie, co i jak Ty hunterze nawiedzony - masz - leć na Attican Beta >> Hercules >> planeta Eletania, biedne małpki zabijać Dziękować Będzie rzeź :wkurzony: Ale zaraz... przecież nie będzie ich tam 150? O_O Cytuj
milekp 78 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Ale zaraz... przecież nie będzie ich tam 150? O_O sejwuj - zabij - load - zabij - load - zabij - .... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 A nie wystarczy zabic, oddali sie i znow zabic je? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 A nie wystarczy zabic, oddali sie i znow zabic je? Nie wiem, ja grałem jak normalny człowiek - zabijałem z każdej broni gethy a nie małpy Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) Ale zaraz... przecież nie będzie ich tam 150? O_O sejwuj - zabij - load - zabij - load - zabij - .... Jesteś pewny że się nalicza? Raz przejechałem małpe Mako to dostałem punkty chama :E Edytowane 18 stycznia 2009 przez Fisiu Cytuj
milekp 78 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Jesteś pewny że się nalicza? Raz przejechałem małpe Mako to dostałem punkty chama :E Jestem pewny. Ze wstydem, ale się przyznam, że tak zrobiłem specjalistę w hakowaniu AI (oczywiście nie na małpach ale zasada ta sama). Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) No mnie się udało tak z Neural Shock, gdyż wpadł achiev właśnie za Neural Shock, a chwilę potem Sentinel Ally Edytowane 19 stycznia 2009 przez Fisiu Cytuj
miki77 16 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Nowe wydanie Mass Effect w drodze Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Kupiłem Mass Effect. Na razie przyleciałem do Cytadeli i... jakoś nudno na razie. Mam nadzieję, że później się rozkręci? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Kupiłem Mass Effect. Na razie przyleciałem do Cytadeli i... jakoś nudno na razie. Mam nadzieję, że później się rozkręci? Na akcję w stylu Gears of war nie licz. Natomiast jeśli dla ciebie opowiedzenie historii bez rąbanki jest nudne, to może ta gra nie będzie dla ciebie. Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Kupiłem Mass Effect. Na razie przyleciałem do Cytadeli i... jakoś nudno na razie. Mam nadzieję, że później się rozkręci? Na akcję w stylu Gears of war nie licz. Natomiast jeśli dla ciebie opowiedzenie historii bez rąbanki jest nudne, to może ta gra nie będzie dla ciebie. Ja tam lubię gadać, tylko pytam czy później się rozkręci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi