Gooral 9 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Możliwośc jest taka, że ty będziesz zapisywał swoje postępy w slocie pierwszym a druga osoba w slocie drugim. Oczywiście musi zacząć grę jedna osoba i po pierwszym autosejwie można grać na dwa sejwy w jednej kampanii. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 637 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 I mam pewność, że gdzieś w środku kampani autosave sie nie popieprzy i nie zapisze sejwa nie tam gdzie trzeba? Mam zarówno dysk jak i memorke - czyli jedna osoba może zapisywać stan gry na HDD a druga na memorce - mam racje? Wole się o wszystko dopytać przed graniem, bo potem może być niemiło . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Czytaj ze zrozumieniem, OK? Zapiszcie sejwa (Nie AUTOSEJWA) w slocie numer jeden i to będzie twój. W drugim slocie zapiszcie ponownie w tym samym miejscu i to będzie tej drugiej osoby. A autosejwa olejcie przy wczytywaniu swoich sejwów bo on zawsze będzie nadpisywał czyjeś postępy. Ważne są osobne zwykłe sejwy. Inną opcją jest utworzenie innej kariery ale za każdym razem jak będziesz chciał sobie włączyć swojego herosa i swoją kampanię będziesz musiał przełączać kampanię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Gooralesko ma rację, po co sobie życie komplikować. Jedna osoba zapisuje sobie na pierwszym slocie a druga najlepiej żeby jej się nie pokręciło niech np. zostawi 1-2 sloty odstępu i zapisuje na 3/4 slocie, a autosave się olewa w takich grach jak ME gdzie można grę zapisać w dosłownie każdym momencie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 637 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 Ok. Dzięki wam obu za pomoc, teraz już wiem co i jak . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) Gooralesko ma rację, po co sobie życie komplikować. Jedna osoba zapisuje sobie na pierwszym slocie a druga najlepiej żeby jej się nie pokręciło niech np. zostawi 1-2 sloty odstępu i zapisuje na 3/4 slocie, a autosave się olewa w takich grach jak ME gdzie można grę zapisać w dosłownie każdym momencie :-) Będą musieli sobie skomplikowac życie gdy jedna osoba będzie chciała mieć inna klasę postaci niż druga. Wtedy trzeba zrobić motyw z dwoma kampaniami. Edytowane 18 sierpnia 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2009 I to jest raczej najprostsze - są autosavy dla każdej kampanii, pełen wachlarz slotów do zapisywania a przełącza się pomiędzy nimi chyba Y w menu. Nic prostszego i nie zatruwam sobie życia wątpliwościami, typu "czy ten slot jest mój?" Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2009 Już wiadomo jakie achievementy będą w DLC, "calak" podrósł do 1200GS link Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2009 http://www.xbox360achievements.org/news/ne...d-to-1200-.html nowy dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2009 wow 150 GS zamiast 50 Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2009 (edytowane) Moze bedzie mozna sie tłuc nawzajem online? Edytowane 21 sierpnia 2009 przez koziou Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2009 (edytowane) watpliwe... nie wydaje mi sie by to zaimplementowali, poza tym w ME jest to IMO zbedne. Jednak licze, ze dwojeczka doczeka sie wiekszej ilosci dodatkow niz 2. Jak dla mnie to moga szykowac duze dodatki co 3 miesiace, podobnie jak to bylo z F3 Edytowane 21 sierpnia 2009 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2009 Będę zadowolony jak do tego nie dojdzie. Jeden dwa duże dodatki w rok, półtora roku po premierze - to jestem wstanie zaakceptować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2009 dodatek coraz blizej. Bioware ma zdecydowanie problem z reklamowanie dragon's age bo samo sobie robi konkurencje hype'ujac Mass Effect 2 http://www.onlinecenter.pl/5169/Aktualnosc...za-400-MSP.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2009 http://www.onlinecenter.pl/5177/Aktualnosc...C-dostepne.html jest juz nowy dodatek za 400MSP i sa zbroje w avatar marketplace... cos czuje, ze dzis bede gral w Mass Effect. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 Screeny z Pinnacle Station: http://www.gamersyde.com/news_images_of_ma...lc-8452_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2009 (edytowane) Z tego co wyczytałem, to dodatek jest słabiutki - zerowa fabuła; recykling starych aren do walk - na pewno nie na to czekali fani przez półtora roku, ale mimo tego i tak już te kilkaset mega leży u mnie na dysku i czeka aż odzyskam grę. Edytowane 27 sierpnia 2009 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
POK 0 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2009 Jak oceniacie dodatek? Osobiście zastanawiam się trochę nad kupnem, ale opnie są tragiczne (np. 5/10 od IGN). Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 2 września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 września 2009 slaby jest i tyle, chociaz za 400MSP mozna sie chwile pobawic. Ogolnie misje sa biedne, a miejscowki znane... Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 5 września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 września 2009 Mam pytanie odnosnie koncowki gry: W koncowce gry, gdy dochodzi do starcia z Sarenem prowadzimy z nim dialog. Gada do Sheparda ze sprzymierzyl sie z Suwerenem by uratowac galaktyke, byly wtedy zablokowane czerwone i niebieskie opcje dialogowe. Co trzeba zrobic by te opcje mogly byc odblokowane i jakie ma to konsekwencje dla gry (no bo chyba Saren nie poslucha Sheparda) ? Mialem wtedy prawie maksymalny poziom zastraszania, moze trzeba miec max ? Cytuj Odnośnik do komentarza
swiniq 0 Opublikowano 5 września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 września 2009 tak, musisz miec na maksa napakowane urok badz zastraszanie konsekwencje ma to takie, ze w pierwszej fazie walki, gdy uzyjesz te kolorowe opcje dialogowe, Saren popelni samobojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Macie jakieś rady na początek? Jaki profil postaci wybrać? Zaczynam grać i mam żołnierza, wydałem trzy punkty na urok, czy coś - zwiększa opcje dialogowe. Jeszcze mogę zagrać pnownie jeżeli ten profil postaci jest nieopłacalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Jezeli grasz zolnierzem, to na poczatku najlepiej zuzywac punkty talentow na umiejetnosci strzeleckie, w hp (co by odblokowac niewrazliwosc). Punkty uroku beda dobre jezeli obierzesz droge idealisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Ja mogę ci dać jedną radę - jeżeli zacząłeś grać żołnierzem i pasuje ci ta klasa postaci to graj cały czas tym samym skladem. Do żołnierza polecam Tali i Liarę (tą trzeba najpierw uratować). Dzięki takiemu połączeniu masz w ekipie mistrzów w trzech specjalizacjach - walka, biotyka, inżynieria. Na drugie przejście polecam wybrać sobie szturmowca oraz grać z Kaidanem i Garrusem. Trzecie przejście polecam grać dalej jedną z postaci wymienionych wyżej (Jako New Game Plus) oraz grać z Ashley i Wrex. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strong 2 Opublikowano 10 września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 września 2009 Ja wolalem zamiast Tali dac do skladu Kaidena. W raz z Liara robili niezly roz******l biotyka, a ja dokonywalem Shepardem dziala zniszczenia. U Kaidena mozna tez rozwinac cechy inzynerii, wiec ja osobiscie polecam taki wariant. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi