raulos 19 Opublikowano 17 maja 2008 Opublikowano 17 maja 2008 (edytowane) Ja z checia zagram jakis meczyk wracajac do cheaterow tez mialem tak z 7 razy niestety ... musialem wyjsc Edytowane 17 maja 2008 przez raulos Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 Jak odepniecie konsolke od netu gra chodzi plynniej. Nie prawda. Grałem sporo zarówno podpięty i odłączony. Tak samo. Żal i złość jednocześnie ogarnia kiedy animacja łapie tak dotkliwą czkawkę. Chamówa po całości dopuścić taki produkt do sprzedaży. Tym bardziej, że nie chodzi tu przecież o jakiś kosmiczny wysiłek stawiany wnętrznościom białych boxów. Ciule. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 23 czerwca 2008 Opublikowano 23 czerwca 2008 Mi animacja rzadko rwie za to wczoraj Ronaldinho przeniknął 6 (!) moich graczy i WSZEDł do bramki... Nie mam nerwów do tego... Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 Czy w tej grze jest licencjonowana Holandia czy trzeba bawic sie Edit Mode'm ? Cytuj
raulos 19 Opublikowano 25 czerwca 2008 Autor Opublikowano 25 czerwca 2008 (edytowane) Jest licencja na Holandie. Edytowane 25 czerwca 2008 przez raulos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi