Opublikowano 17 maja 200816 l Ja z checia zagram jakis meczyk wracajac do cheaterow tez mialem tak z 7 razy niestety ... musialem wyjsc Edytowane 17 maja 200816 l przez raulos
Opublikowano 22 czerwca 200816 l Jak odepniecie konsolke od netu gra chodzi plynniej. Nie prawda. Grałem sporo zarówno podpięty i odłączony. Tak samo. Żal i złość jednocześnie ogarnia kiedy animacja łapie tak dotkliwą czkawkę. Chamówa po całości dopuścić taki produkt do sprzedaży. Tym bardziej, że nie chodzi tu przecież o jakiś kosmiczny wysiłek stawiany wnętrznościom białych boxów. Ciule.
Opublikowano 23 czerwca 200816 l Mi animacja rzadko rwie za to wczoraj Ronaldinho przeniknął 6 (!) moich graczy i WSZEDł do bramki... Nie mam nerwów do tego...
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Czy w tej grze jest licencjonowana Holandia czy trzeba bawic sie Edit Mode'm ?
Opublikowano 25 czerwca 200816 l Autor Jest licencja na Holandie. Edytowane 25 czerwca 200816 l przez raulos