Texz 670 Opublikowano 1 stycznia 2008 Opublikowano 1 stycznia 2008 Unreal Tournament III na X360 gotowy w 90%. Premiera w kwietniu 2008! http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23922 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 stycznia 2008 Opublikowano 1 stycznia 2008 wersja na PS3 sprzedala sie biednie, to epic musi sie pospieszyc by podreperowac budzet Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 1 stycznia 2008 Opublikowano 1 stycznia 2008 ehhh ta gra to jedna wielka zenada, jezeli chodzi o konsole, porownujac ut na dc i pc, na pc wiadomo ze sie lepiej gralo, natomiast na dc bylo kilka mapek, ktorych nigdy znalezc nie umialem do wersji pc:( a byly przepiekne, uc na x'a a ut2003, wg. mnie to samo, moze nie jestem specem w temacie tej czesci, natomiast w dzisiejszych czasach porownujac gow x'owego do pc, widzimy ze wersja pc moze nie ma lepszej grafy ( nie zaowazylem ) ale jednak akt 5 bardziej rozwiniety jest. Widzac UT3 wersja PS3 a PC, az chce sie pokluc scyzorykiem EPIC, gra chodzi nie za plynnie, natomiast grafika, no ok, ale za to fizyka jest zalosna, mialem okazje odpalac gre z PC posiadajacym PhysX Ageia, gra wyglada cudnie, zwloki miotajace sie po mapie tez, wersja na PS3 tego nie ma, az sie boje czego miec nie bedzie wersja na X360, nie mowie juz o pojemnosci nosnika, lecz o akceleracji fizyki, oraz plynnosci. To chyba ten czas, gdzie juz na starcie konsole umieraja w grach TPP/FPP. Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 1 stycznia 2008 Opublikowano 1 stycznia 2008 UT3 na PS3 chodzi mega plynnie. Tylko w grze offline z maxymalna ilością botow od czasu do czasu minimalnie framerate spadnie. Campania i online jest idealnie płynna. Fizyka zwłok? Zazwyczaj ciało rozpada sie na cześci lub zmienia sie w szkielet wiec nie ma tam miejsca i przed wszystkim czasu na podziwianie "cudnie miotajacych sie zwłok po mapie". Nie wiem gdzie widziałeś ut3 w akcji na PS3 ale cos mi sie wydaje ze tylko na filmikach, no ale mam to w (pipi)e. Mam nadzieje ze gra wyjdzie na X0 jak najszybciej. Każdy powinien mieć szanse obczaić tę swietną IMO gre. Mam nadzieje ze kiedyś dojdzie do połączenia serwerów i właściciele obu konsol pograją razem. Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 3 stycznia 2008 Opublikowano 3 stycznia 2008 Unreal Tournament III na X360 gotowy w 90%. Premiera w kwietniu 2008! http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23922 No "specific" 360 UT date http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=178341 "We don't have a specific release date yet," the Epic VP told CVG, in response to magazine reports to the contrary. "Right now we're finishing up the European PS3 version." Cytuj
kulizacja 0 Opublikowano 10 stycznia 2008 Opublikowano 10 stycznia 2008 jEST MOŻE CO-OP PRZEZ NETA LUB NA SPLICIE? JAK TAK TO NA ILE OSÓB? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 Ku.wa mac gra nie wyszla ,a Ty sie o co-opa pytasz -__-" A jak chodzi o kompa to nie to forum albo chociazby dzial. Cytuj
kulizacja 0 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 chodzi mi owersje na PS3 , jak wyjdzi e na X-a to będzie napewno tak samo? Cytuj
Radiell 0 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 Wpisujesz w google "Split Screen UT3" i co wyskakuje w pierwszych paru wynikach "UT3 = no split screen" a wiec wersja na ps3 nie ma Split screena Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 11 lutego 2008 Opublikowano 11 lutego 2008 Wywiad z Markiem Reinem. Podobno zostalo im tylko (a moze raczej az?) dostosowanie gry do Xbox Live. http://blogs.guardian.co.uk/games/archives..._interview.html Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Mam nadzieje, ze bedzie mapa DM-Morpheus i tryb InstaGib. Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 ile zajmuje oryginalnie ten unreal na blue ray ? Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 21 lutego 2008 Opublikowano 21 lutego 2008 Sorry, ale tymczasowo przestał mi działać blue-ray w X'ie i emulator PS3, więc nie sprawdzę Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 (edytowane) myslisz ,ze nigdy nie sprawdzano ile gry zajmuja na blureju ? hehe to masz super wersje xboxa w moim ps3 padlo mi wlasnie hd dvd Edytowane 22 lutego 2008 przez Flamingo Cytuj
yasiekk 13 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 A co to za roznica ile zajmuje? Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 interesuje mnie czy zmienisci sie w takiej formie w jakiej jest na ps3 na x360 Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Czy Ty naprawdę nie masz się o co martwić ? ;f To już brocha developera, czy mu się uda przekonwertować grę. A tu raczej nie będzie problemów. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 (edytowane) Co jak co, ale dla mnie Unreal Tournament 3 to konkretny must-have :] Multi wydaje mi się zaje.biste, do tego świetna grafika i coop (a tak właściwie, to czy coop na XO jest potwierdzony?). Bo jak tak, to zbieram kasę na premierę, już nie mogę się doczekać ;] Edytowane 24 lutego 2008 przez Sztajniec Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Wszystko będzie takie, jak na PS3. Może poza modami, z którymi jest problem. Microsoft stara się dostarczać dodatki najwyższej jakości, a udostępnianie wszystkich modów może doprowadzić do sytuacji, gdzie po ściągnięciu moda okaże się, że zawiesza on konsolę lub powoduje wiele innych efektów ubocznych. Ale sama konwersja ukaże się w niezmienionej w stosunku do wersji PS3 postaci. Epic Games to nie leszcze z EA Znają się na swojej robocie (patrz GoW2 ) Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 W sumie dla mnie brak wielu modów to nawet plus ;] Nie miałbym ochoty ściągać co chwilę masy nowych trybów gry/map i innych tego typu pierdół ;] Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Też nie widzę większego sensu... Dla mnie wystarczą podstawowe mapki stworzone przez twórców gry. Tu przynajmniej wiem, że pod względem jakości nie zawiodą. A z tymi modami, to hugo wie. Naprawdę dobrych jest za mało, aby to był jakiś kluczowy ficzer w grze Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Ale tłumaczenie Lepiej chyba jak coś jest ZA DARMO niż miałoby tego nie być. No chyba że się mylę A nowych modów pojawia się sporo, nie wszystkie prezentują dobry poziom, ale z tego co wiem to jest kilka perełek. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 YETI, przestań... To nie jest tłumaczenie, tylko moje własne zdanie. I tak mnie to żadnej gry maniakalnie nie ciągnei, a nagrać mogę sięna podstawowych mapach, jak choćby w Halo 3. Nie kupiłem Heroic Pack'a, bo mi on zbędny. Tak samo nie mam zamiaru się bawić w mody. Poza tym, UTIII to naprawdę nic specjalnego. Wolę do multi H3, a do oglądanie UE3 Bioshock i GoW Ale cóż, na PS3 nie ma takiego wyboru <prztyczek w nos> Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 (edytowane) YETI, przestań... To nie jest tłumaczenie, tylko moje własne zdanie. Zdanie które jest pozbawione logiki. I tak mnie to żadnej gry maniakalnie nie ciągnei, a nagrać mogę sięna podstawowych mapach, jak choćby w Halo 3. Nie kupiłem Heroic Pack'a, bo mi on zbędny. Tak samo nie mam zamiaru się bawić w mody. A gdyby Heroic Pack był za darmo, ściągnąłbyś? Wolę do multi H3, a do oglądanie UE3 Bioshock i GoW Ale cóż, na PS3 nie ma takiego wyboru <prztyczek w nos> Ja też wole H3 od UT, co nie zmienia faktu, ze najwiecej ludzi gra w CoD4 które jest na X360 jaki PS3 ;P A co do tych gier do "oglądania", chodzi ci o grafikę? Zapewniam, że pod tym względem PS3 ma tyle samo, albo i więcej do zaoferowania. Wystarczy poczytać np. PSXE Edytowane 24 lutego 2008 przez YETI Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Nie, nie dam się "1wszemu fanbojowi forum PE" wciągnąć w wojenkę Ściągnąłbym Heroic Pack, gdyby był za darmo, bo miałbym gwarancję jakości. O fan modach nie można tego powiedzieć UTIII sucks - każdy z w miarę mocnym PieCem to wie. Nie ma sie na co specjalnie nagrzewać -taka smutna prawda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi